Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkinizde oldukça duygusal ve kararsız bir tutum izleyebileceğiniz bir gün. Geçmişten gelen olumsuzluklar düşüncelerinizi ve tavırlarınızı etkileyebilir.

İş yaşantınızda oldukça yoğun bir tempoda çalışabileceğiniz bir gün. İşyerinizde yaratıcı fikirleriniz sayesinde beğenilebilir ve önemli problemlere yaratıcı çözümler bulabilirsiniz.

Bugün yazılı ve sözlü iletişiminizde yaratıcı düşüncelerinizden faydalanabilir ama zaman zaman kararsızlık çekebilirsiniz. Anlaşmalarınızda ortağınızın fikrine ihtiyaç duyarak fikirlerinden yararlanmanız mümkün.

Duygusal yaşantınızı dengelemeniz ve tepkilerinizi saklamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güven verici kişiliğiniz ve sorumluluk duygunuzla özellikle yakın ilişkilerinizde neden olduğunuz olumsuz rahatlık, bu sıralar aşırılığa varabilir, insanlar sorunlarını kolayca size devredebilirler. Aile bağlarınızdaki ileri düşkünlüğünüz küçük sorunlar yaratabiliyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:54  itibariyle Oğlak burcunda ilerleyen Ay,ve sorumluluklarınızın ciddiyetle ele alınmasını gerektirir. İş görüşmelerinde veya önemli konularda kendinizi kısıtlanmış hissetmeniz mümkündür. Bu enerji disiplin altına alıcıdır. Ne istediğimizi çok iyi bilmemiz gerektiğini gösteriyor. Üstümüzdeki sorumlulukların baskısı kendini sürekli hissettirse de, yine de düşünmeden konuşmamamız yerinde olur. Parasal konulardan toplumsal yaşamınıza kadar güvence ve sağlamlık arzunuz bugün ön planda. Saat 17:53 itibariyle Ay-Güneş arasındaki olumlu  görünüm gerek maddi konularda problemlerinizi çözebilmede gerekse hayata olan inancınızı pekiştirmede yardımcınızdır.  Riskten uzak, güven verici olana yönelebilirsiniz. Bir işe girişmeden önce enine boyuna hesabınızı yapabilirsiniz. Güven duygunuz oldukça yükseleceğinden hayatı olumlu yönleriyle ele almayı başarabilirsiniz. Sahiplenme duygunuz ve sevdiklerinizi koruma içgüdünüz fazlasıyla yüksektir. Gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

27 Nisan 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu dönem baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için, kendinizi korumaya alacaksınız. Sahiplenme içgüdülerinizi kontrol altına almalısınız Zihninizde yer edinen konumlara ulaşmak için gerekli tüm imkanlara sahipsiniz. Sakin ve sessizce hedeflerinize yaklaşıyorsunuz. Üstünlük duyguları içindesiniz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatlere açık günlerdesiniz. İlginç yerler görmek veya farklı ziyaretler gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Edineceğiniz tecrübe size her anlamda iyi gelecektir. Romantik eğilimler de devrede. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Görev ve sorumluluklarımıza odaklanabileceğimiz, işlerimizi akışkan şekilde halledebileceğimiz, önemli görüşmeler veya ilişkilere boyut kazandırmak için uygun bir gündeyiz. Ancak,hayatımızda veya üzerinde yoğunlaştığımız işlerde gereken gayreti göstermemek sıkıntılı durumlara da neden olabilir bilginize. Geceye doğru ilerleyen saatlerde maneviyat önem kazanıyor, dualar edebilir, hayallere dalabilir veya yüksek yaratıcılığımızı kullanmak için seferber olabiliriz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Nisan 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konuları hareketlendirmek isteyebilirsiniz. Gündeminizde olan konularla ilgili başkalarıyla görüşebilirsiniz. Toparlanmanız gereken işler için fırsat bulabilirsiniz. İş hayatınızda görünür olmak için çaba gösterebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Parasal konularda tecrübeli kişilerden destek alabilirsiniz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Partnerinizle birlikte aranızdaki ilişkiyi düzeltmeye ve daha sağlıklı kararlar almaya başladınız. İlişkilerinizde oldukça sabırlı olan sizler bencil bir şekilde sadece kendi arzularınızı ön planda tutmamalısınız. İŞ: İşinizde yoğun günler sizi bekliyor. Başınızı kaşımaya vakit bile bulamayabilirsiniz. Ancak bu yoğun çalışmanın karşılığını alacaksınız. SAĞLIK: Aklınıza takılan problemleri gerektiğinde bir kenara bırakın. Risk almaktan korkmayın.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız ve görüşmeleriniz açısından güçlü bir destek alma imkanınız olacak, ancak ilişkilerinizde sözlerinizi seçerek kullanmanızda fayda var. Akşam saatlerinde aileniz ve değer verdiğiniz insanlarla son derece iyileştirici, pozitif ve sevgi dolu zamanlar geçirebileceksiniz

27 Nisan 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda bugün etkili ve dengeli davranabilirsiniz. Önünüzdeki fırsatları değerlendirmek isteyen bir yapınız var. Akşam saatlerinde bazı işlerinizde iletişim sorunlarına açık olacaksınız.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Daha çok sevilmek, daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan kariyerinizle ilgili yeni bir hedefe yönelebilir, spesifik konularla ilgili bilgilendirmeye sahip olmak için destek alabilirsiniz. Kariyer ortamınızda beklenmedik gelişmelere karşı bir parça duygusal baskı hissedebilirsiniz. Güç ve otorite üzerine kurgulanan çekişmelerden uzak durmalısınız. Genel olarak ise; Ay bugün 01:55‘te Oğlak burcuna geçiyor. Oldukçaodaklı, sorumluluklarınızın bilincinde, üzerinizdekiyüklerini halletmeye odaklı bir güne başlayabilirsiniz. Profesyonel bir tavırla işlerinizi planlayabilir ve uygulamaya koyabilirsiniz. Kararlı, gerçekçi, hırslı ve başarı odaklı olabileceğiniz bir gün. Resmiyet gerektiren, geleneksel, senli benli olmayan ortamlarda bulunabilirsiniz. Otoritesi olan kişilerle veyahayatınızdaki üstleriniz ile iletişime geçebilirsiniz. Verimliliğinizin artacağı bir zaman dilimi olacağı için bekleyen işleri hızla bitirebilirsiniz. Uzun vadeli planlarla başarıyı yakalamaya yönelik düşünebilirsiniz. İş sunumları yapmak, öneriler sunmak, bir durumun kontrolünü yapmak, bir işin uygulamada nasıl verimli olduğunun kontrolünü yapmak, rapor yazmak, müdürler, patronlar ve işverenlerle konuşmak, indirimlerden yararlanmak, resmi evraklarla ve yazışmalarla uğraşmak, ciltle ve dişlerle ilgilenmek için uygun bir gün.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş girişimleri, ticari konular ve maddi anlamda artış sürecidir. Borç verip alamadığınız kişiler sanki evren tarafından görevlendirilmiş gibi size olan borçlarını geri getirebilirler. Artan masraflarınız karşısında beklemediğiniz paraların gelmesi memnuniyet verici olacaktır.

27 Nisan 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 35' 46" R
Ay
Oğlak
13° 44' 28"
Merkür
Koç
16° 35' 58"
Venüs
Koç
29° 56' 52"
Mars
Balık
29° 04' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 29"
Satürn
Balık
16° 29' 59"
Uranüs
Boğa
22° 17' 54"
Neptün
Balık
28° 52' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 38"
Lilith
Başak
23° 14' 35"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>