Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi istikrarlı hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla olan diyaloglarınız genel anlamda uyumlu olacaktır. Gelişmeler karşısında soğukkanlı yaklaşımlar göstereceksiniz ve duygularınızı net olarak ifade edebileceksiniz.

İş yaşamınızda ani kararlar verebileceğiniz ve bunları hemen uygulamaya geçebileceğiniz bir gündesiniz. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz. Acele hareket etme eğiliminiz bugün sizin için zararlı olabilir.

Maddi konularda bazı endişeler duyabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle uzun sürede sizi zorlayabilecek bazı masraflarla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda yeni bir yatırım yapmaktan kaçınmalısınız.

Bugün stresten uzak durmaya çalışmalısınız ve elinize geçen fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Ani kararlar vermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklediğiniz bir haberi almanın mutluluğunu yaşayacağınız bugün genel olarak kendinizi iyi ve sağlıklı hissedeceksiniz. Enerjiniz ve gücünüz yerinde olacak. Yeni kararlar almak, girişimlerde bulunmak için kendinizi yeterli güce ve beceriye sahip hissedeceksiniz. Bugün sürprizlere hazırlıklı olun.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 05:26 Ay-Merkür karşıtlığında, bir arkadaşınızla, varsa çocuğunuzla veya partnerinizle aranızdaki iletişime  dikkat edilmelidir. Siz içinizden geldiği gibi konuşursunuz. Fakat bu yanlış anlaşılmalara neden olabilir veya ummadığınız şekilde gelişen durumlar, hızlıca karar vermenizi gerektirebilir. Saat 10:12 Ay-Uranüs olumlu görünümü, sürpriz güzelliklere açık olduğunuzu gösteriyor. Keşke her şey,  tam da düşündüğüm gibi olsa diye içinizden geçireceksiniz. Saat 22:16 Ay-Jüpiter karşıtlığı sosyal ilişkiler ve aşk hayatımızla ilgili yenilik hevesimizi ve bir gruba dahil olarak kendimizi ifade etme, öne çıkma arzumuzu işaret ediyor. Burada önemli olan, sizin ne yapmak istediğinizi bilinçli bir şekilde belirmeniz ve ona göre seçimlerinizi yapmanızdır. Saat 22:50 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, başkalarının üzerinizdeki maddi ve manevi baskısını işaret etmektedir. Siz özgür olmak isterken, şartların sizi zorlaması bir hayli rahatsız edicidir. Keyifli paylaşımlarda ve sevgilerde buluşmak dileğimle,

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içi uyum konusunda olumlu gelişmeleriniz devam ediyor. Onlara olan ilginizdeki artışların yanında, kariyer alanında değişim fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Dengelerinizin çok önemli olduğunu biliyor ve dış ilişkilerinizi, başarınızı destekleyecek yönde kullanmak istiyorsunuz. Aşkla maddeyi birbirine karıştırmamaya dikkat etmelisiniz..

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, artık belli başlı konuları, ilişkilerinizi,birliklerinizi, günlük işlerinizi veya rutin günlük akışınızı farklı şekilde ele almanız ve önemli değişiklikler yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Seçeneklerinizi gözden geçirin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yaratıcı düşünceler, yenilikçi yaklaşımlar, iyimserlik, entellektüel aktiviteler gün boyu ön planda. Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir. İnançlar, ideolojiler ve prensipler konusunda inatçı veya ısrarcı davranmak fikir çatışmaları anlamına gelebilir. Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda arkadaşlarla bir arada olmak ve değişik uğraşlara yönelmek için uygun koşullar var. Ayrıca uzun vadeli hedefler geliştirebilirsiniz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜCÜNÜZÜ hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Kendinizi ön plana çıkaracak başarılı işler peşindesiniz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün konuşmalarınız ve enerjinizle sahnede olan kişi siz olacaksınız. İnsanların ışığınızdan etkileneceği bu son derece olumlu günde, aşk hayatınızda inançlı ve istekli olacaksınız. Size ilgisi olan birini fark edebilir, devam eden ilişkilerinizde güçlü paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Akşam saatlerinde özel hayatınızda ego savaşlarından uzak durmayı tercih edin.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaş evinizde oluşan dolunay bu alanda bazı hassaslıklara neden olabilir. Arkadaşlarınızın hayatındaki gelişmelerle uğraşmak, özel yaşantınızı etkileyebilir.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızla ilgili yerde gerçekleşecek olan dolunay, önemli bir sosyal oluşum içinde yer alabilirsiniz, kalabalıklar içine girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Genel anlamda sosyal çevrenizde bir hareketlenme, gelişmeler bekleyebilirsiniz. Dolunay haftasında çevrenizde ki insanlara yardım etmek isteyebilir, hayır kuruluşlarında, sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler alabilirsiniz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

1 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 56" R
Ay
Balık
09° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 35"
Venüs
Boğa
04° 54' 05"
Mars
Koç
02° 09' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 51"
Satürn
Balık
16° 50' 57"
Uranüs
Boğa
22° 31' 43"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 10"
Lilith
Başak
23° 41' 20"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>