Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan güne sakin bir başlangıç yapacaksınız ve iç dünyanızda çeşitli endişeler yaşama ihtimaliniz olacaktır. Sevdiğiniz insanla aranızda uyumu yakalamanız kolay olamayacaktır. Daha çok yalnız kalmayı ve kendinizi dinlemeyi tercih edebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal durumunuzda önemli değişiklikler olacaktır. Kendinizi duygusal açıdan güçlü hissedeceksiniz ve yaklaşımlarınızda sabırsızlıklar içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı son derece açık olacaksınız ve içinizden geldiği gibi hareket edeceksiniz.

Günün ilk yarısı bir çok sorunla aynı anda ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz bu durum sizi psikolojik olarak etkileyecektir. Çevrenizde olumsuz bir ortam olacaktır ve sizde bundan etkileneceksiniz. İşinizle ilgili bazı konuları ihmal edebilir yada erteleyebilrisiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi çok daha enerjik hissedeceksiniz ve işinizle ilgili konular sizin için önem kazanacaktır. Ancak ani kararlar almanız ve fazla düşünmeden harekete geçmeniz olumsuz sonuçlarla karşılaşmanıza yol açabilecektir.

Maddi konularda sabah saatleri dikkatli davranmayı tercih edeceksiniz ve bu anlamda bazı kaygılar yaşayabilirsiniz. Günün ikinici yarsında ise maddi konuları çok fazla düşünmeyeceksiniz ve bu anlamda kendinizi rahat hissedeceksiniz.

Akşam üzeri saatleri sağlığınıza dikkat edin ve ani girişimlerde bulunmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece hareketli ve sorunsuz bir yaşamın içinde kendinize gereksiz problemler çıkartmamalısınız. Zaman, zaman yaşamınızda radikal değişiklikler yapmanız gerektiğini düşünüyorsunuz. Bugünlerde nedenini bilemediğiniz bir doyumsuzluk içindesiniz. Sınırlandığınızı hissettiğiniz konularda daha cesaretli ve girişimci olmanız gerekiyor.

29 Ocak 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar,  Cuma günümüz Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde başlayacak. Takdir edilmek ve dikkatleri üzerinize çekmek isteğiniz oldukça yüksektir. Herhangi bir konuda uzun vadeli ve sizi bağlayıcı kararlar vermekten ziyade, günü kendi akışı içinde hoş bir şekilde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Geçirdiğiniz zamanın kalitesi ve birlikte olduğunuz insanların ılımlı, huzur dolu tavırları sizin için bugün son derece önemlidir. Tadınızı kaçıracak herhangi bir şeye müsaade etmeniz mümkün değildir. Ay-Terazi burcu günlerinde, partnerimizle uyumlu, nazik ve akışa göre hareket edebiliriz. Saat 06:12 Ay-Venüs arasındaki görünüm, mevcut işimiz veilişkilerimizin yeniden gözden geçirilmesi yönünde önem taşıyor. Ayrıca özel hayatımızı ilgilendiren konulara tarafsız bir bakış açısıyla yanaşabilmek kolay değildir. Saat 10:54 Ay-Güneş olumlu görünümü, bizi rahatlatıyor. Başkalarının hayatımızdaki öneminin farkında oluyoruz  ancak bir yandan da kendimizi, isteklerimizi, özgürlüğümüzü kimsenin engellenmesine izin vermiyoruz. Dışarıda güçlü duruyoruz. İlişkilerde dengeli davranıyoruz. Bize nasıl yaklaşılırsa biz de ona göre karşılık verebiliyoruz. Saat 21:12 Ay-Satürn görünümü, ciddiyetle ilişkinizi ele almanız, görüş farklılıklarına rağmen ortak bir karar vermek için, fikirlerinizi  paylaşmanız yönünde olumludur. Ciddiyetle düşünürüz, sorumluluk alırız ve ilişkimizi güçlendirmek için elimizden geleni yaparız. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  eksik olmasın. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,  

29 Ocak 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu süreçte gezegenlerin olumlu ışığı sayesinde doğurganlık da artacağından bu süreç de evlat sahibi olmak kolaylaşır. Olaylara bakış açınız agresiflikten uzak daha fazla empati kurarak oluşacaktır. Elinizdeki tüm olanakları en iyi şekilde kullanacak ve olaylara pozitif tarafından bakacaksınız.

29 Ocak 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşlerinize karışan veya size kendinizi yetersiz hissettirmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir. Yeteneklerinize güvenin. Duygularınızı kontrol etmenizde veya duygusal tepkiler vermemenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal açıdan hareketli bir gündeyiz. Arkadaşlarımızla bir araya gelebilir istediğimiz aktivitelere zaman ayırabiliriz. Sadece sabah erken saatlerde ve Cuma gecesini Cumartesi bağlayan gece saatleri güne oramla daha huzursuz akabilir veya gün içerisinde takıntılı düşünceleri olan veya iddiacı kişilerle karşılaşabiliriz o kadar. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Ocak 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle ilgili konulara uyumlu yaklaşabilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlara karşı temkinli davranmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde karşınızdaki kişiye kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Duygusal anlamda sizi sıkan konuların üzerinde fazla durmayın.

29 Ocak 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara karşı oldukça samimi davranıyorsunuz. Size güvenebileceklerine inanıyorlar ve sizi seviyorlar.

29 Ocak 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

29 Ocak 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sosyal ortamlarda işbirlikçi yapınızla hareket edebilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı sabırsız ve anlayışsız olabilirsiniz. Parasal konularda alacağınız destekler gününüze keyif katacak.

29 Ocak 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece duyarlı ve alıngan olabileceğiniz bir gündesiniz. Gelişmeler sizi zorlayabilir. Parasal konulara yönelik ilginç düşünceleriniz ve planlarınız oacak. Büyük bir gayretle harekete geçebilirsiniz.

29 Ocak 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal harcamalarınız, gün içinde en önemli konu olacaktır. İstediğiniz ürünleri almak veya planladığınız tadilatı yaptırmakta sabırsızlık gösterebilir ve fazla araştırma yapmadan hızla para harcamaya başlayabilirsiniz. Şirket fonları yatırımlarına girişirken dikkatli olun, iyi düşünün.

29 Ocak 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 32" R
Ay
Başak
18° 00' 41"
Merkür
Boğa
02° 10' 44"
Venüs
Boğa
22° 05' 03"
Mars
Koç
12° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 54' 48"
Uranüs
Boğa
23° 20' 16"
Neptün
Balık
29° 22' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 43"
Lilith
Başak
25° 14' 13"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>