Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir şeylerin eskimiş olmasının, insanların kendilerini potansiyel sadakatsiz gibi görmelerine yol açtığı doğru olabilir. Ama uzun süreli aşkların sorumluluk ve şartlar altında ezildiğini düşünseniz de, duygusal çıkarlarınızın ne tarafta olduğu çok belli oluyor.

Gelişmelere iradi etkinizi ister istemez çektiniz. Artık koşullara müdahale etmeyi düşünmüyorsunuz, sizin dışınızda gelişmeler olacak. Yeteneklerinizden sonuna kadar yararlanabileceğiniz koşullar, kendiliğinden oluşmak üzere.

Paylaşmacısınız. Ama insanların destek gereksinimlerini açıkça beyan etmeleri gerekiyor. Para sizin için bazen, tutumluluğunuzun yararlarını gösteren ve bu yanınızı onure eden bir araçtan başka bir şey değil.

Hayallerinizi ortaya koyduğunuz ölçü ve koyma biçiminiz, destek görmenizin önündeki en büyük engel gibi diriyor. Kafanızda yarattığınız şeyler çok gerçekçi olmayabilir ama bunları kabul edilebilir hale getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça iddialı ve başarılı bir grubun içine katılmamak için direniyorsunuz. Birlikte olmayı reddetmek yerine bu durumu kabullenmeye çalışmalısınız. Bir imkan gibi değerlendirip bu anlamda birtakım çıkar hesapları içine girmeniz çok doğal. Bugünlerde, kendinizi şanslı bulduğunuz konulara bütün enerjinizle odaklanmalısınız.

6 Temmuz 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız, saat 09:30 Ay-Neptün kavuşumuyla başlıyor. Bu enerji, ruhumuzu dinlendirici gayet hoş bir yansımadır. Rüyalarımız, hislerimiz, hayatı algılayış biçimimiz sertlikten uzaktır. Kimseyi kırmak, gücendirmek, rahatsız etmek ve edilmek istemeyiz. Duygularımızı içimize dönük bir şekilde gözden geçiririz. Hassaslaşırız. Sevgi ve şefkate daha fazla ihtiyaç duyarız.  Böyle bir enerji altında, rüyalarını gerçekleştirmek, huzura kavuşmak ister. Saat 17:05 Ay-Güneş görünümü, gönlünüzde huzuru, ailevi konularda güvenlik arzunuzu dengeli ve olumlu yönde destekleyen güçlü bir enerjidir. Bağlılık duyduğunuz her kim ve her ne varsa ona doğru çekilmenizi, onunla mutlu olmanızı sağlar. Kendinizle çelişmezsiniz. Siz sevgi, şefkat ve güven istiyorsunuz. İşte bunları dış dünyadan talep etmek yerine,  önce kendi içinizde bulmanızda bu enerji size destek olacaktır. Saat 18:38 Güneş-Pluto karşıtlık etkisi altında, ailenizi  ve onlarla kurduğunuz ilişkiyi, evinizle birebir alakalı olan duygularınızı, geleceğinizi ilgilendiren konular üzerinde güçlü olma, güven içinde yaşama arzunuzu işaret eder. Ayrıcayaşamı ve toplumsal hayattaki görevlerinizin de bilincinde hareket etmeniz gerektiğini hatırlatır. Siz, aklı başında, ne yapması gerektiğinin farkında olarak hayatınızı düzenlemelisiniz. Dışarıdaki sorumluluklar ev yaşamınızı, evinizle alakalı konular dışarıyı etkilememeli, hepsinin yerini çizgisini iyi belirlemelisiniz. Yeni haftanın sizler için şanslı, güçlendirici, keyiflendirici gelişmelerle dolu geçmesi dileğimle,

6 Temmuz 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün değişim ve düşüncelerinizi yenileme konusunda gereken cesareti göstermelisiniz. Yatırım konusunda şanslı bir döneme girmenize rağmen, maddi konularda risklere atılmamalı ve enerjinizi yönlendirme konusunda başkalarınızdan fikir almalısınız. Bu, özellikle güvendiğiniz kişiler olmalıdır. Duygusallığınız size önemli sorunlar yaratabilir.

6 Temmuz 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli kalıpların dışına çıkabileceğiniz veya belli alanlarda rutini yıkabileceğiniz bir hafta sonundasınız. Diğerlerinin önerilerini bir yere kadar dinleyip, çelişkili durumlara yeni yaklaşımlar getirebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Hafta sonu boyunca derdimizi anlatabilmek veya kendimizi ifade edebilmek türünde sıkıntılar yaşamamız zor görünüyor. İlham veren konuşmalar, motive edici cümleler veya proje çalışmaları, anlaşmaların hazırlanması veya imzalanması ya da okullarla bağlantılı işler anlamında olumlu gelişmelere açığız. Dil eğitimleri, yabancılarla yapılacak görüşmeler, sınavlarla ilgili akıcı değerlendirmeler için de uygun hafta sonu. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzu özellikle okumalısınız. Hepinize keyifli sohbetler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz. Başkalarıyla daha fazla paylaşım içinde olacağınız zamanlardasınız. Gün içinde yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Öğleden sonra kendinizi uyum içinde hissedebilirsiniz. İlerlemenizi sağlayacak akıcı temalar söz konusu.

6 Temmuz 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız imparatoriçe.... Burçlar kuşağının açısal evindesiniz. Çevrenize temsil ettiğiniz en önemli olay enerji ve huzur vermektir. Bunun için tam anlamı ile sivri uçtasınız.

6 Temmuz 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde ve yakın dostluklarınızda son derece keyifli paylaşımlar, görüşmeler ve yeni tanışmalar yaşayabileceğiniz, gün içinde sevdiklerinizle küçük geziler ve sosyal ortamlarda yer alabileceğiniz pozitif bir etki hakim olacak.

6 Temmuz 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özel hayatınızda ve ilişkilerinizde en eğlenceli günlerden biri olacak. Sevdiğinizle iletişiminiz güçlenecek. Yakın çevrenizle beraber keyifli planlar içinde olacaksınız.

6 Temmuz 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklarınız ve dahil olduğunuz kulüplerdeki haksızlıkların üzerine gidebilirsiniz. Toplum haklarını gözetebilecek bir organizasyona dahil olabilirsiniz. Bugün en yakın arkadaşınızın desteğine çok fazla ihtiyaç duyabilir fakat yardım almakta zorlanabilirsiniz. Parasal anlamda elektronik aletlere harcamalar yapabilirsiniz.

6 Temmuz 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

6 Temmuz 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 52" R
Ay
Oğlak
07° 49' 02"
Merkür
Koç
16° 28' 05"
Venüs
Koç
29° 24' 00"
Mars
Balık
28° 43' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 16"
Satürn
Balık
16° 27' 37"
Uranüs
Boğa
22° 16' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 07"
Lilith
Başak
23° 11' 37"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>