Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Aşkta İstediğini Buluyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2024, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik bir gelişme yaşanabilir. Daha önce arkadaşça yaklaşan bir kişi, size hislerini açabilir. Duygusal olarak karmaşa içerisine girebileceğini bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak daha sabırlı ve dengeli olun. Üzerinizdeki gerginlik, hata yapmanıza neden olabilir. Koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek fazla sorun yaşamayacaksınız.

Maddi anlamda planladıklarınızı gerçekleştirme şansınız pek olmayacak. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ve işinizi göstermekle ilgili kaygılarınızdan kurtulmalısınız. Bunun için de ilgilendiğiniz konu, iş, olay her ne ise bunun mümkün olduğu, gerçekleştirildiği yerlerde bulunmaya gayret göstermelisiniz. Sosyal ağlar ve internetin önemini fark edin, illa bir şeyden çekinecekseniz de ihtiyacı karşılayamamaktan değil ihtiyacın farkında olamamaktan çekinin.

9 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Başak burcunu bekleyen olumlu enerjiler sayesinde mantıklı kararlar alabilir, detaycı ve pratik yaklaşımlarınızdan faydalanarak işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Ayarladığınız hedeflere odaklanarak bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Venüs ve Jüpiter'in olumlu etkileşimi duygusal ilişkilerinizde şans getirebilir, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak dinlenmeyi de ihmal etmeyin.

9 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içinde yaşanan gereksiz tartışmalardan artık bıkmış olabilirsin. Tartışmaları bir çözme kavuşturmak için elinden geleni yapacaksın. Evinde huzur bulmak istiyorsun. İlişkisi olmayan Başak burcuysan, seni anlayacak ve sana iyi gelecek bir kişiyle yeni bir aşka yelken açabilirsin. Bu birlikteliğin sonu evliliğe gidebilir.

9 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğiniz gibi ilerlemeyen işler konusunda kafanıza oturmayan noktalar olabilir. Kendi kendinize düşünmek yerine muhataplarınızla, dostlarınızla bir araya gelmeniz daha akıllıca bir harekettir. Duygusal ve ekonomik konularda girişimde bulunmak adına uygun bir gün olmayabilir.

9 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda çok hızlı karar alma isteği içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz. İletişimde ani değişkenler sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Farkındalığınızın artacağı durumlar gündeme gelebilir.

9 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kişisel yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz ve nitelikleriniz ön plana çıkabilir ancak planlama yapmak hususunda acele etmemenizde fayda var.

9 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygularından emin olarak hareket edeceksin. Kendini daha sakin bulacak ve adımlarını daha güvenle atabileceksin. O yüzden yeni şeylere odaklanmak için çok güzel bir gündesin bugün.

9 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün ilişkilerinize ve özel yaşamınıza daha iyi bakmanızı sağlayabilir. Bu dönem mali işlerinizi düzene sokmak ve bağımlılıklarla baş etmek için güçlü bir dönem. Artık odak noktası anlamlı seçimler yapmak, kötü alışkanlıklarla mücadele etmek ve parayı, özellikle de borçları ve paylaşılan kaynakları yönetmek olmalıdır. Güven meseleleri de ön planda olabilir, özellikle de bu konulara çok fazla zaman ve enerji harcıyorsanız. Eğer bir ilişkiye gereğinden fazla sıkı tutunuyorsanız, bu durumla yüzleşmenin tam zamanıdır.

9 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı cinsin güzel konuşmalarıyla sizi etkilemeye çalışmaları sonucunda geçici aşklar gündeme gelebilir. Bu konuda deneyimleriniz oldukça bol olacak.. Maddi kaygılarınızın gündemde olacağı bir dönem içindesiniz. Dikkatli olun

9 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

9 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün finans, ameliyat, sağlık konularında yeni başlangıçlar ve yeni konular gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizinle çok ilgilenen birisinin sürekli üzerinize gelmesi, sizi sıkmış görünüyor. Hoş görünmek için gösterdiği çabanın, size ne kadar itici geldiğinin farkında değil. Sevdiğiniz birarkadaşınıza kırgınlığınız devam ediyor. Bir süre daha devam edecek gibi. Bugün onunla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Ama yine de kısa vadede sorununuz çözülecek gibi görülmüyor. Hiç düşünülmeyen bir şeyi satın almaya kalkışmanız maddi yönden sizi zorda bırakabilir. Zayıflık saplantınızdan vazgeçin, o kadar da şişman değilsiniz

9 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 09' 10" R
Ay
Başak
19° 58' 43"
Merkür
Boğa
02° 23' 54"
Venüs
Boğa
22° 17' 21"
Mars
Koç
12° 58' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 01' 26"
Satürn
Balık
17° 55' 28"
Uranüs
Boğa
23° 20' 51"
Neptün
Balık
29° 22' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 11"
Chiron
Koç
21° 35' 13"
Lilith
Başak
25° 15' 19"
True Node
Koç
14° 54' 33"
Son Güncelleme : 17/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>