Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Düşüncelerinizi ve duygularınızı dengeleyeceğiniz bir gündesiniz. Duygusal konularda oldukça istikrarlı davranmayı tercih edeceksiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyumu sağlamak sizin için önemli olacaktır. Duygusal olarak bir güvence arayışı içine girebilirsiniz ve bu ihtiyacınızı abartabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. Ancak bugün duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

Disiplinli bir şekilde çalışma imkanı bulacağınız bir gündesiniz. İşlerinizi belli bir düzene koymayı başaracaksınız ve sistemli olarak çalışmayı başaracaksınız. Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz. Bir süreden beri uğraştığınız bazı konuları bugün sonuçlandırabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işleri sonuçlandırmayı ve istediğiniz neticelere ulaşmayı isteyeceksiniz. İş yaşamınızda temkinli olmanız bazı sorunlardan kurtulmanızı sağlayacaktır.

Maddi konularda son derece başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz ve finansal anlamdaki yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz. Yeni girişimlerde bulunabilirsiniz ve bunların sonuçları olumlu olacaktır.

Bugün çok boyutlu düşünebileceksiniz ancak detaylara takılmanız bazı fırsatları kaçırmanızla sonuçlanabilecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Problemli bir aşk ilişkisinde arabulucu rolü oynamanız istenebilir. Siz hiç birinin davranışını onaylamıyor gibi duruyorsunuz. Bir kırgınlık yaratmadan olumlu sonuçlandırmanın yollarını arayacaksınız. Bu, kısa vadeli bir çözümsüzlük gibi görünmüyor. Bugünlerde ailenize yoğunlaşmak istiyorsunuz. Son günlerde bir arada geçen zamanlar yetersiz gelmiş gibi görünüyor.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftanın ilk günü, saat 05:28 Akrep-Kova burçları arasında oluşan sondördün etkisi altında başlıyor. Çıkarlarımız, isteklerimiz, ihtiyaçlarımız doğrultusunda hareket edeceğiz. Bizim için cinsel, finansal ve ortaklık anlamında kazanmak, doymak, tatmin olmak son derece önemli hale gelecek. Eğer işler umduğumuz gibi gitmezse öfke duyabiliriz, tepki gösterebiliriz. Saat 05:42 Merkür-Uranüs arasında mücadeleci bir görünüm oluşacak. Bir yandan işimiz, ailevi konular, ilişki, kişisel kararlarımızı ciddiyetle ele almamız, gerekiyor. Ancak diğer taraftan özgür olmak ve dilediğimiz gibi hareket etmekten yanayız. Kendimizi kurulmuş bir saat gibi hissedebiliriz. Şu saatte şunu yap, bu saatte uyu, o saatte orada ol diyen bir hayatı sürdürmek istemeyiz. Ani kararlar verebiliriz. Ancak tedbirli olmamızda yarar var dostlarım.Saat 12:28 Ay-Mars kavuşumu, cinsel hazzın, aşkın doruklarında gezinmenin, karşı cinsle güçlü bir temasın işaretçisidir.Saat 14:20 Ay-Pluto arasındaki görünüm, derinliklerimizle temasımızı sağlarken, ortama göre hareket etmenin önemini vurguluyor. Fakat biz, hiç kimsenin üzerinizde baskı kurmasına izin vermekten yana değiliz. Çıkarlarınızı ister istemez ön planda tutabiliriz. Varsın çetin olsun YOLUMUZhatta engellerle dolu NE ÇIKAR?Hiç mi cesaretimiz yok Bir KARINCA KADAR..... Mutlu, huzurlu, bereketli  ve  aydınlık dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

1 Şubat 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk hayatınız ve evliliğinizde hayal kırıklıkları ve sorunlar ortaya çıkabilir. Siz uyumlu davranışlar içinde olsanız dahi eşiniz o şekilde davranamaz. Birlikteliği ayakta tutmak oldukça güç hale gelir. Birbirinizden farklı olduğunuz düşüncesi ile soğuk ve antipatik davranışlar sergilersiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, hukuk, bilişim, iletişim, halkla ilişkiler, eğitim veya yabancılarla ilişkiler başlıklı konularda girişimleriniz artıyor veya bu alanlarda desteklendiğinizi görebilirsiniz. İşle veya yaptığınız işlerle ilgili anlaşmalar gündeme gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aşırı sahiplenici, iddiacı, kıskanç veya takıntılı tutumlar içerisine girebileceğimiz, yoğun duyguların ya da derin düşüncelerin ön plana çıkabileceği birkaç gündeyiz. Sinirli ya da sinir bozan kişilerle uğraşmamız gerekebilir, ama birkaç gündür bu etki sürdüğü için daha önce bu ruh durumunu yaşayanlar bugün rahat olabilirler. Bugünlerde, önemli kararlar almamak veya imzalar atmamak daha doğru olur. Zira, birkaç gün içinde netleşen olaylar, planlarda beklenmeyen değişiklikler ya da ortaya çıkan gerçekler sonradan pişmanlık duymamıza neden olabilir. Ancak, romantik etkiler, ilişkileri güçlendirmemizi sağlayan sevgi atmosferi veya yaratıcılığı arttıran etkiler de devrede. Olumsuz anların yanına şiirsel dokunuşlar ekleyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

1 Şubat 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimde olduğunuz kişiler sizi sıkıntıya sokabilirler. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak çalışacağınız bir gündesiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişimler meydana gelebilir. Olaylara karşı tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zihinsel enerjiniz çok büyük. Hafızanıza her konuyu yerleştiriyor ve hatırlıyorsunuz. Ancak bugün biraz huzursuz gibi davranışlarınız var. Girdiğiniz ortamları çabuk terk ediyorsunuz. Bunun için insanlar sizi yanlış anlamaya başladılar.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün olumlu haberler alabilir, kısa gezilere katılabilir, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Amaçlarınıza daha rahat konsantre olabileceğiniz bugün 18.00 sonrasında ailenize zaman ayırmak, sevdiklerinizle görüşmeler yapmak ve evde vakit geçirmek için keyifli bir zaman dilimi olacak.

1 Şubat 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,ve kariyer alanlarınızda kişiliğinizden kaynaklı bazı sürtüşmeler yaşamaya meyilli olacaksınız. İş konuları fazlasıyla gündeminizde olacak. Sakin durmak sizi kurtarabilir.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı keyifle sürdüreceksiniz. Bu arada keyfinizi kaçırabilecek bazı durumlar olabilir. Fakat, bunlara aldırış etmeyeceksiniz. Planlı ve kararlı çalışmalar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki kişilere ve birlikteyaptığınız insanlara uymak durumunda kalabileceğiniz, bu yüzden de önceden hazırlamış olduğunuz programın dışına çıkabileceğiniz bir gündesiniz. Programınızı değiştirmenizin diğer nedenleri de çalışma ortamı, ailevi konular veya sağlıkla ilgili çeşitli gelişmeler olabilir.

1 Şubat 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 45' 04"
Ay
Kova
28° 36' 08"
Merkür
Koç
18° 00' 08"
Venüs
Boğa
03° 57' 07"
Mars
Koç
01° 34' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 02"
Satürn
Balık
16° 47' 01"
Uranüs
Boğa
22° 29' 04"
Neptün
Balık
28° 58' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 36"
Lilith
Başak
23° 36' 13"
True Node
Koç
15° 21' 15"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>