İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızdaki tartışmalarla tanık olanlar sizi suçluyorlar. Onun sabrını zorladığınızı düşünüyorlar. O her zaman sizden daha olgun ve anlayışlı davranıyor. Bugün yine size çok hoş davranacak.

Birbirinizden kopuk çalışmanız işlerin iyi gitmemesine neden oluyor. Daha iyi bir organizasyonlayükünüz azalabilir. Bugün bu konuda bir konuşma yapabilir, düşüncelerinizi bir kez daha anlatma fırsatı bulabilirsiniz.

Günlük bütçe yapmaya ihtiyacınız her geçen gün artıyor. Büyük harcamalar yapmadığınız için paranızın nasıl tükendiğini anlamıyorsunuz ama günlük küçük harcamalarınız o kadar çok ki.

Yeni tanıştığınız ve çok sevdiğiniz birisi sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Onu yeterince tanımadığınız için zaaflarını bilmiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızın kendisiyle ilgili yapmak istediği değişiklik sizi endişelendiriyor. Oysa onun yeniliğe ihtiyacı var ve bu yeniliğin getireceği sorunlarla baş edebilir. Bugün onunla tartışmaktan kaçının. Sizin tutucu olduğunuzu düşünüyor ve bu konuda sizinle tartışmaya hazır. Öğle saatlerinde küçük bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.

16 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 16 Kasım saat:01:21-1 Ocak 2019 saat:05:20 tarihleri arasındaki Mars-Balık burcu geçişi, mesleki konularda ve sorumluluklarınızla başa çıkma anlamında, dayanıklılık gücünüzü bir miktar düşürebilir. Hızlı ve aktif hareket etmek isteyen İkizler, bu enerji altında motivasyon sıkıntısı çekebilirler. Duygusal kontrol zayıfladığı için kendini ortaya koymakta zorlananlarınız olabilir. Burada dikkat edilecek husus, hedefleriniz nedir? Hangi yolları izlemektesiniz, şu anki mevcut sorunlarınız neler? Veya ne yaparsanız kendinizi daha başarılı bir şekilde ifade etmeniz kolay olur bunları düşünelim. Şartların bilincinde olacağız. Belki hızla bir şeyleri yerine koymak isterken, yavaşlamak zorunda kalabiliriz. Bunu gözümüzde büyütmeyelim. Önümüze ardımıza, eksiğimize bir bakalım. Bir hevesle atılıp daha sonra pişmanlık duymamak için, karşımıza çıkan teklif veya mevcut işimizle ilgili konularda bilinçli olalım. 16 Kasım 2018-4 Haziran 2020 tarihleri arasında etkili olacak Yengeç-Oğlak düğüm geçişleri, kendi çabanızla elde edilecek kazançlarınız ile başkalarıyla yürüttüğünüz finansal ilişkileriniz arasındaki dengenin mutlak sağlanması dersi içeriyor. Bu zamanda birilerine güvenip, şuradan şu gelir, buradan bu gelir diyerek hareket edemeyiz. Aynı şekilde birileri destek oluyor diye de, kendimizi çaresiz hissedemeyiz. Esasen önemli olan, güven duygusudur. Bu güveni siz eğer dışarıda arıyorsanız yanlış yaparsınız. Bu süreçte bilgi-tecrübe ve yeteneklerinizi geliştirerek, çabalayarak, sorumluluk alarak para kazanmayı daha fazla önemseyeceksiniz. Kendinize güvendiğinizde ne başkalarının parasına ihtiyacınız olur ne de gereksiz yere tedirgin olursunuz. Sözgelimi bu süreçte muhasebenizi iyi tutmalısınız. Belki eş veyaortağı zor durumda kalabilir. Bu durumda size daha fazla yük düşebilir. Yılgınlık göstermeden, ben neler yapabilirim, nasıl bütçemi düzene koyabilirim, harcamalarımı nasıl ayarlayabilirim diye düşünürseniz hakikaten güvence elde edebilirsiniz. Bir de önemli husus, her şey madde değildir, her şey cüzdanımız ve bankadaki hesabımız değildir. Önemli olan insanın kendiyle barışıklığı, bir lokma ekmeğini huzurla kazanması ve kendine yetebilmesidir. Ev-emlak işleri, rehberlik, danışmanlık, önemli kağıtlar, yatırımlar, ailelere dönük hizmetler, alım satım işleri dönemin etkili kazanç alanlarıdır.

16 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünden itibaren mücadele gezegeni Mars, su burcuna geçiyor. Sabrın da sonu var artık diyeceğin bir gündesin. Bugünyerinde mesai yapmak zorunda kalabilir, işlerinin yoğunluğundan şikâyetçi olabilirsin. Eğer bu günlerde toplumsal duyarlılığın yüksek olduğunu hissediyorsan, yanılmıyorsun. İnsanların üzerindeki sorumluluklara sahip çıkabilirsin. Grup çalışması yapıyorsan,arkadaşların arasındaki ahengi yakalamaları ve rekabet duygusunu yenmeleri için ayrıca çaba sarf edebilirsin. Evliliğinde uzun süredir devam eden bazı problemler nihayet çözüme kavuşacak. Bazı konuları kökten bir şekilde geride bırakman gerektiğini anlayacaksın. Haftanın yorgunluğundan arınmak adına evde dinlenebilir, bitki çaylarıyla bedensel olarak rahatlayabilirsin.

16 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş akışınızda sizi mutlu edecek bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Sizin disiplininizi ve çalışma şeklinizi takdir eden birileri size yeni bir teklifle gelebilir.

16 Kasım 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konular gündeminizi oluşturabilir. Uğraştığınız işlerde sıkışmış olduğunuzu hissedebilirsiniz. Hedefinize ulaşmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı konularda eksikleri toparlamanız gereken durumlar oluşabilir. Akşam saatlerinde daha içe dönük zamanlar geçirebilirsiniz.

16 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzüntüleri unutmaya çalışıyor, kendinize yeni uğraşılar buluyorsunuz. Devam ederseniz bu sizin için iyi. Aşık olduğunuz kişi sizi izliyor bilmelisiniz.

16 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs retrosunun bugün son bulmasıyla, aşk, tutku ve heyecanlar açısından oldukça keyifli günlere ilerliyorsunuz. Sevdikleriniz ve aşkınız tarafından şımartılmaya ve güzel günlere hazırlanın.

16 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer alanında ani dalgalanmalar söz konusu. Yeterli bilgi edinmeden harekete geçmeyin. Gün boyu aklınız karışık olabilir. Hayallerinizle günün gerçekleri uyuşmayabilir. Karışıklık zaman içinde yatışır kaygı yapmayın.

16 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer hayatınızda bir adım ileri bir adım geri atacağınız bir dönem başlıyor. Mars Balık burcunda ilerlerken başlangıçlar yavaş ilerleyecektir. Bu nedenle içinde bulunduğunuz süreçte yaşam temponuzu düşürüp içsel yolculuğunuzu destekleyecek detoks, meditasyon, yoga gibi çalışmalardan yararlanmalısınız.

16 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza oturacak.

16 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 35' 22" R
Ay
Oğlak
13° 38' 53"
Merkür
Koç
16° 35' 50"
Venüs
Koç
29° 56' 21"
Mars
Balık
29° 03' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 23"
Satürn
Balık
16° 29' 57"
Uranüs
Boğa
22° 17' 53"
Neptün
Balık
28° 52' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 37"
Lilith
Başak
23° 14' 32"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>