Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin için dingin ve rutin bir gün. O da, sizin gibi bu aralar huzurdan hoşlanıyor. Yakın bir arkadaşıyla sizin hakkınızda bir konuşma yapabilir. İkisinin de sizinle ilgili düşünceleri oldukça pozitif. Akşam saatlerinde küçük bir sürpriz yapabilir.

Son derece yaratıcı bir ortamdan geçiyorsunuz. Aklınızdan kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için kurs ya da eğitim alma düşüncesi geçiyor. Bugün bununla ilgili araştırma yapabilirsiniz. Karar vermeniz de çok yakın.

Son zamanlardaki sıkışıklığınız devan ediyor. Bir süre sonra yapmanız gereken bir ödeme şimdiden canınızı sıkıyor. Bugün onu halletmek için bir yakınınızla konuşabilir, plan yapabilirsiniz.

Yemek ve uyku düzeninize hiç dikkat etmiyorsunuz. Tansiyon sorunu yaşamamak için tuzlu yiyeceklerden kaçınmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu dönem hayatınızda risk almak istemediğiniz, evinize ve sevdiklerinize yakın olmak istediğiniz bir dönem. Sizin için en güvenli seçenek ne ise onu tercih ediyorsunuz. Duygusal ve profesyonel anlamda bir atılım yapmak üzere iseniz, bunu artılarını ve eksilerini çok iyi hesaplayarak yapmalısınız. Bugün bir süre yaşamınızla ilgili muhasebe yapabilirsiniz.

1 Ekim 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar iç güvenlik, huzur, maddi ve manevi anlamda rahat bir yaşam sürme arzunuzu yükselten Ay-Boğa burcu seyriyle Perşembe günümüz başlıyor. Güven ve huzur ev alanı ve hayatın genelinde bizim için son derece önemli. Evinizde eşinizle, çocuklarınızla, sevdiklerinizle bir arada olmaktan zevk alırsınız. Bulunduğunuz ortamda kaliteyi, konforu önemsersiniz. Saat 03:42 Ay- Chiron görünümü,   yüreğinizin derinliklerinde sadece size ait özel duyguların gündeme gelmesini sağlayıcıdır. Hayata bakış açımız çok önemli. Bazen en sevdiğimiz şeylerden vazgeçebiliyoruz. Kimi zaman da tutunuyoruz bir şeylere. Burada önemli olan bizim kendimize verdiğimiz değer. Çünkü biz yoksak, hiçbir sorunun bir anlamı kalmıyor. Saat 13:44-23:04 arasındaki  Ay-boşluk etkisi altında, ani karar değişikliklerinde bulunmak ne kadar yanlışsa,  baskılar  altında aceleyle  kararlar alıp uygulamaya kalkışmak da o denli yanlıştır. Evimiz sınırları içinde ve gönül dünyamızda huzuru önemseyelim. Hiç kimsenin ve hiç bir şeyin kafamıza takılıp bizi rahatsız etmesine elden geldiğince izin vermelim. Saat 23.04 itibariyle etkili olacak Ay-İkizler burcu seyrinde, yüreğinizin sesi  kulağınıza  sıra dışı hatta bazen  isyankar cümleler fısıldasa da, bütün bunların nedeni  yenilik hevesliliğinizdir. Günlük hayatın kısıtlayıcı atmosferinden,  elden geldiğince soyutlanmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu enerji sayesinde, kendinizi özgürce ifade edecek, zekanızla her problemin üstesinden gelebileceksiniz. Güzelliklerle buluşacağınız bir gün  geçirmeniz dileğimle,

1 Ekim 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Görüntüde mükemmel olan şeyleri deneme fırsatı yakalayabilirsiniz, ama sonuç düşünüldüğü kadar olumlu olmayabilir. Dolayısıyla, değişiklik yapmanız gereken konular varsa ertelemeyin, ama adım atarken araştırmalı ve duyduklarınızın gerçekçilik payını ölçerek ilerlemelisiniz. Farklı alternatifler bulmalı ve üzerinde durmalısınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aslında karşı tarafa vermek istediğiniz bir mesaj varken, anlamsız tartışmaların içerisine girerek asıl yapmak istediğiniz şeyi unutabilirsiniz. Bu hafta herkes, ortaya çıkan bilgiler veya haberler ya da ikili ilişkilerde karşı tarafın gönderdiği mesajlarla ilgili kendisini geliştirmekle meşgul. Dolayısıyla, siz de, asıl aktarmak istediğiniz şeylere odaklanmalı, tartışmalara girmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, harcamalar, konfor, huzur ve zevkler ön planda. Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir. Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir. Gerçekçilikten uzak saatlerde ya da dalgın ve kararsız olabiliriz. Karşı fikirlerin arttığı ve herkesin eline geçen veya karşı tarafın verdiği mesajlara göre bazı şeyleri yeniden şekillendirdiği günlerdeyiz. Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi etkileyebilir. Evinize zaman ayırmak ve eksik işleri tamamlamak iyi olabilir. Gün içinde babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Bugün güven isteği içinde yakınlarınızı ziyarete gidebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Eviniz için alışverişe çıkabilirsiniz. Kendinizi çok yormayın.

1 Ekim 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her anlamda güzel geçecek bir gün. Motivasyonunuz da yüksek. Yeter ki kendi moralinizi düşürmemek adına geçmişte kalan konulara takılmayın.

1 Ekim 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca karşınızdaki insanların ne yaptığı ile değil, tamamen kendinizle ilgilenin. Sezgilerinize güvenin. Merak ettiklerinizin cevaplarını dışarıda değil, kendi içinizde bulabileceksiniz. Bugün sizin için muhteşem bir sezgisellik ve insanların içini okuyabilme yeteneği sözkonusu. Özellikle akşam saatlerinde çekiciliğiniz muazzam ve herkesin dikkatini çekebilecek bir ışığa sahip olacaksınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha önceden konuşulmuş bir medya, eğitim veya seyahat işi devrede olacak. Bu alanlarda halletmeniz gereken konuları çözeceksiniz. Aile hayatında huzuru önemseyeceksiniz.

1 Ekim 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Perde arkasında dönen bir oyunlar, dedikodular, gizli düşmanlıkları fark edebilir ve bunlarla mücadele etmeniz gerekebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle birbirinizi anlamakta zorlanabilir,ve çalışma ortamınızda ekstra mücadele etmeniz gerekebilir.

1 Ekim 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

1 Ekim 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 33' 20" R
Ay
Oğlak
13° 11' 01"
Merkür
Koç
16° 35' 11"
Venüs
Koç
29° 53' 47"
Mars
Balık
29° 02' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 54"
Satürn
Balık
16° 29' 46"
Uranüs
Boğa
22° 17' 46"
Neptün
Balık
28° 52' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 30"
Lilith
Başak
23° 14' 18"
True Node
Koç
15° 23' 02"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>