Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Yaşamınıza ilişkin küçük bazı değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Bazı olayların gelişimi sizi rahatsız edebilir. Sinirsel olarak oldukça hassas bir gündesiniz ve gergin tepkiler verebilirsiniz.Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Çevrenizden gizleyeceğiniz bazı planlar yapabilirsiniz. Gereksiz tartışmalar yaşayabilirsiniz yada anlaşılamamaktan yakınabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almamalısınız.

Daha önceden planladığınız şekilde çalışmalarınızı sürdürebileceksiniz. Bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceksiniz ve sistemli olarak isteklerinizin üzerine gidebileceksiniz. Kökenini geçmişten alan bazı sorunlarla yeniden ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak bugün gelişmeler karşısında oldukça kararlı olacaksınız ve iradeli olarak hareket edebileceksiniz. Ne istediğinizi biliyorsunuz ve küçük bazı aksilikler çıksa da olumlu sonuçlar alacağınızı unutmamalısınız.

Maddi konulardaki yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Ortaklaşa bazı kazançlar elde edebilirsiniz yada bu konuda çalışmalar yapabilirsiniz.

Sezgilerinizle hareket edebilirsiniz ancak bu sizi yanıltmayacaktır. Çevrenizdeki insanlarla beraber değişik olaylar yaşama şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğiniz dostlarla keyiflendirici ve bazı konularda da umutlandırıcı beraberlikleriniz olabilir, destek ihtiyacı duyduğunuz küçük problemleri çözebilirsiniz. Özlem çektiğiniz bir ayrılıktan sevindirici haberler var. Bugünlerde beklenmedik birtakım ilginç gelişmeler, yeni fırsatlar getirebilir. Kendinizi yeni fikirlerin, yeni atılım niyetlerinin başında bulabilirsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 05:41 itibariyle sevgi, şefkat hisleriyle bizi rahatlatacak Ay-Balık burcu geçişi başlayacak. Hayatın zorlu yanlarına karşın, yaşam sevincimiz yükseltici bu enerjiye ihtiyacımız var. Maddi-manevi açıdan sizleri destekliyor. Günlük hayatta olur ya, bir şeylere sinirleniriz, öfkeleniriz ve isyan ederiz. İşte bu enerji bizi rahatlatıyor, sakinleştiriyor. Saat 17:58 Ay-Satürn görünümü, huzurlu kılan enerjisiyle işlerimizi daha iyi takip etmemizi, sorumluluk almamızı, hedefimize uygun şekilde ilerlememizde güçlendiriyor. Saat 19:36 Ay-Venüs kavuşumu, sevgi duygusunun ne kadar kıymetli bir olgu olduğunu ruhumuzun derinliklerinde hissetmemizi sağlar. İnsanın maneviyatını kuvvetlendirir. Hani kimi zaman insan derinlere dalar, hüzünlenir, gözlerinde yaşlar birikir. Ancak hemen sonra, karanlığın ardından doğan güneş gibi gülümser ve her şeye rağmen hayatın ne kadar güzel olduğunu düşünür. İşte böyle bir anda sevgiye yüreğinde yer açar ve aşkı buyur etmeye hazırdır. Günün yüzlerimizi gülümsetmesi ve ruhumuzu huzurlu kılması dileğimle,

16 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş konusunda detaylar ön planda. Liderlik yapmak, yönetmek, organize etmek gibi konularda pratik ve yaratıcı oluyorsun.

16 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte bırakmış olduğunuz konu ve olaylar hâlâ yakanızı bırakmıyor, canınızı istemeseniz de acıtıyor olabilir. Evet, zor günler atlattınız fakat artık daha güçlüsünüz. Şimdi rüzgâr nereden eserse essin bir kale gibi dimdik durmayı öğrendiniz. O yüzden acılarınızı değil artık güçlendiğinizi görmelisiniz.. Yaşamınızı ilgilendiren maddi bir konuda vereceğiniz haklı mücadele sizleri başarılı bir sonuçlanmaya doğru götürecektir.

16 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu gece yarısı gerçekleşen Güneş tutulmasından sonra güne biraz düşük bir enerji ile başlamanız mümkün. Tutulma sizi yeni gelecek planları yapma konusunda teşvik ediyor. Sosyal ilişkilerinize ve arkadaşlıklarınıza yeni bir yön vermek isteyebilirsiniz. Daha önce bilginiz olmadığı konularda bir takım gelişmeler yaşayabilirsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü oldukça yoğun geçecek bir güne işaret etmekte. Biriken işleriniz bugün adeta önünüze serilir. Kendinize bir çalışma tarzı benimsemeli ve sisteminizi oturtmalısınız bugün resmi dairelerde çalışan Koç'lar için oldukça zorlu bir gün olabilir. Amirlerinizin denetlemesi ile karşılaşabilirsiniz sakin tavrınızı korumalı ve işinize olan saygınızı karşınızdaki kişilere hissettirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizin yakınları ile gerginlikler söz konusu olabilir. Geçmişte yaşadıklarınızı hatırlayarak aynı hataları tekrar etmemeye özen gösterin.

16 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünkü Güneş tutulması yenilikçi fikirleri, özellikle ev ve aile konularında sıradışı yaklaşımları beraberinde getirebilir. Ancak bunları karşılayabilecek eğitim, bilgi ve farkındalık ihtiyacını ortaya çıkarabilir. Yenilikçilik ve sıradışılık konusunda aşırıya gitmemeli ve gerektiğinde size yardımcı olabilecek dostlarınıza danışmalısınız.

16 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş tutulmasıyla beraber çevreniz değişebilir. İşten elde edilen gelirlerinizde gelişmeler yaşanabilir. Farklı düşüncelerinizi zorlanmadan hayatınıza dahil edebileceksiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Satürn arasında meydana gelen destekleyici görünüm kalıcı ilişkilere imza atmanıza destek olur. Arka planda iyi niyetle sizi destekleyen insanlardan fayda gördüğünüz bir sürecin içindesiniz. Kariyerinizde uzun süreden beri aradığınız istikrarlı düzene bu dönemde kavuşabilirsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev hayatıyla ilgili bazı konular aklınızı kurcalayabilir. Evde yaşadığınız bir sorun varsa veya herhangi bir sorun ev ortamına yansıyorsa, radikal bir hamle yapıp problemi kökünden çözmek ve rahatlamak isteyebilirsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 35' 54" R
Ay
Yay
16° 44' 53"
Merkür
Koç
16° 07' 17"
Venüs
Koç
27° 24' 53"
Mars
Balık
27° 28' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 48"
Satürn
Balık
16° 18' 52"
Uranüs
Boğa
22° 10' 54"
Neptün
Balık
28° 49' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 37"
Lilith
Başak
23° 00' 54"
True Node
Koç
15° 29' 06"
Son Güncelleme : 27/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>