Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yönden rahatsınız,eğlenceli bir gün geçireceksiniz. Alacağınız bazı haberler heyecanlanmanıza neden olacak. Büyük istekler içerisinde olacaksınız. Sevgilinizden farklı beklentiler içerisindesiniz.

İş hayatındaki yoğunluk size göre deği. Siz daha rahat birözlemi içerisindesiniz. Ancak bu isteklerinizi gerçekleştirmek için başka işlere yönelmeniz gerekiyor ki. Bu işte de aslında çok rahatsınız.

Para konularına kafa yormaktan kaçınacağınız bir gün. Para çok az ilgilendiğiniz bir konu ve kazancınızdan şikayetçi değilsiniz.

Çevrenizdeki insanlara rahatlıkla uyum sağlayabiliyorsunuz ama bazen davranışlarınız yanlış değerlendiriliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne oldukça sakin başlayacaksınız. İnsanlarla anlaşmayı gerektiren her konuda başarılı olacaksınız. Fedakarlığın tek taraflı olmadığı konusunda size yardımcı olan arkadaşlarınız sayesinde uyumlu bir birlikteliğe başlayacaksınız. Bu arada kariyerinizle ilgili çalışmalarınız aksatmamalısınız.

26 Kasım 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 04:37 Merkür-Satürn kavuşum etkisi altında güne adım atıyoruz. Bu enerji,  iletişimi derinleştiriyor. Şimdi Başaklar eğitimdenhayatına, yakın çevre ilişkilerinden seyahate kadar uzanan geniş bir yelpazede şöyle bir içten içe durumlarını gözden geçirecekler. Başarılı olmak adına nasıl bir yol izlemek, kimlerle el ele vermek ve kimlerle yolları ayırmak gerektiğini düşünecekler. Çünkü sağlam ve köklü olan değişimlere ihtiyaç var. Yöneticimiz Merkür, burcumuzla uyumlu görünüm yaptığı için, bizim artık gelir-geçer olan değil, uzun vadeli olana yönelmemiz gerektiği gayet açık. Bir temizlik yapacağız. Bu çevre ilişkilerinde de böyle. İşlevini kaybetmiş olandan uzak duracağız ve işler halde olana yöneleceğiz. Bazı kişi ve durumlar nedeniyle belki biraz karamsar düşüneceğiz. Fakat şu faydası var ki, ne yaptığımızı bileceğiz ve yapmamız gerekenlere odaklanacağız. Kulaklarımızı kapatıp, iç sesimizi dinleyerek, işlerimize odaklanacağız.Saat 10:07 Ay-Mars kavuşum etkisi altında, bastığı yerin bilincinde olduğu için, yaşadığı ilişkisinin artı ve eksilerinin farkındadır veya bu süre içinde net bir şekilde tespit eder. Bu enerji, seçimlerinizi doğru ve yerinde yaparak, hedefinize odaklanmanızda yardımcıdır. Saat 17:30-21:23 arasında Ay boşlukta olacağından, bu noktaya dikkat etmek zorunluluğunuz vardır. Bu zaman diliminde, egonuz baskın hale gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiden destek bekleyebilir, sosyal hayatta ve işinizde yardımcı olmasını isteyebilirsiniz. Eğer bu tavrınızı belli bir sınırda tutarsanız tabi ki bir sorun çıkmaz. Tam tersi durumda ise, çatışmalar meydana gelebilir. Saat 21:23 itibariyle Kova burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, işbirliği gerektiren durumlarda uyumlu davranmanın önemli olduğunu, işinizde yenilikçi düşünmenin size yarar getireceğini, detaylar arasında boğulmamak için bütüne bakmanız gerektiğini anlamanızı sağlayıcıdır.Yüzünüzden gülümseme, gönlünüzden huzurun eksik olmadığı bir gün geçirmeniz dileğimle,

26 Kasım 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizi sorgulamak için uygun bir gün değil. İçinizdeki duyguları onlara anlatmak için göstereceğiniz çaba, yanlış anlaşılabilir. Bugün yapacağınız en güzel şey, kendinizi göstereceğiniz özel ilgi olmalıdır. Bozulan sinirlerinizi düzeltmek istiyorsanız, kendinize zaman ayırmalı ve terapi yapmalısınız.

25 Kasım 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda veya özel yaşamınızda olumlu değişiklikler yapmak, kazançlarınızı arttırmak veya kendinizi geliştirmek istiyorsanız başkalarının tavsiyelerine de kulak vermelisiniz. Danışmanlık almaktan çekinmemeniz durumunda kendinizi yenilmenizi sağlayacak fırsatlar doğabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Malum bir süredir çoğumuz kendi hayatlarımızda oldukça zorlu zamanlar yaşadık, gergin hissettik veya gerilimli ortamlar ya da zorlu olaylar nedeniyle pek çok konuda toleransımızı yitirdik. Bu durum çoğumuz için geçerli olduğundan, şikayet, eleştiri, tavsiye ya da yorumların asıl niyeti ya da şiddeti ne olursa olsun diğer tarafı üzme ihtimali yüksek olabilir. Dolayısıyla, bazı cümleler kurarken kelimeleri dikkatli seçmek ve karşı tarafın yanlış anlamasını engellemek gerekiyor. Tabii mümkünse!!! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Kasım 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün heyecan arayışı içindesiniz. Bu yüzden işe dair sorumluluklarınızı bir parça ihmal etme eğiliminde olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte daha rahat ve başarılı olacaksınız. Gün içinde ufak hediyeler almanız mümkün gözüküyor. Heyecanlı ve coşkulu tavırlarınızla çevrenizdekilerin ilgisini üstünüzde toplayacaksınız.

26 Kasım 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle bekar Başakların biraz dikkatli olması gereken bir zaman. Olmaması gereken duygusal yaklaşımlarla karşılaşma olasığınız var.

26 Kasım 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

26 Kasım 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 42' 34" R
Ay
Koç
12° 52' 19"
Merkür
Koç
19° 58' 20"
Venüs
Boğa
07° 42' 37"
Mars
Koç
03° 55' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 57"
Satürn
Balık
17° 02' 21"
Uranüs
Boğa
22° 39' 36"
Neptün
Balık
29° 04' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 44"
Lilith
Başak
23° 56' 31"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:44

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>