Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kararsızlıklar duyabileceğiniz ve iç dünyanızda çelişkiler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bilinçaltınızdan kaynaklanabilecek bazı sorunlar ortaya çıkabilir ve sizi zorlayabilir. Duygusal olarak yalnızlığı tercih edeceğiniz ve sorunlarınızı kendinize saklayacağınız bir gündesiniz.

İş yaşamınızda kendinizi kısıtlanmış etkiler altında hissedebileceğiniz ve kararlarınızı erteleme eğilimine girebileceğiniz bir gündesiniz. Dikkatinizi bir konuya odaklamakta zorlanabilirsiniz ve ilginizi çekmeyecek konularla uğraşabilirsiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

Maddi konularda genel bir isteksizlik duyacağınız hatta bu konuları mümkün olduğunca düşünmek istemeyeceğiniz bir gündesiniz. Karşınıza çıkan sorunları aşmak için iyi niyetli çabalarınız devam ediyor ancak bugün yeni bir girişimde bulunmamalısınız.

Duygularınız değişken bir yapıda olacaktır ve kararlar vermekte zorlanacaksınız. Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler ve duygusal sorunlar yaşanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir fırsat olarak değerlendirip birtakım çıkar hesapları içine girdiğiniz gelişme, bugün yüzünüzü güldürebilir. Şanslı olduğunuz bir gün. Atak ve enerjik davranışlar kazanç getirebilir. Oldukça iddialı ve başarılı bir grubun içine katılmamak için direniyorsunuz. Birlikte olmayı reddetmek yerine bu durumu kabullenmeye çalışmalısınız.

5 Şubat 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:44  itibariyle Oğlak burcunda ilerleyen Ay,ve sorumluluklarınızın ciddiyetle ele alınmasını gerektirir. Her meseleyi, her işinizi,  belli bir çerçeve altına alınarak, güvenilir mi değil mi diye bakılmasında fayda var. İş görüşmelerinde veya önemli konularda baskılayıcı unsurlar, kendinizi kısıtlanmış hissetmeniz mümkündür. Bu enerji kendi içindeki özelliği gereği disiplin altına alıcıdır. Ne istediğimizi çok iyi bilmemiz gerektiğini gösteriyor. Üstümüzdeki sorumlulukların baskısı kendini sürekli hissettirse de, yine de düşünmeden konuşmamamız yerinde olur. Parasal konulardan toplumsal yaşamınıza kadar güvence ve sağlamlık arzunuz bugün ön planda. Saat 18:24 Ay-Neptün görünümü, sevgi olgusunun önemini hatırlatıcıdır.  Tüm kirlilikleri ve sahtelikleri ortadan kaldıran bu duygu, hayatın içindeki zorlukları, insafsızlıkları, kavgaları, maddi hırsları bir yana koyarak kucaklaşmamızı sağlıyor. Üstümüzdeki ağırlığı hafifleten, dinlendirici, sakinleştirici bir enerji diyebiliriz. İşlerinizde başarı, girişimlerinde olumlu sonuç, gün boyu huzur ve mutluluk dilerim. Can-ı gönülden  sevgilerimle,  

5 Şubat 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamınızdaki erkekler bir baş belasına dönüşebilir. Sizin düşündüğünüz tek şey de o kişiyi ezmek ya da ondan kurtulmaktadır. Bu olumsuz süreci yaşayan ve birbirleri ile yıllarca konuşmayan anne baba evlat üçgenleri çoktur. Ruhunuzun karanlık yönü ile bu süreçte sıkça karşılaşırsınız.

5 Şubat 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerin yorumlarına veya neler söylediğine kulak vermeniz gereken günlerdesiniz. Bugünlerde, biraz düşünceli veya hüzünlü olabilirsiniz, ama hafta sonu tüm Koç iyimserliğiniz yine üzerinizde olacak. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Önümüzdeki bir haftalık süreçte, tutkulu ilişkiler, cinsel çekim, romantizm ve yüksek yaratıcılık ön planda. Maddi anlamda ani gelişmeler söz konusu olabilir veya maddi konularda büyük adımlar atma hissi hakim olabilir, ama çok fazla risk almamak lazım. Aşk hayatımız açısından bakıldığında sıra dışı günlerde olduğumuz söylenebilir. Farklı şeyler denemek isteyeceğimiz, günlük işlerimizde dahi olsa, farklılığa önem vereceğimiz günlerdeyiz. Zaman zaman olumsuz durumlar oluşabilir, ama genele odaklanalım ve pozitif olalım. Somut şeylere odaklanmayı unutmamamız ve gerçekçi olmamız gerektiğini hatırlatabilecek bir gün. Ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı da tedbirli olmamız gereken birkaç günlük süreçteyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

5 Şubat 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için uğraşabilirsiniz. Koyduğunuz hedeflerle ilgili üstlerinizle görüşmek iyi olabilir. Sıkışan işlerde program değişikliği yapabilirsiniz. Yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. İşlerinizde bürokratik engellere takılabilir. Sakin kalıp, yeni yön belirlemek için kendinize fırsat tanıyın.

5 Şubat 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelgitler içinde kalabilirsiniz. Neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar vermekte zorlanacağınız gibi ani alacağınız kararlar da hatalı olabilir.

5 Şubat 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici sağlık sorunları, psikolojik temelli rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri mükemmelleştirme arzunuz sizi yorabilir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, çalışma hayatınızla ilgili olumlu etkiler alırken, faydalı görüşmeler yapabilir, motivasyon ve enerjinizin yükseldiğini fark edebilirsiniz.

5 Şubat 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda kendinizi güvene alma isteğiyle dolu olacaksınız. Kuracağınızilişkileri size doğru yolu gösterebilir. Bağımsızlık ve değişiklik isteğiniz bugün biraz abartılı çalışabilir.

5 Şubat 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik son derece hızlı bir çalışma içine giriyorsunuz. Sabırlı ve sakin davranacak, çevrenizin desteğini alacaksınız. Hemhem de aşk açısından yeni bir dönemin başladığını hissedebilirsiniz.

5 Şubat 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yönünüzün güçleneceği ve sizi her türlü sosyal faaliyete yönelteceği bir dönemdesiniz. Bugün, özellikle de belli bir amacı kovalayan grupların arasında yer alabilir ve çalışmalarında onlara destek vermeye çalışabilirsiniz.

5 Şubat 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 27" R
Ay
Balık
02° 51' 27"
Merkür
Koç
18° 10' 06"
Venüs
Boğa
04° 19' 11"
Mars
Koç
01° 48' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 13"
Satürn
Balık
16° 48' 33"
Uranüs
Boğa
22° 30' 06"
Neptün
Balık
28° 59' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Başak
23° 38' 12"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>