Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizin de duygularınız çevrenizi etkileyecektir. Sevdiğiniz insana karşı ani tepkiler verebilirsiniz ve oldukça açık konuşmayı tercih edeceksiniz. Duygularınızı içten bir şekilde yaşamayı tercih edeceksiniz ve davranışlarınızda spontan olacaksınız. Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabileceği gibi duygusal iniş çıkışlarda yaşayabilirsiniz. Bugün duygusal konularda yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız.

İş hayatınızda bazı iniş çıkışlar olabilir veortamınızdaki hareketlilik artabilir. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz durumunda verimli sonuçlara ulaşabileceksiniz. Ani bir karar verebilirsiniz ve hemen eyleme geçmek isteyebilirsiniz. Bugün ani girişimlerde bulunmaktan ve sabırsız yaklaşımlardan uzak durmanız sizin için daha doğru olacaktır. İş yaşamınızda dikkatli hareket etmeniz gereken bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve üzerinde fazla düşünmeden masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi olanaklarınızı fazla zorlamamalısınız.

Aşk hayatınızda küçük bazı gerilimler olabilir,olayları fazla büyütmemeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabrınızı sınadığınızı düşünüp ilgisiz kalmaya çalıştığınız konu, yanlış donelerle sizi yanıltabilir. Mutlu olmanız gereken bir dost kalabalığı içindesiniz. Bu kalabalığın içindeki ortak sorunlar, ortak sevinçler yabana atılır zenginlikler gibi görünmüyor. Yakında alacağınız bir haber bazı dengeleri alt üst edebilir. Birtakım köklü değişiklik istekleri içine girebilirsiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 01:11 Ay-Merkür görünüm etkisinde Cumartesi günümüz başlıyor. İlişkinizle ilgili mevzularda, partnerin  tavırları çok önemli. Eğer partneriniz sorunları görmezden geliyorsa veya üzerinize geliyorsa kızabilirsiniz. Yeteri kadar sorumluluklarım var, beni kimsenin üzmesine izin veremem diye söylenirsiniz. Saat 01:27 Ay-Pluto zorlu görünümü, ilişkide kontrolü ele geçirme ve ne olursa olsun elde tutmak istediğinizi gösterir. Çok dikkatli olmalı ve gereksiz tartışmalardan kaçınmalısınız. Baskın tavırlarınız sorunlara yol açmasın. Saat 03:34-31 Ocak saat 05:50 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Terazi burcunun son derecelerinde boşlukta olacak Ay, ilişkilerde doyumsuzluk ve keyifsizlik verebilir. Gözlerden uzak kalmak arzunuz yoğun olabilir. Tabi ki bütün bunlar, her Koç burcu için geçerli değildir. Kişisel yapınız, yaşam biçiminiz ve hayata bakış açınıza göre şekillenebilir. Özellikle evinde huzursuz olanlar veya partneriyle sorunu olanlar burnundan soluyor gibidir. Sakin olmak gayet yararlıdır. Ayrıca ilk kez buluşmaya karar verenlerin bu saat dilimini tercih etmemeleri yararlıdır. Çünkü birbirinizin güzel yönlerini görmekten ziyade kusurlarına odaklanmanız mümkündür. Saat 07:59 Merkür-Pluto kavuşumu, olumlu yönde adımlar atmanız adına size destek verir.  Diyelim ki halasorunları yaşıyorsunuz ve henüz ortada belli bir temel ve sağlamlık söz konusu değil. O zaman size tavsiyem, kendiniz için uzun vadeli hedefler belirleyin.  Planlarınız olsun. Bunları gerçekleştirmek için kendinize güvenin. Yaptığınız işe, attığınız adıma, verdiğiniz söze dikkat edin. Ve işlerin yavaş gelişimi nedeniyle umudunuzu yitirmeyin, yolunuzda emin adımlarla ilerlemeye devam edin. Saat 18:44 Venüs-Neptün görünümünde,  gerekhayatınız ve gerekse hayallerinizi gerçekleştirme arzunuz yükselir. Sorumluluklarınız ve fedakarlıkta bulunmak zorunda kaldığınız meseleleri kendinize inanarak, pes etmek yerine bizzat üstüne giderek, idealleriniz doğrultusunda çözebilmeyi isteriz. Duygusal anlamda geçmişi, yaşadıklarınızı düşünürüz. Manevi anlamda bir kuvvete ihtiyaç duyarız. Güzel bir şeyler olmasını tüm kalbimizle dileriz. Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

30 Ocak 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyimser yönünüzle başka zamanlarda tepki gösterebileceğiniz konulara dahi büyük bir sabırla yaklaşacaksınız. Aşk ve cinselliğin uyum içinde olduğu, aşka ve evliliğe dair konularda olumlu konuşmaların yapıldığı, sözlerin verildiği bu zaman diliminde kaybetme korkularınızdan da sıyrılabilirsiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ayın son hafta sonunda, duygusal olabilirsiniz veya duygusallık ihtiyacı hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız size her anlamda destek olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız gece saatlerini huzursuz ortamlarda veya uykusuz geçirmiş olabilirler. Ancak bu huzursuz enerji güne taşınmıyor. Gün içerisinde sadece iddiacı, ısrarcı, sorgulayıcı veya takıntılı tavırlar içerisine girmemeye çalışmalıyız. Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bunun dışında, ikili ilişkilerimiz açısından duygusal ve romantik bir hafta sonundayız. İlişkilerimizde düşüncelerimizi en iyi şekilde ifade edebilir, olumlu ilişkiler veyabirlikleri kurabiliriz. Kini bir kenara bırakıp, affetme enerjisini kullanabiliriz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarımızda ve işlerimizde de yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

30 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda başkalarından öğrenebileceğiniz çok şey var. İlişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşık olduğunuz kişiye daha çok vakit ayırmak isteyeceksiniz. Hoş sohbetler ve romantik anlarla dolu saatler gününüzün ana konuları arasına girebilir.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, toplum önünde biraz takıntılı ve düşünceli olabilirsiniz. İş hayatınızdaysa yardımsever ve başkalarını düşünen yönlerinizle insanlar için birşeyler yapmak önem kazanabilir

30 Ocak 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi güçlü ve kararlı hissedeceğiniz bir gün. Başarılı çalışmalar yapabilir, doğru ilişkiler kurabilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşmek keyfinizi yerine getirecek. Yakın akrabalarınız ve arkadaşlarınızla ilişkileriniz sıcak olacak. Başarılı organizasyonlar yapabilirsiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para ile ilgili olan işleriniz ve maddi yönü bulunan her türlü konu bugün kafanızı kurcalayabilir. Çevrenizdeki insanlara veya uzmanlara danışarak bir hareket tarzı belirlemek isteyebilirsiniz. Ancak iletişim sorunlu olacaktır, bu yüzden de yaptığınız görüşmelerden verim alamayabilirsiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 08" R
Ay
Başak
17° 31' 10"
Merkür
Boğa
02° 07' 27"
Venüs
Boğa
22° 01' 58"
Mars
Koç
12° 49' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 54' 38"
Uranüs
Boğa
23° 20' 07"
Neptün
Balık
29° 22' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 35"
Lilith
Başak
25° 13' 56"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>