Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda çeşitli kısıtlamalar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve küçük konular sevdiğiniz insanla aranızda sorun olabilir. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Bazı münakaşalara girebilirsiniz. Kendinizi anlatmakta zorlanıyorsunuz ve yanlış anlaşılabilirsiniz.

İş yaşamınızda yoğun olarak çalışmalarınıza devam edebileceğiniz bir gündesiniz. İşiniz konusunda bir memnuniyetsizlik yaşayabilirsiniz. Kendinizi hak ettiğiniz konumda hissetmemeniz mümkün. Daha çok bildiğiniz yöntemlerle çalışacaksınız ve yeniliklere kendinizi kapatabilirsiniz. İş yaşamında küçük bazı gerginlikler olabilir ancak soğukkanlı tutumlarınızla bunları aşabilirsiniz. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket etmelisiniz.

Maddi konularda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Daha çok elinizdeki imkanları değerlendireceksiniz ve yeni girişimlerden kaçınacaksınız.

İş hayatınızda birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal durumu sizi etkileyecektir. İş ortamınızda hoşgörülü yaklaşımlar göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınızı ilgilendiren konularda küçük sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Daha önceden planladığınız organizasyonlarda bazı terslikler olabilir. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Kafanızdaki sorunlara ilişkin endişeleriniz ve kuşkularınız artabilir. Olayların gelişiminden emin olamıyorsunuz. Küçük şeyleri çok fazla büyütüp kendinize dert edebilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

10 Nisan 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Cuma günümüz saat 07:00 itibariyle etkili olacak Güneş-Merkür kavuşum etkisi altında başlıyor. Oldukça istekli bir şekilde, sizi ilgilendiren meseleler üzerinize eğilmenizi sağlıyor. Benim arzularım, benim isteklerim ve hızlıca yoluna koymak istediklerim cümleleri bir çoğumuz üzerinde bugün etkili olacak. İş girişimleri, mali konulardaki alışverişler, aşk hayatımız, yakın çevremizle olan her türlü temasımızda dilimiz, aklımız, yöntemlerimiz, girişimlerimiz başarılı şekilde sonuçlansın isteyeceğiz. Kendimize güveneceğiz. Çünkü bu kavuşum burcumuzla uyumlu bir görünüm yapıyor. Bu enerjiye oldukça ihtiyacınız vardı. Planlarınızı yürürlüğe koymak niyetindeydiniz. O zaman buyurun size olumlu yönde bir enerji. Emrinize amade tarzda gelişimler, ticari,veya eğitim konularında aktif ilerlemeler için de bir hayli etkili olan bu kavuşumdan yararlanabilirsiniz. Haberler alabilir, siz başkalarını arayabilir, elinizde telefonla veya bizzat girişimde bulunarak işlerinizin takibini yapabilirsiniz. Ev alış satış, kiralama gibi konularda gündem maddenizde yer alabilir. Aceleyle karar vermemek de yararlı olur. Saat 15:47 itibariyle Ay-Oğlak burcunda geçiş yapacak. Hiç kimsenin seçimleriniz veya duygularınızla alakalı söz söylemesinden hoşlanmazsınız. Sonuçta benim hayatım, benim inandıklarım diyerek kestirip atarsınız. Cuma günümüz huzur, başarı, şans ve güzellik getirici gelişmelere işaret olması dileğiyle,  Kalben sevgilerimle,

10 Nisan 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki koşulların sizden yana oluşu, aşk başarınızı verimli hale getirecek.. Bulunduğunuz ortamlarda lider özelliğiniz ön planda olacak. Duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Her şeye rağmen, duygularınızla enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız.

10 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yarın İkizler burcuna geçecek ve üç hafta bu burçta kalacak olan Venüs, aşk hayatınız, yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz işler, çocuklarla ilgili konularda size enerji vermekle kalmayıp, çeşitli olanaklara kavuşmanıza da yardım edecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Güneş arasında oluşan görünüm, bizim için önemli konularda kendimizi ifade edebilmemize olanak sağlayacak ve bu olayın bizim için önemini fark etmemize ön ayak olacaktır. Zihnimiz açık. Kendimizi ifade etmenin yollarını rahatça bulabilir, karar almakta zorlanmayıp, açık zihnimiz sayesinde belli konuları daha çabuk kavrayabiliriz. Özellikle akşam üstü saatlerinden itibaren bu saydığım durumlar daha net kendini gösterebilir. Zira, o saatlere kadar Ay'ın boşlukta olması kısmen de olsa kararsızlık, isteksizlik veya belirsizlik nedeni olabilir ve işlerin daha yavaş akmasına sebebiyet verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

10 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

10 Nisan 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınıza karşı tutumunuzda biraz sertsiniz. Daha yumuşak başlı olmalısınız. Aksi hareketler size hiç yakışmayacak. Evli olan Kova'lar eşlerinin ailesi ile bir takım tartışmalar yaşayacak.

10 Nisan 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortaklıklar açısından fırsatlarınızın olduğu bugün, ikili ilişkilerinizde uyum, etkili iletişim ve birlikte keyifli paylaşımlarınız sözkonusu olacaktır. Partneriniz ve yakın dostlarınızla eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, görüşmelerden ve yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz.

10 Nisan 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir. Bu arada bazı insanlarla sorun yaşayabilirsiniz.

10 Nisan 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 51' 04" R
Ay
Terazi
10° 50' 54"
Merkür
Boğa
04° 47' 30"
Venüs
Boğa
24° 27' 31"
Mars
Koç
14° 19' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 24"
Satürn
Balık
18° 02' 26"
Uranüs
Boğa
23° 26' 59"
Neptün
Balık
29° 24' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 30"
Lilith
Başak
25° 27' 03"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>