Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle yeni planlar içinde görünüyorsunuz. Hareketli beraberliğiniz, coşkulu sosyallikler içinde. Günün ilerleyen saatlerinde çok istekle gideceğiniz bir davet alacaksınız.

İş saatleriniz, düzgün, oturmuş bir özel hayata pek fırsat tanımıyor. İş ilişkilerinizdeki sorunlar gündelik. Uzun zamandır zihninizi kurcalayan sorun bugün toplantıda tartışmaya açılabilir.

Hayata gerçekçi bakıyorsunuz, tasarrufçusunuz. Bunun neden olduğu birtakım rahatsızlıkları göğüslemeniz gerekiyor. Bugünlerde, karlı çıkacağınız para tartışmalarınız var.

Birtakım kazançlar elde edebileceğiniz ilişkilerde, beklentilerinize sınırlar çizmeniz gerekiyor. Karşılıklı görüşmelerden belli sonuçlarla çıkabilmeniz, amacını aşmayan yaklaşımlarınıza bağlı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınız güçlü. Ama bu, tek başına sizden kaynaklı değil, yakınlarınızın size karşı özel bir ilgileri olduğu görülüyor. Arkadaş ilişkilerinizde, çok az kişiyi ayrı tutarak, yanlış seçimler yaptığınız seklinde bir genelleme içindesiniz. Halbuki tek kişiye odaklı bir problem yaşıyorsunuz. Bu şekilde sık, sık yaptığınız pişmanlık gösterileri diğer arkadaşlarınıza karşı kırıcı olabilir.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 03:05 Ay-Jüpiter kavuşumuyla cumartesi günümüz başlıyor. Bu enerji, güven duygumuzu, yaşam sevincimizi yükseltiyor. Etrafımızdaki dünya ile öylesine kuvvetli bir ilişki kuruyoruz ki, yan yana geldiğimiz insanlar bizimle olmaktan keyif duyuyorlar. İşte bu görünüm, bu doğal ifadenin dışa yansıması olarak gayet olumludur. Saat 10:34 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, duygusal yoğunluğu yükseltici. Baştan çıkmaya ve çıkarmaya hazırız sanki. Güçlü ve tutkuluyuz akşam saatlerinde. Saat 12:12  Ay-Venüs faydalı görünümü, ilginç, eğlenceli, heyecan verici her şeyin ilginizi çekebileceğini gösteriyor. Belki olayları derinlemesine incelemek istemeyebilirsiniz. Sizi ikna etmeye çalışan kişilere karşı gayet tedbirlisinizdir. Saat 14:17 Ay-Mars görünümü, aşk hayatınızı ilgilendiren yeniliklerin işaretçisidir. Bay ve Bayan Koçları çekici kıldığı gibi, karşı cins üzerinde bir hayli etkili olmalarını sağlayan olumlu bir enerjidir. Sizleri şanslı, aktif, bir hayli güçlü kılar. Yolculuk, dış dünya ile bağlantı, hedefinizi gerçekleştirme, yeni birileriyle tanışma, harekete geçme anlamında da bir hayli kuvvetli kılacaktır. Saat 16:09-19 Ekim saat 02:08  arasındaki  Ay-Boşluk etkisi altında, duygularınızı açık ve net bir dille ifade edebilmeniz kolay olmayabilir. Bir iş, bir karar veya fırsatı tüm olasılıklarıyla ele alınız. Aşk hayatınız, çocuklarınız,  kısaca hayatı güzel hissettiren konularda  kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.  Yaratıcılık gerektiren sanatsal çalışmalarınız  açısından herhangi bir zorlama yoktur. Ancak bu aktivitelerin belirli bir alanda ciddi manada sergilenmesi veya duyurulması konusunda zorluklar yaşanabilir. Cumartesi günümüzün  keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

18 Ekim 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel çatışmaların size hiçbir yere götürmeyeceği bir gerçek. Çelişkilerden yola çıktığınız zaman, duygularınızla mantık arasında istediğiniz dengeyi kurmanız zorlaşabilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız için, çevreniz sizi zor kişi olarak tanımlayabiliyor. Bugün anaç duygularınız atağa kalkıyor.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bellibirlikleriniz veya ilişkilerinizle ilgili düşünceleriniz netleşmiş ve aralarından sizin için en karlı ya da yararlı olanlarını seçme aşamasına gelmiş olabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Doğru hamleleri yapanın, ilerlemesini durduran engelleri aşmasının veya bazı pişman olduğu konuları telafi etmesinin kolaylaşabileceği bir gün. Bu esnada, bazı iniş çıkışlı durumlar, aniden fikir değiştiren kişiler, beklenmedik gelişmeler ya da farklı virajlara sapan kişiler olabilir, ama önemli değil. Zira, gelişmeler, planlarımızı veya ilerlememizi bu olaylar ışığında belirlememiz için yardım niteliği taşıyor aslında! Yanlış giden şeyleri düzeltebilme şansı doğabilir.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Zenginlik... Bugün sizin için imkansız diye bir şey yok. Hayallerinizin gerçekleştiğini göreceksiniz. Enerjiniz çok güçlü. Endişelenmenize gerek kalmayacak.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

18 Ekim 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 58' 26" R
Ay
Oğlak
18° 57' 56"
Merkür
Koç
16° 43' 36"
Venüs
Boğa
00° 25' 37"
Mars
Balık
29° 22' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 55"
Satürn
Balık
16° 32' 04"
Uranüs
Boğa
22° 19' 14"
Neptün
Balık
28° 53' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 57"
Lilith
Başak
23° 17' 10"
True Node
Koç
15° 22' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>