Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok iç dünyanıza döneceğiniz ve duygularınızı kendinize saklayacağınız bir gündesiniz. Düşünsel anlamda yaşayabileceğiniz bazı karmaşalar duygusal durumunuzuda olumsuz olarak etkileyecektir.Küçük sorunları fazla büyütebilirsiniz.

İş yaşamınızda güvensizlikler duyabileceğiniz ve düşüncelerinizi kendinize saklayacağınız bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanlara güvenmeniz kolay olmayacaktır ve yeni fikirlerden uzak durmayı tercih edeceksiniz. Bugün işinizle ilgili konularda temkinli olacaksınız.

Maddi konularda küçük de olsa çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Geçmişten gelen sorunlar yeniden karşınıza çıkabilir ve canınızın sıkılmasına yol açabilir. Maddi konularda temkinli olmanıza rağmen bugün bazı hatalar yapabilirsiniz.

Bugün bilinçaltınızdan kaynaklanabilecek sorunların sizi olumsuz olarak etkieyebileceği bir gündesiniz. Gerçeklerden kaçma eğiliminiz uzun vadede size zarar verebilir. Yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç gün içinde bir yolculuğunuz var, işle ilgili görünmüyor. Başarısızlık diye bir şeyi kabul etmiyor, bu özelliğinizi abarttığınız bazı durumlarda tepkiler alabiliyorsunuz. Bugünlerde sıkıntıyla peşinizde dolanan biri var. Sizin adınızın da içinde olduğu bir söylentinin gerçeklik derecesini öğrenmek isteyecek, bunun için uygun bir anınızı bekliyor.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Çarşamba gününe saat 10:25 Ay-Neptün zorlu görünümüyle başlıyoruz. Her şeyin iyi olacağına, yolunda gideceğine inanmak istiyor insan. Hayallerinin onu sürüklediği yerde olmaktan yana. Belki bazı şeyler ters gidecekmiş gibi düşünüyor. Ancak bir yandan da iyimser düşünmeye gayret gösteriyor. Beklenmedik durumlardan uzak kalmak istiyor. Beklentileriniz bir hayli yüksek olacaktır. Saat 12:53 da gerçekleşecek Mars-Pluto görünümü, ortaklaşa paylaşımlar ve kariyer anlamında faydalı gelişmeleri işaret ediyor. Gücünüzü yükselten, mücadele ettiğiniz alanlarda size kuvvet kazandıran bu görünüm, kazanmaya dönük şekilde hedefler belirlemenizde de destek oluyor. Saat 20:17 Güneş-Satürn görünümü, toplumsal ilişkilerimizi, arkadaşlıklarımızı, hedeflerimizi merkezimizde tuttuğumuz sabah saatlerinde sorumluluk hissimiz yüksek. İşlerimizi başarılı bir şekilde yapabiliriz. Saat 21:30 Ay-Satürn kavuşumu, duygularımızı ciddileştiren, sorumluluklarımızı hatırlatan bir etkidir. Kendimizi güvende hissetmekte bir miktar zorlanabiliriz. İnsanların fikirlerimize, görüşlerimize saygı göstermesini isteriz. Saat 21:36 Ay-Güneş faydalı görünümü arkadaşça paylaşımları güçlendirici, fikirlerimizi özgür bir biçimde ifade etmemizi sağlayıcıdır. Ne istediğini bilen kişi, ona göre davranır ve hareket edebilir. Günün tüm güzellikleri sizlerle olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

3 Şubat 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oğlak burcunda aktif hale geçen Pluton gezegeninin etkileri ile zor bir dönem şimdi önünüzdedir. En yakınlarınız ki bunlar bazenhayatından bazen akrabalarınız, bazen ebeveynler, eşler hatta çocuklarınız şimdi tam karşınızda olabilirler. Gardınızı alırken uysal davranmaya da dikkat etmelisiniz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinde bulunduğunuz bazı durumlar sizi tatmin etmiyor olabilir. Kendinize, amaçlarınıza veyahayatınıza daha fazla hizmet edeceğini düşündüğünüz özellikler geliştirmek isteyebilirsiniz. Daha kuvvetli ya da önemli yeteneklerinizi ön plana çıkartan bir özgeçmiş oluşturmak isteyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğleye kadar olan saatlerde yapılması gereken işleri tamamlayalım. Öğle sonrası, olumlu ve akışkan enerji ön planda. Ancak, sürekli değişen planlar veya kararlarla uğraşabiliriz. Birkaç gün daha, ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeli, ağzımızdan bir kelime kaçmamasına özen göstermeliyiz. Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir. Pazarlıklar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda uzlaşmak kolay olmayacaktır. Bugünlerde attığımız imzalardan ya da atacağımız adımlardan önümüzdeki hafta değişen fikirlerimiz veya ortaya çıkan gerçekler nedeniyle, pişmanlık duyabiliriz. Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir. Tam olarak kavramadığımız veya anlamadığımız konularda harekete geçmemeli ve ağzımızdan yanlış kelimeler kaçmaması için dikkatli konuşmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde zihinsel olarak dağınık hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla ani kopmalar yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. İşlerinizde daha hırslı ve atak olabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşırken çabuk sinirlenmemeye dikkat etmelisiniz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eviniz veya arkadaşlarınız ile ilgilenebilirsiniz. Ayrıca sorumluluk hissettiğiniz ve baskı duygusu yaratan konulara yönelik çalışmalar yapacaksınız.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler ve hukuki konularda çevrenizin yardımları sizi her konuda destekleyecek. Önemli kişilerden fayda sağlayabilecek ve gelişiminizi artıracaksınız.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece kararlı bir tavır içinde bulunacak, çevrenizdeki kişileri etkileyeceksiniz. Planlarınızı arkadaşlarınıza anlatabilir, onların desteğini alabilirsiniz. İlginç fikirlerinizi uygulamaya başlayabilirsiniz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

ÖNÜMÜZDEKİ günler içerisindeki en büyük arzunuz, sosyalleşmek ve kalabalıkların arasına karışmak olabilir. Yakın çevrenizle bir arada olmak, tanıdıklarınızla veya komşularınızla olan ilişkilerinizi güçlendirmek, akraba veya arkadaşları davet etmek veya onları ziyarete gitmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. YİNE de sosyalleşme isteğiniz yüzeysel kalabilir; bir taraftan da kendi içinize dönebilir, iç dünyanızda olan bitenleri kimseyle paylaşmadan kendi başınıza çözümlemek isteyebilirsiniz. Bu gizlilik, özel işlerinize de yansıyabilir ve sezgileriniz, yapmakta olduğunuz işleri sonuçlandırmadan çevrenize hiçbir şey açıklamama kararını vermenize neden olabilir.

3 Şubat 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 03" R
Ay
Balık
02° 45' 30"
Merkür
Koç
18° 09' 52"
Venüs
Boğa
04° 18' 40"
Mars
Koç
01° 47' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 07"
Satürn
Balık
16° 48' 31"
Uranüs
Boğa
22° 30' 04"
Neptün
Balık
28° 59' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 34"
Lilith
Başak
23° 38' 09"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>