Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün değişik olanaklarla karşılaşacaksınız ve yeni insanlarla tanışma fırsatı bulacaksınız. Değişik sürprizlerle karşılaşmanız söz konusu olabilir.

İş hayatınızda bugünarkadaşlarınızla beraber bir takım ortak çalışmalara girebilir ve bu sayede yaratıcılığınızı geliştirebilirsiniz. Yakında bir terfi haberi alırsanız hiç şaşırmayın.

Son günlerde harcamalarınızda aşırıya kaçıyorsunuz ve maddi olarak büyük bir sıkıntı içindesiniz. Bir arkadaşınızdan yardım isteyebilirsiniz fakat miktarı konusunda anlaşamayabilirsiniz.

Kendinizi sağlık açısından çok ihmal ettiniz ve bu konuda çok rahat tavırlar sergiliyorsunuz. Kendinizle biraz daha fazla ilgilenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde kendinizi çok ihmal ettiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla ilişkileriniz de pek iyi değil. Bugün kendinizi genel olarak yalnız ve sevgisiz hissedebilirsiniz. Arayış içinde olacak ve bulunduğunuz durumdan çıkmak için çözüm bulmaya çalışacaksınız. Ailenizden birisi siz bu konularda yardımcı olabilecek tavsiyelerde bulunabilir. Bugünlerde şehir dışına çıkmak durumunda kalabilirsiniz.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 09:08 itibariyle Ay-Başak burcu etkinliği altında geçecek cumartesi gününde, her şeyi kontrol etme sevdanızdan vazgeçiniz. Bazen olayları kendi akışına bırakmak gerekir. Başkalarını ve kendinizi olduğunuz gibi kabul ediniz. Yoğun geçen bir haftanın ardında bugün kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Evinizin veya özel ihtiyaçlarınızın alımıyla ilgilenebilirsiniz.Saat 18:51 Ay-Neptün karşıtlığı akşam saatlerinde bir yandan, her durumu ayrıntılı bir şekilde ele alarak, gözlemleyerek, bu böyle olmalı, şu şöyle olmalı diyerek belli bir düzene sokmaya çalışırız. Ancak diğer yanımız huzuru arar, dinlenmek, sakinleşmek ister.  Hayatın gizli ve rahatlatıcı olan güzelliklerinin arandığı bu saatlerde, manevi hissedişler artar. Yaşam tüm çıplaklığıyla zorlarken, insan kendi kendini mutlu etmeyi de bilmelidir. Bu bazen bir kitabın sayfaları arasında dolaşmak bazen bir şarkının nameleri arasındaki aşkı yakalamak, bir mum ışığında sakinleşmek ve belki de romantik bir akşama kendini hazırlamak gibi. Nasıl da dinginleşir ruhumuz, nasıl da alıp götürür bu huzur insanı. İstemek lazım. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

15 Kasım 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatçı ve idealist davranışlar içinde olmanız, bazı kişilerin dikkatini çekecektir. Özgürce hareket etmek isteyeceğiniz bir gün içindesiniz.. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi aşma çabası içindesiniz ve şartlarınızdan şikayetçi olabilirsiniz. Özellikle yollarla ilgili beklentilerinizde, istediğiniz haberlerde bazı aksamalar söz konusu olacaktır.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Girişken, katılımcı ve çekici halleriniz karşı cinsin ilgisini çekebilir. Bir ilişkiye girme veya büyük kararlar alma konusunda hızlı hareket edebilirsiniz. Belli konularda harekete geçmeden önce, elinizdeki bilgilerin doğruluğunu araştırmanız gerekiyor. Tahmini çıkarımlarla yola çıkmak yanlış olabilir. Aşk hayatınızda her şeyi çok garantide görmeniz de problem yaratabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Güneş ve Jüpiter arasındaki olumsuz açı, kendimizi fazla önemseyebileceğimizi ya da karşımızdaki kişileri hafife alabileceğimizi gösteriyor. Dikkatli hareket etmeliyiz. İlişkilerde sorumluluklar artabilir veya ilişkide kısıtlanmış hissedebiliriz. Bizi belli konularda tatmin edebilecek bazı seçeneklere sahibiz. Ancak, hangisinin daha verimli olabileceğini görmekte zorlanıyoruz. Burada asıl önemli konu ise, daha hızlı hareket edebilmek. Zira, bu alternatiflerimizin sunduğu fırsatlar kısa bir süre için geçerli gibi görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BEKAR Koçlar bir türlü netleşmeyen bir beraberlik içindeyseniz sadece yüreğinizin sesiyle değil mantığınızla da hareket etmelisiniz.

14 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

15 Kasım 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 54' 21" R
Ay
Aslan
09° 37' 27" R
Merkür
Koç
28° 11' 25"
Venüs
Boğa
18° 08' 44"
Mars
Koç
10° 24' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 45"
Satürn
Balık
17° 41' 28"
Uranüs
Boğa
23° 09' 07"
Neptün
Balık
29° 17' 37"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 24' 54"
Lilith
Başak
24° 52' 55"
True Node
Koç
14° 53' 36"
Son Güncelleme : 14/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>