Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda durgunluk devam ediyor. Fakat bu durgunluğun sebebi biraz da sizsiniz. Kendinizi yeni bir ilişkiye başlamak için hazır hissetmiyor ve böyle davranıyorsunuz.

Bugünhayatınızda sorunsuz bir gün geçireceksiniz. Çalışmalarınızda oldukça verimli olacağınız bugün işinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir. Amirlerinizden biri ile aranızda sizin için verimli olacak bir görüşme yapabilirsiniz.

Harcamalarınızı bir hayli kıstınız. Harcamalarınızı kısmaya devam edersiniz kısa süre sonra istediğiniz alışverişi yapabilecek kadar paranız olacak. Kendinizi kontrol etmeyi sürdürün.

Bugün alacağınız kararlar dolaylı olarak başkalarını da etkileyecektir. Bu yüzden karar almadan iki kere düşünün

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak huzurlu bir gün geçireceksiniz. Uzun süredir görmediğiniz akrabalarınızla görüşme fırsatı bulabilir ve onlarla hasret giderebilirsiniz. Zihinsel faaliyetleriniz oldukça güçlü olacağı bugün , sizin için çok önemli bir karar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber sizi oldukça heyecanlandırabilir.

28 Ağustos 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar,   Cuma gününün tümünde etkili olacak Ay-Kova burcu geçişi ve diğer önemli üç  görünüm,  maddi dünyanın karmaşası, zorunlulukları ile sınırlanmak yerine, ruhunuzun özgür tarafını ortaya çıkarmakla kendinizi daha iyi hissedeceğinizin garantisi gibidir. Saat 07:24 Ay-Mars görünümü altında, daha iyi imkanlara sahip birsahibi olmayı düşünebilirsiniz. Zihniniz bugün fazlasıyla işlektir. Özellikle parasal konularda yaratıcı düşünebilirsiniz. Saat 13:19 Ay-Venüs karşıtlığı belirsizliklerin, haksızlıkların, bencil düşünen kişilerin yarattığı baskıların sizi bir hayli rahatsız ettiğini gösteriyor. Siz ayrımcılığa karşısınız. İnsan ilişkilerinde haklı ile haksızın, doğru ile yanlışın belirlenmesini istiyorsunuz. İsterister günlük yaşamınızda prensipleriniz doğrultusunda hareket etmekten yanasınız. Böyle davranmayan kişiler yüzünden bir hayli sıkılabilirsiniz. Saat 19:56 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yeniliklerde bulunmak için sıkı çalışmanız gerektiğinin göstergesidir. Maddi konularda hızlı bir şekilde işlerinizi halletmek istersiniz. Problemleri sakince, herkesin yararı ancak çıkarlarınızın farkında olarak akıllıca çözmeye çalışınız. Zorlukların  sizi yıldırmaması ve doğru bildiğiniz yolun size başarılar kazandırması dileğimle,

28 Ağustos 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı fikir veya planlarınızı dile getirirseniz, çevrenizdeki kişilerin sizi dikkatle dinleyeceğini göreceksiniz. Getireceğiniz öneri veya teklifler, zekanız ve çalışmalarınız ilgi görebilir. Takdir edileceğiniz ve gayretlerinizin sonuçsuz kalmayacağı günlerdesiniz. Gerçekçi hayaller kurmanız durumunda, hayalleriniz gerçek olabilir ve önemli pozisyonlara gelebilirsiniz. Bugünlerde karşı tarafın iyiliği için dahi olsa, uyarılarda bulunmak eleştiri hissi yaratabilir. En iyisi sessiz kalmak.

28 Ağustos 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli işlerde yer almanın, bellibirlikleri ya da ilişkiler içerisine girmenin veya bazı yatırımlar yapmanın geçerli nedenleri üzerine yoğunlaşmanızda fayda var. Siz, tam tersi, bu girişimlerde bulunmanın olumsuzlukları üzerine düşünerek zaman kaybediyor olabilirsiniz. Eleştiri ve şikayetlerden uzak durun. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İlişkilerde dengenin kaybolabileceği, egoist tavırlarda artış görülebilecek, özgürlüklerin kısıtlanması nedeniyle sıkıntılı durumlarla karşı karşıya kalınabilecek, ben bilirim tarzı yaklaşımlar, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da gerilimlere açık, toplumsal gelişmeleri, topluluk hareketlerini de akla getiren bir gündeyiz. Akşam saatlerinde ise, sürprizler, türlü hoşluklar veya hoş gelişmeler günün stresini unutturabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Ağustos 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konularda daha fazla göz önünde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde iletişimden kaynaklı sıkıntılara dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Detaylar içinde çalışmak sizi yorabilir. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Alternatif planlar çıkabilir.

28 Ağustos 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileniz bir konuda size ısrarcı davranabilir. Vereceğiniz tepkinin dozunu iyi ayarlamaya çalışın yoksa ufacık bir sorun çığ gibi büyüyebilir.

28 Ağustos 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

28 Ağustos 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para kazanmaya odaklı olduğunuz bu dönem, işlerinizin karşılığını almak sizin için önemli olacak. İş alanlarınızdaki bazı fikir ayrılıkları sizi zorlayabilir. Onarıcı ve yenileyici olmaya çalışın.

28 Ağustos 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklenmedik sürpriz finansal fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bankacılık işlemlerinizde sürpriz gelişmeler yaşayabilir, ortaklaşa kazançlarınızı arttırabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi anlamda güzel bir zaman.

28 Ağustos 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

28 Ağustos 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 00' 49" R
Ay
Koç
02° 19' 59"
Merkür
Koç
19° 27' 20"
Venüs
Boğa
06° 49' 34"
Mars
Koç
03° 22' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 50"
Satürn
Balık
16° 58' 48"
Uranüs
Boğa
22° 37' 07"
Neptün
Balık
29° 02' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 21"
Lilith
Başak
23° 51' 44"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>