Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, kişisel çekiciliğiniz yüksek olabilir. Yaratıcı konulara ilgi gösterebilir, aşk konusunda istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz. Ay, ilişkilerinize dikkat çekiyor ve yapmak istediğiniz yenilikler için güç veriyor.

Dışsal şartlar bir miktar kısıtlayıcı olsa da bugün kendinizden çok başkaları için çalışmaktan zevk duyabilirsiniz.Ortaklaşa çalışmalar ön plandayken kendinizi daha üretken görebilirsiniz.

Hisseli paralar ve işinizle ilgili hukuksal konularda sorunlar yaşayabileceğiniz bir gün. Yanılgılara açık olduğunuz için kararlarınızı tek başınıza almaya gayret edin, yoksa maddi kayıplara uğrayabilirsiniz.

Yoğun, hareketli ve bir miktar gergin bir gün olabilir. Bugün düzenli olmaya bakın ve özellikle başlattığınız girişimleri somut hale getirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyalliğinizi arttırma çabaları içine gireceksiniz. Bazı şeyleri yerine oturtma ya da değiştirme niyetleriniz var. Bunun getireceği sorunları da hesaba katmanız gerekiyor. Bugünlerdeki ruh durumunuz çevrenizde ilginç karşılanabilir. Alışılmadık tepkiler sizi fazla şaşırtmamalı. Kendinizdeki değişikliklerin bir an evvel farkına varmanız gerekiyor.

25 Nisan 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 06:24 Ay-Jüpiter karşıtlığı, karşıt görüşte olsak bile veya bazı konularda ayrı düşünsek bile, uzlaşı olgusu çok önemli. Eğer sizi sinirlendiren bir şey varsa, buna neden olan kişi veya durumları teraziye koymak, artı ve eksileriyle gözden geçirmek lazım. Saat 11:47 Ay-Pluto görünümü, toplumsal konular ve bazı önemli meseleler üzerinde hislerinizi, öfkenizi dışa yansıtmakta zorlanmanıza yol açar. Konuşmak, derdinizi anlatmak, kızgınlığınızı ifade etmek isteseniz de sizi anlamaları pek kolay olmaz. Saat 21:05 Ay-Uranüs kavuşumu, farklı ve sıra dışı, yeni ve heyecan verici şeylere olan ilginizi yükseltir. Problemlerinize yeni çözüm yolları bulduğunuz gibi, gayet hızlı ve aktif şekilde ilerlemenizi sağlar. Saat 23:30 Ay-Merkür kavuşum etkisi altında, düşüncelerinizi net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Eğer müdahalede bulunmanız gereken hususlar varsa, bunları çekinmeden karşınızdaki kişiye iletebilirsiniz. Üzerinde durduğunuz en önemli nokta sağlığınız, çalışma hayatınızdır. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

25 Nisan 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zamanın kıymetini daha iyi anlayacaksın. Duygularındaki yoğunluk yavaş yavaş geçmeşe başlıyor. Sezgilerine kulak vermelisin.

25 Nisan 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tahmin etmediğiniz bazı konular için harcama yapmanız gerekebilir. Bu durumda gerekli kaynakları geçici çözümler bularak, zorluk çekmeden bulabilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yönelmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olaylara dikkatinizi verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler meydana gelebilir. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. Gün içinde duygusal değişiklikler yaşayabilirsiniz. Eğitim konularında başarılı olabilirsiniz. Teknik konular sizi yorabilir.

25 Nisan 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlginç gelişmeler dönemindesiniz ve meydana gelen olaylar sizi değiştirmeye zorluyor olabilir. Özellikle marjinal kişiler ve daha önce hiç ilgi duymadığınız konular şimdi dikkatinizi çekecek. Sürprizlerden uzak durmak isteseniz bile ani değişikliklerin sizi bulduğu bir dönemdesiniz. Ortaya çıkan karışıklıklardan etkilenebilirsiniz fakat sezgilerinize güvenin.

25 Nisan 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygularınız harekete geçecek. Kuruntular ve çeşitli düşünceler zihninize hücum edebilir ve çok çeşitli fikirler arasında bocalayabilirsiniz. Akşama doğru alacağınız bir davete sevdiğinizle gidebilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, neşeli ve eğlenceli yönleriniz ortaya çıkacak. Özel hayatınızda ve özellikle de aşkta kendinizi mutlu ve şanslı hissedebilirsiniz. Duygusal değişimleriniz yüksek olacak.

25 Nisan 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olumlu enerjilerin devam edeceği ve bilhassa maddi konularda ilerleme sağlayabileceğiniz fırsatların peşinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Pratik alışverişler yapabilirsiniz. Yardımlaşma güdüsü artacağından manevi destek sağlayabileceğiniz insanlara ve yakınlarınıza karşı daha şefkatli ve verici davranabilirsiniz. Normalde yapmayacağımız davranışlar sergileyebilir, çılgınlıklar yapabilirsiniz. Hangi eylemi yaparsanız yapın her türlü emniyet ve korumayı ihmal etmeyin. Sıra dışı planlarınızı uygulamaya almak için uygun bir süreçtir.

25 Nisan 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evinizle alakalı olan bazı beklenmedik masraflar, günün konularından biri olabilir. Günün diğer bir konusu ise, bu masrafları hemen karşılamanızı sağlayacak bir gelir fırsatının doğması olabilir. Çevrenizi iyi gözlemelisiniz.

25 Nisan 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 32' 45" R
Ay
Balık
10° 19' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 20"
Venüs
Boğa
04° 57' 41"
Mars
Koç
02° 12' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 32"
Satürn
Balık
16° 51' 12"
Uranüs
Boğa
22° 31' 53"
Neptün
Balık
29° 00' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 20"
Lilith
Başak
23° 41' 40"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>