Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu beğeniyor ve onunla gurur duyuyorsunuz, ama partneriniz insan içinde gösterdiğiniz ilgiyi, baş başayken görememekten şikayetçi. Bugün bu şikayetini yine dile getirebilir.

Yoğun temponuz bugünlerde azaldı. İş arkadaşlarınızla uzun zamandır yakalayamadığınız sohbet ortamı bugün doğabilir. İşyerinizde yeni sayılabilecek biriyle bugün ilk kez yakınlaşabilirsiniz.

Bütçenize eklenen yeni zorunlu harcamalar sizi korkutuyor. Kemerlerinizi sıkmanın gerekliliğini fark etmek canınızı sıkıyor. Yakın bir gelecekte sorumluluklarınızın bir kısmından kurtulma olasılığınız var.

Önümüzdeki günlerde bir sağlık sorunu sizi epeyce koşturabilir. Ama arkasında esenlik görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde bir yakınınıza bağımlı yaşıyorsunuz. Adeta kendinizi unuttunuz ve sadece onu düşünüyorsunuz. Oysa yakınınız seçtiği, tercih ettiği bir yaşamı sürdürüyor gibi görünüyor. Bugün onunla yapacağınız konuşma sizi artık kendi yaşamınıza yöneltebilir. Bugün alacağınız bir daveti değerlendirebilir ve huzurlu bir akşam geçirebilirsiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 14:18 Yay burcunda doğacak Yeniay, ailemizi, evimizi, ilişkimizi, finansal konuları önemsediğimiz, huzur, barış, uyum ve sağlıklı olanı arzuladığımız, bu olgular çerçevesinde durumumuzu gözden geçirip, kararlar aldığımız zamanı işaret ediyor. Yeniayın yöneticisi Jüpiter-Terazi burcunda ilerlediği için, finansal kazancımızdaki olumlu değişimler tabii ki, kararlarımızı uygulamada bilhassa önem taşıyor. Zaten Jüpiter bu geçişiyle size şans verici fırsatlar getirdiği için, bazen dikkatli şekilde paramızı harcarız bazen de hiç önemsemeyiz, abartırız. Ancak bu Yeniayda pek öyle abartmadan duruma bilinçli bakmamız yerinde olur. Sözgelimi bir ev alımı söz konusuysa, geri ödemelere, faizlere bir bakalım. Kiralamayı düşünüyorsak, kontrat şartlarını gözden geçirelim. Evlenmeyi düşünüyorsak veya ayrılmayı, bunun bize artı ve eksilerine bakalım. Aceleyle karar vermeyelim. Elimize geçeni uygun ve ilerisi adına değerlendirelim. Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım. Yenilik hevesimiz yüksek demiştik. Ancak yeniye yer açarken, eski yaşadığımız tecrübeleri de unutmayalım. Ailemizle ilişkimizde birbirimizin görüşleri, kararlarında destek olmaya çalışalım. Eğer bir sorun varsa, bunu abartılı ifade etmekten kaçınalım. Çözümcü olalım. Yeniayın her birimizin hayatında olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

29 Kasım 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz akıllı kişilerle çalışmaktan zevk alan bir yapıya sahipsiniz. Bugün, savunduğunuz düşüncelerinizde, yalnız ve desteksiz kaldığınızı zannedebilirsiniz. Oysa çevrenizdeki herkesin farklı sorunları mevcut ve onlarda aynı anlayışı, sizden bekliyorlar. Ortak paylaşımların size kazandıracağı avantajları yok saymamalısınız.

29 Kasım 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta, iç sesiniz size doğru yolu gösterebilir. Rüyalarınız size gizli mesajlar veriyor olabilir. Baskılar karşısında dik bir duruş sergilerseniz, rakiplerinizi etkisiz hale getirebilirsiniz.Günün Atmosferi:Özel ilişkiler açısından kritik bir süreçteyiz. Beklenmedik gelişmeler yaşansa da Yay burcundaki yeni ay enerjimizi yükseltiyor ve hedeflerimiz konusunda bize yol gösteriyor. Fakat bu esnada fazla hayalperest olmayalım. Zira yanıltıcı etkiler ve enerjiler hakim. Yarım kalan işleri tamamlamalı ve yeni girişimlerde bulunmalıyız. Özellikle akşamüzerine doğru, daha gerçekçi hareket etmekte fayda var. Verdiğimiz sözlerin arkasında duralım. Gece yarısına doğru ise ilişkilerde bir hareketlenme ve yenilenme söz konusu olabilir.

29 Kasım 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizi ilgilendiren konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Geleceğinizle ilgili konularda harcama yapabilirsiniz. Ticari konularda gelişmeler meydana gelebilir. Kararlarınızı duygusal olarak almayın. Yeni gelişmeler sizi zorlayabilir. Hayallere kapılmayın.

29 Kasım 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Doğum... Hayatınızda o kadar çok yenilikler olacak ki siz de hayret edeceksiniz. Sürpriz bir miras ile ilgili para sorunlarınızı çözeceksiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda destek alırken, yeteneklerinizi, ışığınızı ve enerjinizi insanlara çok rahat bir şekilde aktararak her ortamda fark edilen kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde motivasyonunuzu yüksek tutmanız ve sağlığınıza özen göstermeniz gereken, duygusal alınganlıklara açık olduğunuz bir süreç sözkonusu olacak.

29 Kasım 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimsel koşturmalarınız sizi yormuş durumda. Ailenizle ilgilenmek istiyorsunuz yalnız önemli girişimleriniz için yarın oluşacak yeniayı beklemelisiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş bağlantıları ve işle alakalı sosyal ortamlarda olmanızı düşünüyorsunuz. Ancak bugün gün boyu enerjiler düşük olacağı için bilhassa gizemli ve kuytuda kalmış ilişkiler ve kişilerle ilgili kafa yormak isteyebilirsiniz.Su kenarlarına kısa gezintiler ruhunuza iyi gelecektir. Gece saatlerinde ise evinizde kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Partnerinizin ve dahil olduğunuz ortaklıkların ısrarlı birlikte vakit geçirme teklifleri hoşunuza gidecek ve kendinizi sosyal anlamda huzurlu hissedeceksiniz. Merhamet ve yardımlaşma isteğiniz yükselecektir.

29 Kasım 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

29 Kasım 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 15' 59" R
Ay
Balık
21° 04' 54"
Merkür
Koç
18° 56' 12"
Venüs
Boğa
05° 52' 36"
Mars
Koç
02° 46' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 59"
Satürn
Balık
16° 54' 57"
Uranüs
Boğa
22° 34' 27"
Neptün
Balık
29° 01' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 48"
Lilith
Başak
23° 46' 36"
True Node
Koç
15° 23' 24"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>