Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Duygusal konularda şanslı olacaksınız ve sizin için güzel gelişmeler olabilir. Küçük de olsa bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecektir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Sevdiğin,iz insanla birlikte planlar yapabileceksiniz ve bu planlarınızı kısa sürede gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Aranızdaki uyumun güzel olması her ikinizi de mutlu edecektir. Hoşunuza gidecek ortamlara girebilirsiniz ve zevk alacağınız aktivitelere katılabilirsiniz.

Enerjinizi olumlu olarak disipline edebileceğiniz bir gündesiniz. Zihinsel olarak çok aktifsiniz aynı anda birden çok konuyu düşünebiliyorsunuz. Bir konuya konsantre olmakta zorluk çekebilirsiniz ancak çevrenizi iyi gözlemlemeniz sizin için faydalı sonuçlar doğuracaktır. Olaylara esnek bakabilmeniz sayesinde bazı küçük başarılar kazanabilirsiniz. İşinizle ilgili bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz. Genel olarak işinizle ilgili konularda aktif olacaksınız.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve bu anlamda oldukça şanslı olacaksınız. Ancak harcamalarınızda aşırıya kaçma tehlikeniz sizi önümüzdeki günlerde sıkıntıya sokabilecektir.

Beklentileriniz doğrultusunda gelişmeler olacaktır. Ani bir karar verebilirsiniz ve hemen eyleme geçmek isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ayrıntıları atlayabiliyorsunuz. Sezgilerinize duyduğunuz haklı güveni fazla payelendirebiliyorsunuz. Değişik ortamlarda bulunma arzunuz, yakında sürpriz fırsatlar yakalayabilir. Bu sıralar keyfinizi azaltacak, ama birkaç gün için katlanmak zorunda olduğunuz biri var. İyi zaman geçirmeniz, onunla tahammüllü ilişkiler kurabilmenize bağlı gibi görünüyor.

2 Şubat 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:35-17:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman dilimi içinde, olayları derinlemesine analiz ederiz. Ancak birilerine güven duymak kolay değildir. Söylenen sözler, karşılaşılan insanlarla aranızda belli bir mesafe bırakmayı tercih edebilirsiniz. Saat 17:49 itibariyle çevrenizdeki insanları, yaşadığınız ortamı, dünyada olup bitenleri görmek, bilmek, duymak isteyeceğiz. Bunu sağlayan Ay-Yay burcu geçişinde, okumak, bilgi sahibi olmak, araştırmak birçoğumuz için ön planda olacaktır.  Her görüşten insanla bağlantı kurabileceğiz. İnancımız ve kendimize olan güvenimiz gayet yüksek olacak.

2 Şubat 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocuklar, haz alma, neşe, eğlenme gibi konulara odaklanırsınız. Ruhunuza baskı yaratan her şeyden kurtulma isteği öne çıkar fakat bütün bunlarla alakalı birçok aksilikte sizi bekler. Hayatın gerçeklerinden uzak, hayalci yaklaşımlara kendinizi bırakmamalı ve yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız.

2 Şubat 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinde bulunduğunuz bazı durumlar sizi tatmin etmiyor olabilir. Kendinize, amaçlarınıza veyahayatınıza daha fazla hizmet edeceğini düşündüğünüz özellikler geliştirmek isteyebilirsiniz. Daha kuvvetli ya da önemli yeteneklerinizi ön plana çıkartan bir özgeçmiş oluşturmak isteyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğleye kadar olan saatlerde yapılması gereken işleri tamamlayalım. Öğle sonrası, olumlu ve akışkan enerji ön planda. Ancak, sürekli değişen planlar veya kararlarla uğraşabiliriz. Birkaç gün daha, ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeli, ağzımızdan bir kelime kaçmamasına özen göstermeliyiz. Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir. Pazarlıklar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda uzlaşmak kolay olmayacaktır. Bugünlerde attığımız imzalardan ya da atacağımız adımlardan önümüzdeki hafta değişen fikirlerimiz veya ortaya çıkan gerçekler nedeniyle, pişmanlık duyabiliriz. Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir. Tam olarak kavramadığımız veya anlamadığımız konularda harekete geçmemeli ve ağzımızdan yanlış kelimeler kaçmaması için dikkatli konuşmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz hakkında daha endişeli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Ortaklı konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Günün ikinci yarısında yeni başlayacağınız işler gündeme gelebilir. Yolculuk planları yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili işlerinizi yoluna koymak için çaba sarf edebilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kilonuzla ilgili ani değişiklikler sizi biraz yıpratabilir. Beslenme düzeninize daha fazla dikkat edin. Sofranızda eksik etmemeniz gereken besinlere dikkat!

2 Şubat 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ortaklaşa para alanlarınız aktif olacak. Bilinçaltınız birçok konuda sizi yönlendirebilir. İç sesinizalanlarınızdaki ilhamınızı kuvvetli kılıyor. Bu nedenle ona mutlaka kulak verin.

2 Şubat 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ve kültürel faaliyetleriniz artıyor. Arkadaşlarınızla birlikte çok hoş organizasyonlar yapabilir, verimli bir gün geçirebilirsiniz. Dikkatinizi yönelttiğiniz konuda ilginç gelişmeler meydana geliyor.

2 Şubat 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatın akışının yetişilemeyecek kadar hızlı olduğunu düşünmekle geçireceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. İçinde olduğunuz yüksek tempo sinirlerinizi gerebilirse de, sakin kalmak için çabalamalısınız. Sinirlerinize yenilirseniz, yoğunluğun altından kalkma şansını kaybedebilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 45' 04"
Ay
Kova
28° 36' 08"
Merkür
Koç
18° 00' 08"
Venüs
Boğa
03° 57' 07"
Mars
Koç
01° 34' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 02"
Satürn
Balık
16° 47' 01"
Uranüs
Boğa
22° 29' 04"
Neptün
Balık
28° 58' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 36"
Lilith
Başak
23° 36' 13"
True Node
Koç
15° 21' 15"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>