Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu kadar kuruntularla nasıl ilişki sürdürebiliyorsunuz ? Aldığınız bazı kararlar vardı. Çabuk unuttunuz. Kendinizi bir miktar gevşetir, rahatlarsanız gönül ilişkinizi etrafı kıskandıracak boyutlarda yaşayabilirsiniz. Çünkü böyle biriyle birliktesiniz.

Bir meseleyi yanlış anladınız. Daha doğrusu huyunuzu bilenler tarafından yanlış bilgilendirildiniz. Bir an önce doğruyu arayıp bulmalısınız. Yoksa işyerinizdeki prestijiniz bayağı sarsılacak gibi görünüyor.

Parayı iyi koruyorsunuz. Geliriniz bir çok beklentinize karşılık vermiyor olsa da tutumluluğunuzla bir sıkıntı çekmiyorsunuz. Bir yakınınıza verdiğiniz borç epeyce gecikti. Borçlunuz iyi niyetle bu ödemenin hazırlığı içinde. Onu uyarmamakla isabet davrandınız

Hastalık arama huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Sevgiliniz hastabakıcınız olmayı istemiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üzerinde fazlaca titizlendiğiniz bir konu, acaba önemsemedik mi diye, başkalarını da telaşa düşürüyor. Sevineceğiniz bir haber var. Bekliyordunuz, ama bu kadarını değil. İncir çekirdeğini doldurmayacak bir sağlıksızlığı böyle büyütmeye devam ederseniz, belki de yakında gerçekten yataklara düşeceksiniz.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 21:36 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay, önümüzdeki 13 Eylül tarihinde burcunuzda oluşacak Güneş Tutulmasına sizi hazırlıyor diyebiliriz. Bu Dolunay, Kişisel anlamda kararlarınızı, seçeneklerinizi, hayatınızı ve de hepsinden önemlisi ilişkinizi gözden geçirmeniz yönünde önem taşıyor. Kişisel açıdan verimli, sağlıklı, tatmin edici bir yol çizebilmek için, gerçekçi olmak gerekiyor. Tabii ki dünya sizin etrafınızda dönmüyor. İlişkilerinizde hayal kırıklığı yaşamamak için, seçimlerinizi doğru yapmanız lazım. Bir yandan her şeyi eleştirip, diğer yandan sorunları çözmek yerine olanı olduğu gibi kabul ederseniz sağlıklı bir ilişki yaşayamazsınız. İş ortaklıklarında da bunlar önemli. Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, dengeli bir bütçenin önemini vurguluyor. Maddi-manevi anlamda kazançlı çıkmak istiyorsan bunlara dikkat et diyor. Dolunayın hepimiz için hayırlı sonuçlanmalara vesile olması dileğimle,

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı kişilere uyarılarda bulunmanın bir faydası olmayacaktır. Uyarılarınız şikayet veya eleştiri gibi görülebilir. Bırakın kendi yanlışlarını kendileri anlasınlar. Eski tanıdıklarla bir araya gelmeniz veya konuşmanız durumunda aklınızda eski hedef ve istekleriniz canlanabilir. Eski düşüncelere yeniden hayat vermek ya da günümüze uyarlamak için geç kalmış sayılmazsınız.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilere yapmış ya da yapmak üzere oldukları hataları gösterme eğiliminde olablirsiniz. Ancak, bu kişiler sizi anlamakta zorlanmakla kalmayıp, hatalı fikir veya tavırlarına yönelik uyarılarınızı şikayet veya eleştiri olarak algılayabilirler. Bu kişilere neleri atladıklarını veya hangi noktaları kaçırdıklarını göstermeye çalışmak, deve ve hendek ilişkisini akla getiriyor bugün için. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sonlanma ve sonuçlanma enerjileri devrede. Bu akşam Balık burcunda meydana gelecek dolunay, yaşadığımız materyal dünyanın dışında, soyut ve bilmediğimiz şeylerin farkına varmamızı ve farkındalığımızın artmasını sağlayabilir. Ruhsal ve mistik konulara daha fazla merak duymaya başlayabiliriz. Ya da daha fazla duygusallaşabiliriz, uyuma isteği duyabiliriz veya rüyalarımızda artış olabilir. Stresli, duygusal iniş çıkışlara, gerilimlere ve engellemelere açık bir gündeyiz aslında. Gecikmelere, hassasiyetlere veya engellemelere takılmayalım. Dolunay biter stres gider sonuçta! Not: Bu arada, Ay dünyaya en yakın konumda olacağı için bu dolunaya Süper Dolunay deniyor hepsi bu. Bilginize… Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay, kişisel konularda ilişkilerinizin çok önemli olduğunu göstermekte. Biraz daha sabırlı olmalısınız.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız keyifli haberler neşelenmenize neden olacak. Bekar Başaklar hırs yapıp sakın biten bir ilişkinize dair planlar yapmayın, üzülen siz olursunuz.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda destek alırken, yeteneklerinizi, ışığınızı ve enerjinizi insanlara çok rahat bir şekilde aktararak her ortamda fark edilen kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde motivasyonunuzu yüksek tutmanız ve sağlığınıza özen göstermeniz gereken, duygusal alınganlıklara açık olduğunuz bir süreç sözkonusu olacak.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki birkaç gün sevdiğiniz insanla didişebilir ve strese girebilirsiniz. Kendinize dönük bir dönem içinde olduğunuzdan karşı tarafın sizi baskıladığını, sıktığını veya üzerinize çok fazla geldiğini düşünebilirsiniz.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazılarınızı evlilik yolunda adım atmak için planlar yapmanız neden olacak iken, evliliği veya ilişkisi olanların ise, birlikte oldukları kişinin yaşamı ile ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirler. Yalnız olanlar bu hafta yeni ilişkilere adım atabilirler, oldukça romantik etkiler altında olacaksınız. Bazılarınız ise yeni ortaklık teklifleri ile de ilgilenebilirler.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

29 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 16' 58" R
Ay
Koç
06° 24' 19"
Merkür
Koç
19° 39' 06"
Venüs
Boğa
07° 10' 05"
Mars
Koç
03° 34' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 45"
Satürn
Balık
17° 00' 11"
Uranüs
Boğa
22° 38' 05"
Neptün
Balık
29° 03' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 16"
Lilith
Başak
23° 53' 35"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>