Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizi baskı altında tuttuğunuz için duygusuz biriymiş gibi algılanıyorsunuz. Hoşgörünüzü genişleterek bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Bu başarmanız, başkalarına güvenmeyi test ederek öğrenmenize bağlı.

Çevrenizde bulunanların çoğunun ilgisini çeken bir konuda yeni bir yöntem ve çözüm önererek dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız. Kıvrak zekalı, düzenli, ısrarlı ve faydacı özellikleriniz işinizi daha da kolaylaştıracak. İş hayatınızın yakın geleceği parlak işaretler veriyor.

Normal kazancınızın dışında bir kazancınız olacak. Olacak ama bu fazla paradır diye hemen harcamaktan kaçınmalısınız, çünkü hemen arkasından doğacak bir gereksinme için size bir şans olarak verilmişçesine bir özelliği var bu paranın.

Sinirlenmeniz gerekmez, herkesin en az sizin kadar planlı ve düzenli olması gerektiği gibi bir saplantınız var, bunu atmalısınız. Gönül savrulmalarında mantığı yardıma çağırma huyunuz iyi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hızlı düşünün. Planlı olmak iyi ama kendinizi sınırlayacak düzeyde olmamalı. Önceden hesaplamadığınız için bir açık gibi görünen noktalarda yeni açılımlar başlar ve bu da aslında şanslı değil, özgür olduğunuz için böyle gerçekleşir. Bazı planlarınızı bilerek yarım bırakın. Bu akşam katılacağınız davette tanışacağınız biri ile aranızda ilerleyen zamanlarda bir ortaklık ilişkisi olabilir.

30 Ağustos 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Pazar günümüz  saat 01:21 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında başlayacak. Doğal olarak  iyimserlik, bazen hüzün, sevdiklerimizle kucaklaşmak, ayrı olduğumuz kişileri hatırlamak, kaybettiklerimizi yüreğimizde hissetmek gibi duygular yoğun olabilir. İsteriz ki, problemlerimiz bir an önce çözülsün ve hayatımızda artık güzellikler var olsun diye içimizden geçiririz. Saat 08:46 Ay-Pluto görünümü başkalarıyla ortak hareket etmek ve farklı düşüncelere saygı göstermek anlamındadır. İşimize gelmese de, bunu yapmakta yarar var. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.

30 Ağustos 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı kişilere uyarılarda bulunmanın bir faydası olmayacaktır. Uyarılarınız şikayet veya eleştiri gibi görülebilir. Bırakın kendi yanlışlarını kendileri anlasınlar. Eski tanıdıklarla bir araya gelmeniz veya konuşmanız durumunda aklınızda eski hedef ve istekleriniz canlanabilir. Eski düşüncelere yeniden hayat vermek ya da günümüze uyarlamak için geç kalmış sayılmazsınız.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilere yapmış ya da yapmak üzere oldukları hataları gösterme eğiliminde olablirsiniz. Ancak, bu kişiler sizi anlamakta zorlanmakla kalmayıp, hatalı fikir veya tavırlarına yönelik uyarılarınızı şikayet veya eleştiri olarak algılayabilirler. Bu kişilere neleri atladıklarını veya hangi noktaları kaçırdıklarını göstermeye çalışmak, deve ve hendek ilişkisini akla getiriyor bugün için. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sonlanma ve sonuçlanma enerjileri devrede. Bu akşam Balık burcunda meydana gelecek dolunay, yaşadığımız materyal dünyanın dışında, soyut ve bilmediğimiz şeylerin farkına varmamızı ve farkındalığımızın artmasını sağlayabilir. Ruhsal ve mistik konulara daha fazla merak duymaya başlayabiliriz. Ya da daha fazla duygusallaşabiliriz, uyuma isteği duyabiliriz veya rüyalarımızda artış olabilir. Stresli, duygusal iniş çıkışlara, gerilimlere ve engellemelere açık bir gündeyiz aslında. Gecikmelere, hassasiyetlere veya engellemelere takılmayalım. Dolunay biter stres gider sonuçta! Not: Bu arada, Ay dünyaya en yakın konumda olacağı için bu dolunaya Süper Dolunay deniyor hepsi bu. Bilginize… Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

29 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz ya da yakınınızın ihtiyaçları ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Başkalarından çok şey öğreneceksiniz.

30 Ağustos 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Araç... Kaos üstüne kaos yaşadığınız şu günlerde alacağınız küçük bir hediye sizi mutlu edecek. Aileniz de sizi çok düşünüyor.

30 Ağustos 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yakın çevreniz ve ilişkilerinizdeki iletişim alanında yeni kararlar alabilir, düşüncelerinizi daha keskin ve kurallı haliyle aktarabilirsiniz. Yeni bağlantılar kurmak ve ilişkilerdeki olası problemlerin üzerine gitmek için iyi bir zamanlama da olmadığınız bugün enerjinizi yazı yazarak veya küçük geziler yaparak yükseltebilirsiniz.

30 Ağustos 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki birkaç gün sevdiğiniz insanla didişebilir ve strese girebilirsiniz. Kendinize dönük bir dönem içinde olduğunuzdan karşı tarafın sizi baskıladığını, sıktığını veya üzerinize çok fazla geldiğini düşünebilirsiniz.

30 Ağustos 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İmajınıza veya toplum içindeki duruşunuza zarar verebilecek olaylara açık günler. Harekete geçmeden önce ne yaptığınıza biliyor olmanız şart! Tezcanlı veya fazla güvenilir bir tipleme çizmeniz durumunda sizi kendi istedikleri doğrultuda kullanmak isteyen veya yönlendiren kişilerle karşılaşabilirsiniz. Duygularınızın kontrolünü başkasına kaptırmanız sizi yavaşlatmaları veya aşağı çekmeleri anlamına gelebilir.

30 Ağustos 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

29 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 10' 06" R
Ay
Koç
04° 40' 26"
Merkür
Koç
19° 34' 04"
Venüs
Boğa
07° 01' 22"
Mars
Koç
03° 29' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 05"
Satürn
Balık
16° 59' 36"
Uranüs
Boğa
22° 37' 40"
Neptün
Balık
29° 03' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 53"
Lilith
Başak
23° 52' 48"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>