Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutluluğunuz dış koşullara çok bağlı. Kısa ayrılıklar sonrasının coşkularını yaşıyorsunuz. Bu aralar epeyce uzun bir zamanı birlikte geçirme şansınız olacak, sevinebilirsiniz.

Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendirecek. Sizin deneyiminizin ve bazı ilişkilerinizin başkalarınca değerlendirilmesi hoş olmuyor. Bu konuda daha ödünsüz tavırlar içine girmelisiniz.

Yakında sevinçleriniz var, uzun vadeye yaymak sizin elinizde. Gereksiz bazı şeylere para yatırdığınızı fark ettiğinizde geri dönüşü olmuyor. Önümüzdeki günler biraz hesaplı olmak durumundasınız.

Sosyalleşme adına sergilediğiniz dağılmışlık, ciddi boyutlarda zamanlama problemleri yaşatabilir. Kıymetli zamanınızı boşa tükettiğiniz alanlardan çekilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize güvenli ve moralli olduğunuz konularda aceleci kararlar sakıncalar getirebilir. Bu bağlamda ekip içinde bazı görüşmelerin, bir kısım şeyleri belirleyici özelliği olabilir. Ev konulu telaşlı koşuşturmalar söz konusu. Yeni düzenleme niyetleri, coşkusu kadar, gerilimini de getirecek. Akılcı ve mutlaka ortak tercihler olası gerginlikleri azaltabilir.

17 Ekim 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde Cuma günümüz başlıyor. Bu enerji, cesaretlendirici ve duygularınızı hevesli bir şekilde ifade edebilmenizi sağlayıcıdır. Direkt olarak tepki verirsiniz ve eylemlerinizde kararlısınızdır. İhtiyaçlarınızı elde etme yönünde bir adım geri atmazsınız. Saat 04:49 Merkür-Mars görünümü, geçtiğimiz 20 Eylül tarihinden bu yana ilişkinizle ilgili konularda düşündüğünüz meselelerin tekrar bir gözden geçirilmesi anlamında önem taşıyor. Problemleriniz varsa, bunları şimdi bir daha ele alınız. Son bir ay içinde yeni bir ilişkiye adım atmış olanlar, birbirinizi tanımaya devam ediniz. Ortak hedefleriniz var mı, iletişimsel olarak anlaşıyor musunuz bunlara bir bakınız. Saat 17:57 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yenilikçi görüşlerinizle, pozitif halinizle etrafınıza örnek olursunuz.  Dünyaya meydan okuyabilecek kadar güven duygunuz yükselir. Etrafınızdaki insanlara, -Hey ben buradayım ve her yeni fikre açığım diyerek onları etkileyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla konuşmak, sohbet etmek, yazışmak hoşunuza gidebilir. Saat 20:57 Merkür-Venüs kavuşumu, ilişkinizdeki sevgi birliğini güçlendirici bir etkidir. Ancak son bir aylık süre içinde olan bitenlerin de tekrar ele alınması, güzelce konuşulması anlamında önem taşıyor. Anlaşmazlıklar varsa, bunları gidermek adına ortaklaşa düşünmekte yarar var. Bekar Koçlar, eğer yeni bir ilişkiye adım atıyorsanız, ben derim ki 4 Kasım tarihine kadar birbirinizi iyice tanıyınız. Acele etmeyiniz. Günün tüm güzellikleri sizin yüreğinizle buluşsun. Ne dilediğiniz varsa gerçekleşsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

17 Ekim 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizin rahatlığı için yapamayacağınız hiçbir şey yok. Sevdikleriniz söz konusu olduğu zaman, tüm zamanınızı onlara harcayabiliyorsunuz. Bugün evinizle ilgili değişimler söz konusu olacak. Yalnız yaşayanlar aile ortamını özleyerek, dostlarıyla iletişim kurma yoluna gideceklerdir. Ruh sağlığınızı destekleyici davranışlar içinde olacaksınız.

17 Ekim 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi adınıza oldukça olumlu anlaşmalar yapabileceğiniz veya bazı konularda uzlaşma sağlayabileceğiniz doğrudur, ama biraz beklemeniz gerekiyor. Fırsatlar söz konusu olsa da, pek çoğu henüz tam olarak hazır görünmüyor. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı ilişkilerimizle ilgili kararlarımızı ya da son hareketlerimizi gözden geçirebiliriz. Karşımızdaki kişilerin düşüncelerini veya inançlarını değiştiremediğimiz, başarılı olacağından emin olmadıkları adımları attıramayacağımız veya güvenlerini kazanamayacağımız türde tavsiyeler vermemeli; duygularımıza veya öngörülerimize bağlı değil, açıklamalı, görüntülü sunumlara veya mantıki belgelere dayanan ikna yöntemleri kullanarak bazı adımların atılması gerektiğine dikkat çekmeliyiz. Somut işaretlere dayalı sunumlar karşı tarafın düşüncesini değiştirmede etkili olabilir. Boş öneri ve tavsiyelerden kaçınmalı.

17 Ekim 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha etkili ve rahat bir şekilde ifade edebileceksiniz. Öne çıkmak istediğiniz konularda şansınız kadar bu becerinize de güvenebilirsiniz. Sanatsal uğraşlarınız başarı kazandırabilir. Zevkler ve eğlence için karşınıza pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Ancak paranızı harcama konusunda biraz daha ölçülü olmanız gerekebilir.

17 Ekim 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN dünya yansa umrunuzda olmasın sevgili Koçlar. Kendiniz için yaşayın, gezin tozun ama ne yaparsanız kendiniz için yapın.

17 Ekim 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

17 Ekim 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 18' 28"
Ay
Kova
22° 07' 54"
Merkür
Koç
17° 45' 35"
Venüs
Boğa
03° 23' 20"
Mars
Koç
01° 13' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 37"
Satürn
Balık
16° 44' 40"
Uranüs
Boğa
22° 27' 29"
Neptün
Balık
28° 57' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 04"
Lilith
Başak
23° 33' 10"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:32

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>