Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin kendi kişisel sorunlarının baskısıyla değişebileceğinden korkuyorsunuz. Ona daha yakınlaşmak problemlerini paylaşmak istiyorsunuz. Bu akşam bunun için bir fırsat yaratabilirsiniz.

Bir geriliminiz var. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle bu konu üzerine konuşma fırsatınız olacak. Sorunun çözümüne büyük yararı olabilir.

Önümüzdeki günlerde hiç hesapta olmayan harcamalarla yüz yüze gelebilir, endişelenebilirsiniz. Endişelerinizde haksız sayılmazsınız. Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını erteleyebilirsiniz.

İyi bir gününüzdesiniz. Sabırlı olmalısınız. Önünüzde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar ve çevrenizde de bu niyette insanlar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok kolay dost ediniyorsunuz. Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla çoktandır görüşmüyordunuz. Bu arkadaşınızla geleceğinizle ilgili bazı planlarınız olacak. Önümüzdeki günlerde hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız. Uzaktaki sevdiklerinize karşı özlem yüklüsünüz. Onlara kısa ziyaretler yapmayı istiyor, ama buna zaman bulamıyorsunuz.

27 Eylül 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar  bayramın son günü, saat 06:26 Satürn-Kuzeydüğüm görünüm etkisinde başlıyor. Şimdi sizler, toplumsal ilişkilerinizi, yaşadığınız çevre ve amacınızı, hangi yolun sizin için doğru olduğunu, hangi hedefin sizi geliştireceğini, hangisinin zaman kaybettireceğini öğrenmektesiniz. Gelişim anlamında size destek olan bu görünüm, yanlış tercihlerde bulunup kaybettiğiniz zamanı belki size geri vermez, fakat bundan sonrasında vaktinizi en olumlu, verimli kullanmanızda yardımcı olur. Eğer bilginize, tecrübelerinize ve bugüne dek öğrendiklerinize güveniyorsanız, o zaman sorumluluk almaya hazır olunuz. Çünkü bundan sonraki yolunuzda, değerinizi birilerinin bilmediğini sorgulamak yerine, sesinizi duyurmak vaktinizdir. Saat 22:29 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay, haksızlığa tahammül etmeyeceğinizi gösteriyor. Eğer birileri sizi sinirlendirirse cevabını en acı şekilde alacaklardır. Bundan da hiçbir zaman pişmanlık duymazsınız. Damarıma basarlarsa ben de konuşurum diyerek tepkinizi gösterebilirsiniz. Hani bir söz vardır. Kül yutmaz derler. Sizi de kimsenin kandırması mümkün değildir. Saat 23:40 Ay-Satürn görünümü, özgürce kendimizi ifade etmek, aktif olmak, gezmek, yaşamak, canlanmak arzumuzun işaretçisidir. Hedeflerimizi, sosyal yaşantımızı,ve özel durumumuzu gözden geçirerek tespitlerde bulunmaya çalışabiliriz. Gün güzellikler getirsin. Her şey gönlünüzce olsun. Nice Bayramlara huzur ve afiyet içinde ulaşalım dileğimle,

27 Eylül 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fazla açık sözlü olduğunuzu düşünen kişiler olabilir. Akrabalarla, komşularınızla veya kardeşlerinizle ilişkileriniz ön planda. Araya mesafe girmiş ilişkiler canlanabilir.

27 Eylül 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi veya duygusal başlıklı ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda işler lehinize dönebilir. Bu hafta sonu, işi kafanızdan atmalı sevdiğiniz kişilerle sevdiğiniz şeyleri yaparak vakit geçirmeye bakmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri biraz gergindi veya sıkıntı verici olaylar yaşayanlarımız olmuş olabilir. Bugün için de, duygusallığımız ve hassasiyetimiz yüksek. Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir. Önümüze çıkan engeller veya zorlayıcı durumlar baskı altında hissetmemize neden olabilir. Acele hareketlere bağlı sakarlıklara karşı dikkatli olunması gereken bir gün. Aslında dün akşam için yazmış olduğum yazının etkisi bugün de devam ediyor, okumak isterseniz internet sayfamızda bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise, daha gerçekçi ve istikrarlı olabiliriz. Ruhsal anlamda kendimizi güçlü ya da desteklenir durumda hissedeceğimiz saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün boşlukta kalan Ay, elinizdekileri değerlendirmek isteyebileceğinizi ancak henüz karar veremediğinizi gösteriyor olabilir. Akılcı olmaya devam edin.

27 Eylül 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hızlı düşüneceksiniz ve hareketli olacaksınız. Alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak ve girişimde bulunmak için sabırsızlık hissedeceksiniz.

27 Eylül 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

27 Eylül 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı sosyal ilişkilerinizde parasal sorunlardan kaynaklı olarak birtakım işlerinizde sonlanmalar ya da bitişler söz konusu olabilir. Kalabalık ortamlarda, eğlence yerlerinde dikkatli olun, tehlikeli kişilerden ve yerlerden uzak durmalısınız.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğitim, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, yakın yerlere seyahatler, birinci dereceden akrabalar, her türlü iletişim bu tutulmanın ana konusu olacaktır. Sözlerinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle oldukça dikkat çekeceksiniz. Önemli bazı seyahatler gündeme gelebilir, size keyif verecek haberler alabilirsiniz. Bu tutulma sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama gibi konularla ilgili güzel destekler alabilirsiniz. Yine yeni bir eğitim, seminer, kurs gibi hayatınıza yeni bilgiler akışı sağlayacak konulara rahatlıkla eğilebileceksiniz, bu bilgiler mesleki yaşamınızda size yarar sağlayacak eğitimlerde olabilir.

27 Eylül 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, herhangi bir konu ya da kavramla ilgili olarak sevgiliniz, eşiniz veya işlerinizde size yardımcı olan bir kişiyle bazı konuşmalar yapmanız mümkündür. Tane tane konuşmanız, kendinizi net biçimde ifade etmeniz gerekebilir.

27 Eylül 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 13' 31" R
Ay
Aslan
26° 14' 21"
Merkür
Koç
29° 50' 27"
Venüs
Boğa
19° 49' 44"
Mars
Koç
11° 27' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 07"
Satürn
Balık
17° 47' 15"
Uranüs
Boğa
23° 13' 53"
Neptün
Balık
29° 19' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 29' 07"
Lilith
Başak
25° 02' 01"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>