Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, partnerinize karşı duygularınızı gizleme eğilimi gösterebilirsiniz.. Kötümser olmamaya bakın. Problemlerinizi ancak daha akılcı davranarak aşabilirsiniz.

Bozuk giden işlerinizi arkadaşlarınız yardımıyla düze çıkaracaksınız. İşinizde her an yüksek bir konuma geçebilirsiniz. Ama bunun için olaylara olumlu bakabilmeyi başarabilmeniz gerekiyor.

Harcamalarınıza daha fazla önem verin ve alışverişlerde daha akılcı olmaya özen gösterin. Akşam saatleri size beklediğiniz şartları getirmekte.

Günün ilk yarısı sosyal konular ve ortaklaşa girişimler için elverişli görünüyor. Bununla birlikte bazı gecikmelere de hazır olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal açıdan güzel ve yaratıcı bir gün. Değişikliklere açık olmanız ve duyarlılığınızı gösterebilmeniz sizi ön plana getiriyor. Keyfinizin yerinde olduğu bir gün olabilir. Bu pazar günü dışa dönük olabilir ve sosyal konularla uğraşma isteği duyabilirsiniz.

24 Nisan 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, dünden bu yana Yengeç burcunda ilerlemekte olan Ay, saat 00:22 itibariyle Neptün ile olumlu görünüm yapacak. Hem ailevi konular üzerinde hem de iç dünyanızda huzur, güven ve korunma duygularınızı baş tacınız yapacaktır. Sevilmek, şefkat, ilgi, romantizm, ılımlılık gibi olgular kıymetlerimiz olarak önem taşıyacak.Saat 12:21 Ay-Pluto karşıtlığı ailemizi, bastığımız toprağı, değer verdiğimiz her şeyi korumak adına, güçlenmek arzumuzun işaretçisidir. Saat 15:59 Ay-Mars görünümü, evimizin, ailemizin maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı harekete geçmemizi sağlıyor. Üretime dönük düşünüyoruz ve ayaklarımızın üzerinde durabilmek için, paranın ve aile olmanın ne kadar önemli olduğunun gayet iyi farkındayız.Saat 16:02 Ay-Uranüs görünümü, mesleki-özel hayat-ilişki- kişisel girişimlerinizle alakalı konulardaki hassasiyetin göstergesi. Size karşı olan sistem, kişi veya durumlarla hem dış hem iç anlamda mücadeleye zorlanabilirsiniz. Haksızlıklara dayanamayan bir kişi olarak, birileriyle çatışabilirsiniz. Yeniliklere oldukça açık bir kişi olduğunuz için, özellikle düşüncelerinize, değer verdiğiniz olgulara laf atıldığında, baskı uygulandığında kayıtsız kalmazsınız.  Saat 20:03-25 Nisan saat 15:12  arasında boşlukta ilerleyecek Ay, geçmiş meselelerden ziyade bugünü merkez alarak düşünmeniz sizi yaşanabilecek stresten korur. Temkinli hareket etmek ve yenilik anlamındaki işler konusunda beklemede kalmak durumundayız.Her günün sabahı, bir aydınlığa işarettir. Doğan Güneş  sizlere olumlu ve başarılı girişimlerde bulunmanız ve  gönlünüzce ilerlemeniz anlamında şans getirsin. Kazancınız bereketli, sağlığınız yerinde olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

24 Nisan 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamda, talebinizin çok fazla olduğu bir gün içindesiniz. İsteklerinizdeki artış, motivasyon gücünüzü etkilerken, duygusal ilişkilerinizde istenmeyen karışıklığa neden olabilir. Kısa vade çözümlerle durumu yatıştırmalısınız. Gezegenlerin olumlu desteği sayesinde, kendinizi enerjik ve hırslı hissetmeniz, küçük hatalar neden olabilir.

24 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren veya ekonomik konularda sadece size uyan durumların peşine düşmelisiniz. Dilek ve beklentilerinizi dile getirmeniz zor olmasa da, belli öneri veya davetleri geri çevirirken kibarlığınızı korumanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İniş çıkışlı bir gün. Bir iyi bir kötü gelişmeler veya ruh hali ön planda. İkili ilişkilere vebirliklerine hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor ya da bu alanlarda oldukça hassas olabiliriz. Yumurtaları kırmadan yürüme çabası yorabilir gün içerisinde. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

24 Nisan 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir ortaklığın maddi nitelikli sorunlarını tartışacağınız toplantılar gerçekleştirebilirsiniz. Kimseyi zorlamayın ama fikirlerinizi de kendinize saklamayın.

24 Nisan 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhunuza iyi gelen aktiviteler yapabilir, dinleneceğiniz, sizi iyi hissettiren ortamlarda bulunarak, stres seviyenizi azaltabilirsiniz. Gün içinde aşırı harcamalardan kaçınmalı, ilişkilerde güven duygunuzu yüksek tutmaya çaba göstermelisiniz. Akşam saatlerinde beklentileriniz artabilir.

24 Nisan 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizi şekillendireceğine inandığınız uzun vadeli planlarınıza yoğunlaşacağınız bir gün geçirmeniz ihtimal dahilindedir. Zihniniz oldukça aktif olacak ve büyük düşünmeye eğilim gösterecektir; bu nedenle, günlük işlerinize odaklanmak size zor gelebilir.

24 Nisan 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 03" R
Ay
Oğlak
14° 29' 40"
Merkür
Koç
16° 37' 01"
Venüs
Boğa
00° 01' 01"
Mars
Balık
29° 06' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 16"
Satürn
Balık
16° 30' 17"
Uranüs
Boğa
22° 18' 06"
Neptün
Balık
28° 53' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 50"
Lilith
Başak
23° 14' 57"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:51

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>