Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni, yeni şekillenmeye başlayan bir şeyler var, siz biraz sabırsız görünüyorsunuz. Flörtünüz, genel olarak serinkanlı biri. Gelişmeleri onun tayin etmesine izin vermeniz daha yararlı olabilir.

Sinirleriniz sağlam. Toparlayıp düzeltme beceriniz, size karamsarlık yaşatmıyor. Kendinizi çok yönlü geliştirme çabalarınız ilgiyle izleniyor, çok yakında bu konuda desteklenebilirsiniz.

Yeni bir birikim için epeyce zaman geçmesi gerekecek. Bankadaki küçük stokunuzu daha gerekli durumlara saklayabilirdiniz. Önümüzdeki günler içinde yeni sevinçler olabilir.

Bazı küçük hataların işlenmesine bilinçli olarak göz yumabilirsiniz. Karşı tarafın buna ödeyeceği az zararlı bedel, sizin öğütlerinizden daha yararlı olacaktır

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dünkünden biraz daha keyiflisiniz. Bazı yaşanan olaylar kolay, kolay unutulmuyor, birçok olay da yaşandığı yerde unutulup gidiyor. Ama siz pek ayrım yapmıyorsunuz. Bazen, ufak bir kırgınlığı bile ömür boyu sürdürebilme beceriniz olabiliyor. Bir sağlık sorunu ile uğraşıyorsunuz. Böyle konulardaki fedakar dayanışmalarınız, çevrenizde dilden dile dolaşıyor.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:48-23:46 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Probleme çözüm bulmakta zorlanabiliriz. Ancak üzerinde sakince düşünürsek, boşluk sonrası çıkış yolu bulmak kolaylaşır. Bir parça gerilim olabilir. Her şeyi derinlikli düşündüğünüz için, bazen suskun kalmayı da tercih edebilirsiniz. Bir işle ilgili araştırma yapmak, iz sürmek mümkündür. Yarım bıraktığınız işleri tamamlamak için boşluk saatleri uygundur. Saat 23:46 sonrası Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Bedenen ve zihnen aktif edici Ay-Yay burcu geçişi, özgürce yaşamak arzumuz ve ailemizle ilişki özlemimiz bu saat sonrası etkili olmaya başlıyor. Yeni haftanın sizlere şans, bereket, huzur, sağlık getirmesi dileğimle,

28 Kasım 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuzda ilerlerken, duygusal konularda kafanız her an karışabilir. İstekleriniz ve hayalleriniz arasında istediğiniz köprüleri kurmakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde karşılaşacağınız olaylara karşı takınacağınız tavırları iyi belirlemelisiniz. Sizi aşan konularda çekimser davranarak, biraz daha beklemeyi tercih etmelisiniz..

28 Kasım 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin bazı olaylara ya da işlere gösterdikleri katkılar sizi tatmin etmeyebilir ya da bazı konuları çözmek için kullandıkları yöntemleri tutmayabilirsiniz. Ancak, bu düşüncelerinizi açıkça ile getirmeniz eleştirilere katlanamayan bu kişilerin tepkisini çekmenize sebep olabilir.Günün Atmosferi:Arkadaşlarımız bizi motive edecek veya faydamıza çalışmaları olabilir. Motive bir haftaya giriyoruz, ama bir iki gün için planlarda değişiklik yapılması gerekebilir ya da plan yapmak zor olabilir. İlginç hayaller veya rüyalar söz konusu olabilir.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ön plana çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Bilemediğiniz durumlardan dolayı değişimler meydana gelebilir. Yakın çevrenizdekilerle mücadele içinde olabilirsiniz. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Ticari konularda sizden daha bilgili kişilerden yardım alabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular farklı yön kazanabilir.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerinizi çevrenizle paylaşırken geleneklerinizi unutmamalısınız. Yapacağınız ufak bir hata dost kaybına neden olacak. Bugün karmaşık ortamlar hazırlamaya meraklısınız ama öncelikle partnerinizi gönlünü almanız gerekiyor. Onu çok kırmışsınız.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

28 Kasım 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle bir arada olmanın keyfini çıkaracaksınız. Duygularınızı mümkün olduğunca kendinize saklayacaksınız ama bir yandan da aşk hayatınızda güçlü duygular altındasınız.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eski arkadaşlarla bir araya gelebilirsiniz. Dış görünüşünüze daha fazla zamana ayırabilirsiniz, bu durum bir sonraki maceraya atılmanızı kolaylaştırabilir ve sizi hazır hale getirebilir.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

28 Kasım 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 19' 13" R
Ay
Balık
21° 53' 23"
Merkür
Koç
18° 58' 22"
Venüs
Boğa
05° 56' 42"
Mars
Koç
02° 49' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 46"
Satürn
Balık
16° 55' 14"
Uranüs
Boğa
22° 34' 39"
Neptün
Balık
29° 01' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 59"
Lilith
Başak
23° 46' 59"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>