Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu kaybetmek, hayatınızın korkusu gibi görünüyor. Sevgilinizin de aynı duygu yoğunluğu içinde olduğunu bazen unutabiliyorsunuz. İlişkinizi gündelik sorunlardan uzakta doya, doya yaşamak istiyorsunuz.

Yapıcı olmaya çalışıyor, ilişkilerin üzerine bu bakışla gitmeye özen gösteriyorsunuz. İş ilişkilerinizdeki karışıklıklar, bir arkadaşınızın da omuz vermesiyle yakında bir düzelme trendine girecek.

Önünüzde hayli zaman var. Yeni işler, yeni paralar getirebilir. Sınırlı harcamalarla sorun yaşamayacağınız bir dengeyi oturtabilirsiniz. Para krizlerini başka krizlere dönüştürmemelisiniz.

Probleminizin biraz ağır da olsa sonuca doğru gittiğini fark etmelisiniz. Problemin sürekli başa döndüğü yanılgısı içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Unutamayacağınız bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Bir akraba ilişkinizdeki aşk ilişkisi size biraz vefasızca ve kural dışı geliyor. Bu ilişkiyi ilerde tutuculuğunuzdan pişmanlık duyacağınız bir gözle değerlendiriyor olabilirsiniz. Hassas birisiniz. Bu özelliğinizle insanları etkiliyor ve sıcak ilişkiler kurabiliyorsunuz. Bugünkü enerjiniz çevrenize ışık saçıyor.

24 Kasım 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:56 Ay-Güneş olumlu görünümü etkisi altında Perşembe gününe adım atacağız. İlişkilerimizde dengeleri yerli yerine oturtmaya çalışırız ve neşeli, iyimser, olumlu bir şekilde kendimizi ifade etmek isteriz. Saat 21:39 Ay-Mars olumlu görünümü, ilişkinizle ilgili konularda hem ileriye dönük yapılacak ayarlamaları hem de sosyal yaşamınızı canlandırıcı gelişmelere olan ihtiyacın göstergesidir. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk hiç eksik olmasın.

24 Kasım 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenize karşı iyi niyetiniz çoğu kez yanlış anlaşılıyor. Başkalarının fikrini almayın. Siz sağlıklı düşünüyorsunuz. Ay'ın konumu, çalışma arkadaşlarınızla birlikte ortak üreteceğiniz projelerde, onların fikirlerinden çok, kendi duygularınıza değer vermenizi öneriyor. Yaratıcılığınız konusunda hiç kimseye taviz vermeyin.

24 Kasım 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şu sıralar kariyerinizi ilgilendiren tüm başlıklarda büyük destek görüyor ve sorunları bir bir halletmeye başlıyorsunuz. Borç alacak, kredi, vergi gibi finansal konularda da verimli sonuçlar elde edebileceğiniz günlerdesiniz.Günün Atmosferi:Önemli görüşmeler yapmak için uygun gündeyiz. Üzerinde yoğunlaşılan işlerde ilerlemek veya yapılacak işlerde yardım almak çok zor olmayacaktır. Görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmeyelim. Şikayet ve eleştirilerle ya da her olaya negatif bakan kişilerle de karşılaşabiliriz, ama etkin konumdaki kişilerle, ailenin önemli şahıslarıyla görüşmeler yapmak veya aşk hayatımız açısından randevular ayarlamak için uygun ve enerjimizin yüksek olacağı bir gün. Eve ait hazırlıklar yapabilir, evi yenileyebilir, ödemelerimizi gerçekleştirebilir veya eski tanıdıklarımızla görüşebiliriz.

24 Kasım 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarda değişiklik yapabilirsiniz. Ticari konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ailevi konularda farklı fikirler gündeme gelebilir. Ani alınan kararlardan kaçınmalısınız.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YARDIMSEVER yapınıza diyecek yok fakat kişisel kazançlarınız söz konusu olduğu zaman maddesel kaygılarınız ön plana çıkıyor.

24 Kasım 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

24 Kasım 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat, eğitim, ticaret alanlarınızda sorumluluklarınız artacak. Fikirlerinizde fazla eleştirel olabilirsiniz. Bugün, önemli işlerinizi düzene sokmak için harekete geçin.

24 Kasım 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkinizle ilgili olumlu gelişmeler, duygusal yoğunlaşma ve sosyalleşme konusunda açılım sağlayabilirsiniz. İlişkinizin gidişatında dengeye ulaşma fırsatlarını bulabilirsiniz.Ortaklığa sahipseniz amaçlarınızı gözden geçirip uyumlu bir şekilde ileriye bakabilmek ve yeni projeleri tasarlamak adına önemli enerjilere sahip olacaksınız. Yatırım süreci başlıyor. Çalışanlarınızla aranızda idealizm temalı bazı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Kuşak çatışması, yahut aldatılmakla ilgili tepkiler vermeniz mümkündür.

24 Kasım 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

24 Kasım 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 32" R
Ay
Başak
18° 00' 41"
Merkür
Boğa
02° 10' 44"
Venüs
Boğa
22° 05' 03"
Mars
Koç
12° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 54' 48"
Uranüs
Boğa
23° 20' 16"
Neptün
Balık
29° 22' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 43"
Lilith
Başak
25° 14' 13"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>