Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kıskançlıkları aşk hayatının virüsü gibi görüyorsunuz. Bu doğru bir bakış olsa da, karşı tarafı rahatlatma niyetinizin önünde bir engel değil. Böyle bir davranışa gireceksiniz gibi görülüyor.

İş hayatınızdaki son gelişmeler sizinle çok ilgili değil, fazla ön plana çıkmanız gerekmiyor. Bu günler içinde fazlasıyla önemli iki görüşmeniz var. Biri sizi birtakım sonuçlara ulaştırabilir.

Para durumunuz yavaş, yavaş yoluna girecek. Bunda payınızın olabilmesi için masraflı sosyallikleri aza indirmeniz gerekecek. Bir para konusu bugünlerde, istemediğiniz düzeyde tartışılabilir.

İş güvenliğiyle ilgili korkular yaşayan arkadaşınızın endişeleri doğru çıkabilir. Onu iyimserliğe yöneltmek yerine, başka çözümler aramanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne kesmiş olduğunuz önemli randevunuzdan istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Ama bu, uzun vadede sizin kazancınız olacak. Kolayca teslim olan biri değilsiniz. Bu niteliğiniz bazı durumlarda ters tepkiler verebiliyor.Yakında özlem gidereceğiniz bir kavuşmanız var. Aile ilişkileriniz biraz daha ilgi ve özen bekliyor.

12 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cuma günümüz,  saat 04:17 itibariyle etkili olacak Ay-Boğa burcu seyriyle başlıyor. Duygusal açıdan emniyette olmak isteriz. Düşüncelerimizi onaylamalarını ve kararlarımızı kabul etmelerini bekleriz. Güvenli bir ortam oluşturmak adına düşünürüz. Eğer hoşnut olmadığımız bir durum varsa fedakarlıkta bulunmak yerine, herkesin payına düşeni yapması gerekir diye içimizden geçiririz. Saat 14:16 Ay-Neptün faydalı görünümü, maddi-manevi konularda güven hissi verici  hem de farkındalık gücünüzü yükseltici, aşka adanmışlığın, tüm benliğinizle kendinizle ve dünya ile kucaklaşmanın işaretçisidir. Saat 19:09 Ay-Venüs görünümü,hayatımızdaki ilişkiler  ve kazancımızla alakalı konularda hesabi düşünmemizi sağlıyor. Nasıl bir ortamda çalışıyoruz, nasıl insanlarla beraberiz bunun üzerinde duracağız. Yaptığımız  işe göre elde ettiğimiz kazancımız  yeterli mi değil mi  sorusuna cevap arayacağız. Saat 23:21 Ay-Pluto güçlendirici görünümü,  başarının ancak sabretmekle ve zaman faktörünü göz önüne alarak düşünmekle mümkün  olacağını söylüyor. Saygın, stil sahibi, zirvede olan kişilere gizli bir hayranlık duyarsınız. Bulunduğunuz konumda yükselmeyi hedeflersiniz. Hafife alınmaktan pek hoşlanmazsınız. İnsana insan gerek, İnsanlığa sevmek gerek, Sevmek için yürek gerek… Yürekten seven gönüllerle buluşmamız dileğimle,

12 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi zorlamadan isteklerinize ulaşabilirsiniz. Sabırlı olmayı denemelisiniz, Sonuç sizin lehinize gelişecek. Aşkı kendi istediğiniz tarzda yaşamaktan yanasınız. Sevdiğiniz kişi ile yaşadığınız sorunlar, hep özgürlük duygunuzdan geliyor. Kendinizi baskı altında hissettiğiniz zaman baş ağrılarınız artıyor. Olayları değiştirmenin mümkün olmayacağını biliyorsunuz.

12 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz kişiyle ilişkileriniz kuvvetlenebilir, keyifli aktivitelerde bulunabilirsiniz. İş ilişkilerinizde ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Tercih ettiğimiz konularda ilerleme sağlayabileceğimiz fırsatlara açık bir iki günlük süreç. Dolayısıyla, belli bir hedefiniz, projeniz, aşk hayatınızı ilgilendiren bir konu ya da faklı girişimleriniz konusunda aklınıza gelen ani fikirler çoğalırken ya da ani beyin fırtınaları sonucunda hatırladığınız amaçlarınıza ulaşmanıza katkısı olabilecek kişiler, kaynaklar veya bilgiler anlamında farklı şanslara sahip olduğunuzu görebilirsiniz.

11 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para ve gelirlere dair konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Yatırımlarınız ve maddi kaynaklarınızda istikrar arayışı öne çıkıyor. Daha sağlam ve uzun vadeli kazançlar sağlayacak girişimlerde bulunabilirsiniz. İş ortamlarınızda olumlu destekler bulabilirsiniz. Ancak sabırlı olmalı ve başladığınız işi tamamlamaya özen göstermelisiniz.

12 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN alacağınız her karar uzun vadede size çok fayda sağlayacak. Sabırsız davranıp bu kararları uygulamaktan sakın vazgeçmeyin.

12 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

12 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 29' 18"
Ay
Kova
24° 45' 39"
Merkür
Koç
17° 51' 24"
Venüs
Boğa
03° 37' 06"
Mars
Koç
01° 21' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 13"
Satürn
Balık
16° 45' 38"
Uranüs
Boğa
22° 28' 08"
Neptün
Balık
28° 58' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 41"
Lilith
Başak
23° 34' 25"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>