Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size göre her şey gibi aşkın da dalgalanmaları olabilir. Böyle düşünüyor ve ilişkinizin belli süreçlerinde geçirdiğiniz irili ufaklı sarsıntıları doğal karşılaşıyorsunuz. Bu mantık da ilişkinize huzur veriyor.

Önünüzde işinizde yine hamle yapabileceğiniz bir fırsat var. Bugün uyanık davranırsanız bununla ilgili veriler elde edeceksiniz. Bugünlerde işleriniz yolunda gibi görünüyor.

Sizin tutumluluğunuz bazı sıkıntıları önleyemiyor. Ailedeki savurganlığı da önlemeniz gerekiyor. Alacaklarınızın tahsilinde yardıma ihtiyacınız olacak. Bir ahbabınızın maddi sıkıntılarına omuz vermeyi düşünüyorsunuz.

İşlerinizde yoğunlaşmanız nedeniyle aşk ilişkinizdeki ritmi yavaşlatmamalısınız. Bu ilişki sizin yaşamdaki ana mutluluğunuz, bunu unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoluna koyduğunuz işler, dingin bir hafta geçirmenizi sağlayacak. Bugün gitmeyi düşünmediğiniz bir yere ısrarla davet edilebilirsiniz. Hiç ummadığınız şekilde hoş ve verimli bir ziyaret olabilir. Tutucu olduğunuz durumlar var. Sanki elinizde değilmiş gibi davranıyorsunuz. Oysa dün sırf bu yüzden yaşadığınız yanılgı hala aklınızda.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftamız, saat 05:48 Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulmasının etkileri altında başlıyor. Çevre anlamında değişimleriniz etkin olacak. Bu değişimlerin ayarını tutturmamız gerekiyor. Yakın akrabalarımız ve kardeşlerimizle ilgili çok önemli bir sürece girmiş olacağız. Yolculuklar yapacağımız işlere adım atabiliriz. İşlerliği olmayan bazı çevreler ile bağlarımız kopacak ve yeni çevrelere adım atacağız. Yeter ki sinirli ve agresif davranmayın. Tam Ay Tutulması oluşacak. Yeni bir uğraşı, girişim, eğitim, yerleşim, yolculuklar veanlamında, istek ve arzularımıza uygun şekilde hareket etmekten yanayız. Olur ve olmazlarını hiç düşünmeden aklımıza eseni yapabiliriz. Bu değişim ve verilecek kararların, her açıdan hesabının yapılmasında yarar var. Çünkü hızlıca kabul ettiğimiz veya hemen olsun diye start verdiğimiz işlerin uygulanabilir olup olmadıklarına bir bakmak lazım. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Her şeye  yeniden bir bakmakta yarar var.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fazla açık sözlü olduğunuzu düşünen kişiler olabilir. Akrabalarla, komşularınızla veya kardeşlerinizle ilişkileriniz ön planda. Araya mesafe girmiş ilişkiler canlanabilir.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde ortaya çıkabilecek haberler, bilgiler veya size taşıanan dedikodular geleceğinizle ilgili alacağınız kararlarda etkili olabilir. Bu bilgiler ışığında geleceğinizle ilgili daha sağlamcı adımlar atmak isteyebilir, mevcut ilişkilerinizi,birliklerinizi veya sorumluluklarınızı buna göre değerlendirebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Koç burcunda meydana gelen ay tutulması bizi biraz bencilleştirebilir, ikili ilişkilerde vebirliklerinde ufak tefek gerilimlere ya da kişisel gelişimimizle ilgili konularda kendi kendimizi sorgulamamıza neden olabilir. Tutulma en çok istediğiniz konularda başarılı olmak için kullandığımız yolları değiştirmemiz gerektiğini anlamamıza yardım eder. Bu esnada yaşanan bazı gelişmeleri kayıp olarak görmemeli ya da kayıplara odaklanmamalı, yaşadıklarımızdan ders çıkarmalı ve elde edebileceklerimize odaklanmalıyız. Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir. Önümüzdeki on gün için, duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlar yaşayabiliriz. Ancak, girişimci ruhumuz ve cesaretimiz artacaktır. Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir. Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Hazırlayacağınız sözleşmeleri kontrol etmelisiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle yanlış anlaşılmaları en aza indirmek için yazılı teyit almanız da fayda olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizin önem kazanacağı zamanlardasınız. Derin duygular içine girebilirsiniz.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç bir fikri kolay kabul etmeyebilirsiniz bugün. Çünkü olukça titiz davranıyorsunuz. Tam tersine bugün son derece uyumlu ve ılımlı olmalısınız.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

28 Eylül 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugüne, maddi konularda veya para konularında fedakârlıklarla başlayabilirsiniz. Her konuda cin gibisiniz ama konu paraya gelince yelkenleriniz çabuk suya iniyor. Eğlenceye dayalı harcamalarınızı abartmamaya çalışın.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu tutulma sizlerin 3. evinde gerçekleşecek. Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu tutulmanın ana konusu olacaktır. Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz. Bu fikirler, düşünceler yeni bir takım ortaklıkların, işlerin başlamasına başlangıç verebilir

28 Eylül 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz. Her konuda anlaşma var.

28 Eylül 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 59" R
Ay
Oğlak
14° 01' 12"
Merkür
Koç
16° 36' 21"
Venüs
Koç
29° 58' 24"
Mars
Balık
29° 04' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 47"
Satürn
Balık
16° 30' 06"
Uranüs
Boğa
22° 17' 59"
Neptün
Balık
28° 52' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 42"
Lilith
Başak
23° 14' 43"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>