Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi yeni insanlar arasında denetleme ihtiyacınızın altında, partnerinizin kıskançlık duyguları var. Mutlu bir beraberlik içinde olmanıza karşılık, tartışmalı günlerin sayısı gittikçe artabilir.

Olumsuz yaklaşımların bilinçli olduğuna dair inancınız, sizi yanıltabilir. Sürdürdüğünüz çelişkilerin, bugünlerdekiyoğunluğu içersinde iki tarafa da zarar verme olasılığı söz konusu.

Uzaktaki bir dostunuzun maddi zorluklarına duyduğunuz ilgi, bugünlerde sizi birtakım harcamalara sokabilir. Çalışma şartlarınız oldukça yıpratıcı. Bu da, paranızın değerini bilmenizi sağlıyor.

Çıkarcı bir ilişkide zarar görüyorsunuz. Bazı şeyleri netleştirmenizde yarar var. Bu konuda kırıcı olmaktan çekinmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zor bir haftayı problemsiz bitirmeyi başardınız. Önümüzdeki günler sürprizlere açık görünüyor. İş yaşamınızdaki yoğunluk sizi yeterince yorduğu için özel yaşamınızda huzur ve anlayış istiyorsunuz. Bu isteğiniz şimdilik hem aileniz, hem sevgiliniz tarafından karşılanıyor. Ama onların da sizden son günlerde göremediğiniz bazı beklentileri var.

21 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Salı günümüz,  saat 06:05 Ay-Mars arasındaki mücadeleci görünümle başlıyor ve ardından saat 14:11 olana dek Ay-Boşlukta ilerliyor. İş hayatınızla ilgili konularda titiz çalışma ve yoğunluğun, ince eleyip sık dokumanın işareti olan bu iki durum,  özgür hareket etmek isteyen bireyin önünde engel oluşturur. Özellikle sabah saatlerinde kişi kendini kıstırılmış gibi hissedebilir. Ay-Boşluk etkisini de hesaba katarsak,  ufak tefek de olsa bazı şeylerin sizi gerginleştirmesi mümkündür. Boşluk süresince yanlışları, ters giden durumları, etrafındaki insanları, olayları gayet iyi algılarsınız. Bu algılama doğal olarak işimize yarayabilir. Bazı kişiler tabii ki ters tepkilerde bulunarak bizi kızdırabilirler.  Bunlar görülmesi muhtemel durumlardır. Olağan karşılamalı, elimizden geldiğince sakin olmaya çalışmalıyız. Saat 07:36 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, ikili ilişkilerde işbirliğini mutlaka öğrenmemiz gerektiğini hatırlatıyor. Ben demek yerine biz demelisin,  buna yönelik iletişimde bulunmalısın, adil olmalısın diyor. Bu kavuşum kimi Koçlar için beraberlikteki sorunları çözebilmek adına konuşmanın, bazı Koçlar için gerginlikten uzak durarak partnerle ortak bir yol belirlemenin, kısaca bencilliği bırakmanın işaretçisidir. Bekar Koçların, evlilikle ilgili mantıklı karar vermelerini sağlayan bu görünüm, yakın çevremiz veortaklıklarımızla ilgili konulardaki görüşmelerin işaretçisi olabilir. Saat 14:11 sonrası Terazi burcunda ilerleyecek Ay, beraberliğinizle alakalı her meseleyi gerçekçi bir şekilde ele almamız,  düşünceleriniz farklı bile olsa, birbirimizi dinlememiz ve saygı göstermemiz yönünde ikaz ediyor. Güzel gönlünüz, güzelliklerle buluşsun. Huzurlu, mutlu, sevgi dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz.Bugün, özgürlüğünüzü özleseniz de, bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, gerçek isteklerinizi içinizde saklamak zorunda kalıyorsunuz. Ani hareketlerden uzak kalın. Kazalara müsait bir gün.

21 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişki ya dabirliklerinizle ilgili katı ya da kesin fikirleriniz olsa da, diğerleri sizin görüşlerinizi paylaşmıyor olabilirler. Tavırlarınızı buna göre belirlemenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bize dikte edilen, artık biraz mesafede yaklaştığımız, inandırılmaya çalışılan olaylara daha mesafeli durmaya başladığımız bir gündeyiz. Biraz geri çekilip, gerçekte neler olup bittiğini anlamaya çalışıp, bindirilmek istendiğimiz trende direksiyonda başka birisinin olduğunu fark edebileceğimiz bu süreci, yararımıza olabilecek gerekli değişiklikleri yapmak için kullanmalıyız. İstikrarsızlık veya olumsuzluk içeren olayların yaşanmasının asıl nedeni lüzumlu düzeltmelerin yapılabilmesi olduğunu önemle hatırlamakta fayda var.

21 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hizmet ve organizasyon alanlarındaki projelerinizi hayata geçirmek açısından son derece uygun bir gündesiniz. Özellikle detayların önemli olduğu çalışmalarınızda daha başarılı olabilirsiniz. Ancak öğle saatleri aksaklıklar meydana gelebilir; dikkatli olun. Akşama doğru ortaklıklar ve rakiplere dair konular öne çıkabilir.

21 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HER konuda çevrenizdeki insanlarlabirliği yapmanız gerekiyor. Elde etmek istediğiniz bir başarı varsa tek başınıza halletmeye çalışmayın.

21 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

21 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 03" R
Ay
Oğlak
14° 29' 40"
Merkür
Koç
16° 37' 01"
Venüs
Boğa
00° 01' 01"
Mars
Balık
29° 06' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 16"
Satürn
Balık
16° 30' 17"
Uranüs
Boğa
22° 18' 06"
Neptün
Balık
28° 53' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 50"
Lilith
Başak
23° 14' 57"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:51

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>