Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel haberleriniz var. Ama bu haberleri serinkanlılıkla değerlendirmeniz gerekiyor. Bugünlerde aşk konularındaki telaşınız, hoş duyumlarla aşırılıklara girmenize neden olabilir.

Eskibağlantılarınızla yeni görüşmelere girebilirsiniz. Bu doğrultuda bazı düşünceler sizi yönlendirecek. İş ilişkilerinizdeki bir sürtüşmeyi ayrıntı olarak görmeniz, başınızaaçabilir.

İnatlaştığınız bir para meseleniz var. Ama paradan çok, konuyla ilgili insana takılmış gibisiniz. Bugünlerde gerekli bazı yerlere bir miktar para ulaştırma durumunuz olabilir.

Bazı konulardaki umursamaz tavrınız, yanlış değerlendirmelere neden olabilir. Kendinize göre haklı nedenlerinizle ilginizi azalttığınız konulara yeniden el atmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli kurallarla sınırlandığınız bir konuda çabalarınızı arttıracaksınız. Hayatınızı durgun ama düzenli bir dengede görüyorsunuz. Düzenli bir hareketliliğe geçiş niyetinizde güçlükleriniz olacak. Bugünlerde şansınız yüksek. Fark edilme isteğinizi tatmin edebileceğiniz fırsatlar elde edebilirsiniz. İletişim konularındaki beceriniz, zor ilişkilerde sonuçlar getirebilir.

16 Ekim 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:27-13:28  arasında Ay-Boşluk etkisi altında Perşembe gününe adım atarken bu süre içinde, bizi tedirgin eden korku ve endişelerimizden kendimizi telkin yoluyla uzak tutmaya  çalışalım.  Boşluk etkisi Yengeç burcunda oluştuğu için, evimiz, ailemizle yakından alakalı konular üzerinde daha hassas davranabiliriz. Dışarıdan bakıldığında sert ve taviz vermez görüntümüze karşılık, iç dünyamızda bir hayli alıngan olabiliriz. Duygusal konularda içimize dönerek, geçmişte bu yana yaşananları gözden geçirebiliriz. Bazen kızarız, içerleriz, sıkılırız ancak biliriz ki, köklerimizden kopmamız zordur. Güven içinde yaşamak bizim için son derece önemlidir. Kimi anlarda sarılacak bir dost ararız, kimi zaman kendi kendimize yetebilmenin yollarını araştırırız. Saat 13:28  Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde, kişi hangi yaşta hangi konumda olursa olsun kendini seçkin bir kişi olarak görür. Sadece aşk değil,  hayatın tüm alanlarında kaliteli bir zevk anlayışı hüküm sürer Ay-Aslan günlerinde.  Bu enerji kişinin yaratıcı düşünmesini,  kendini gayet hırslı bir şekilde öne sürmesini destekleyicidir. Sizleri aşkla büyümeye ve aşkla coşmaya davet eder.  Her ne kadargünü olsa da, kısa molalar yaratarak zevkli paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Böylece biraz nefes alabilir ve ciddi konularda güveninizi kaybetmeden ilerleyebilirsiniz. Sözcükler bugün  ve daima AŞK dolu olsun. Aşk başımızın tacı olsun. Kalben sevgilerimle,

16 Ekim 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam gücünüzün yüksek olduğu bir gün. Olayların duygusal yönleri canınızı sıkabilir fakat karşınızdaki kişilere gereken desteği veriyorsunuz. Partnerinizle aranızda güçlü bir cinsel çekim oluşabilir. Duygusallıkla yaklaştığınız konulara fazla misyon yüklüyorsunuz. Genital organlarla ilgili sorunlarınız olabilir.

16 Ekim 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlı programlı hareket etmeniz ve istikrarlı olduğunuzu göstermeniz gereken bir gün. Genelde spontane hareket eden veya belli metinlere bağlı kalmadan konuşan veya hazırlıksız işe soyunan birisiyseniz, bugün bu durumu kaldırabilecek ortamlarda olmayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Etrafta, ‘' - Sözler çok güzel, ama hareket yok ‘' diyen kişiler çoğunlukta görünebilir. Herkes, bazı adımların atılması, bazı konulara dikkat edilmesi veya ne yapılacaksa bir an önce yapılması gerektiği konusunda hem fikir olabilir. Ancak, her ne kadar kafanızdan geçenleri uygulamaya geçirecek motivasyona ve enerjiye sahip olsanız da, astrolojik açıdan neler olup biteceğini görmek için biraz daha zamana ihtiyaç var. Ben kendi adıma öylece izliyor ve bekliyorum Niobe'ce! İkna yeteneği fazla olan ya da kuvvetle baskı kurabilen kişilerin yönlendirmelerine karşı tedbirli olmak gerekiyor!

16 Ekim 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güne başlarken biraz daha içe dönük olabilirsiniz. Hatta evden çıkmak dahi istemeyebilirsiniz. Ancak bu durum öğleden sonra değişecek. Yerinizde duramayacak, eğlence fırsatlarını kaçırmayacaksınız. Akşam vakti sergi, kutlama veya konser gibi etkinliklere katılabilir, oldukça eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

16 Ekim 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN biraz cesaretli olmanız gerekebilir. Kafanızda yapmak istediklerinizle ilgili konularda, karşınıza çıkacak gelişmeler sizi şaşırtabilir.

16 Ekim 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

16 Ekim 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 13' 56"
Ay
Kova
21° 02' 07"
Merkür
Koç
17° 43' 11"
Venüs
Boğa
03° 17' 35"
Mars
Koç
01° 09' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 31"
Satürn
Balık
16° 44' 16"
Uranüs
Boğa
22° 27' 13"
Neptün
Balık
28° 57' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 48"
Lilith
Başak
23° 32' 39"
True Node
Koç
15° 20' 47"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>