Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz şu günlerde iyice duruldu. Fakat onunu hareketlendirmek için bir şeyler yapma niyetiniz de yok gibi.. Bu niyeti partneriniz gösteriyor. Siz ise, bu monotonluğu kabullenmiş görünüyorsunuz.

Aranılan birisiniz. Bugünlerdeki çalışmanız sizi pek tatmin etmeyecek ölçüde ödüllendirilecek. Bundan hoşlanmayacak veilişkinizi ciddi bir şekilde sorgulayacaksınız.

Harcamalarınız kısılmış haliyle bile çok fazla. Bunların birtakım ihtiyaçlardan kaynaklanmadığını biliyorsunuz. Para harcanacağı zamanlarda kendinizi denetleyemiyorsunuz.

Arkadaşınız aşkını savunuyor. Siz ise onu neredeyse azarlıyor, yaşadığı ilişkinin bir sürü insanın üzüntüsüne neden olacağını söylüyorsunuz. Unutmayın, bu onun aşkı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sonradan düzeltmekte çok zorlandığınız yanlışlar yapıyorsunuz. Bu özellikle arkadaş ilişkilerinizde çok göze çarpıyor. Çünkü kendinizi kuruyor, hatalı değerlendirmeler yapıyor ve olaylara sübjektif yaklaşıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayacaksınız. Aile ilişkilerinde biraz daha vefalı olabilirsiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:01 Merkür-Mars görünümü, insanları etkileme gücümüzün nazik ve ılımlı bir iletişimden geçtiğini söylüyor. Özellikle bizi ilk kez gören kişilerle kurulacak bağlantıda kullandığımız etkili sözcükler, bir hayli faydalıdır. Tabii ki ortam şartları, arzu etmediğimiz şekilde olabilir. Daha iyi bir yer, daha farklı bir alanda çalışmak isteriz. Ancak şu andaki mevcut koşullar ne olursa olsun, bilgi ve tecrübelerimizi göstermekten uzak durmayalım. Şartlar zamanla düzelir. Bunu da çok fazla dert etmeyelim. Saat 10:14-18:09 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde maddi konularda özellikle bilinçli düşünmek lazım. Hesap hataları yapabiliriz. Lütfen önemli kararlar vermeyiniz. Boşluk zamanları yeniliklerin uygulanması yönünde sakıncalıdır. Karar vermeden önce hangi konuda olursa olsun dikkatli olmakta yarar görüyorum. Saat 10:14 Ay-Koç burcu geçişi, haksızlığa tahammül etmeyeceğinizi gösteriyor. Eğer birileri sizi sinirlendirirse cevabını en acı şekilde alacaklardır. Bundan da hiçbir zaman pişmanlık duymazsınız. Saat 21:47 Merkür-Satürn görünümü, karşımıza çıkabilecek fırsatların göstergesi oluyor. Gün içinde yaşanmış sorunları çözümlememizde bu görünüm gayet olumludur. Hem ilerisi adına sağlam kararlar verilir hem de meseleler nazikçe konuşularak halledilir. Gün güzelliğiyle bizleri ışıklandırsın. Gün güzelliğiyle bizleri mutlu kılsın. Kalben sevgilerimle,

14 Ekim 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk yaşantınızda önemli bir duygu olmasına rağmen bazen kendinize bile uzaksınız. Hevesinizin çabuk geçmesi, her işinizi yarım bırakmanıza sebep oluyor. Biraz sabırlı olmayı öğrenmek zorundasınız. Paylaşma duygunuzun yoğun olduğu günlerde, yanlış ilişkilere girebilirsiniz. Aşk konusunda doğru zamanı beklemelisiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerledikçe daha çok öğreneceğiniz zamanlar. Maddi durumunuzu ilgilendiren değişiklikler yapmadan veya bazı fırsatları değerlendirmeden önce, size özgün katkıları olabilecek kişilere danışmanızda fayda var. İkili ilişkilerinizde imajınızı korumaya özel önem göstermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bütçenizle ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız sorumluluklar sizi biraz zorlayabilir. İşlerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Günün ikinci yarısında daha hareketli koşullar söz konusu. Yakın çevrenizle iletişiminize dikkat etmelisiniz. Teknik konularda ilerlemeler olabilir.

14 Ekim 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne keyifli başlayacaksınız. Karşılaştığınız haberler duygularınızı harekete geçirecek ve geleceğe yönelik önemli ve yeni projeler yapacaksınız.

14 Ekim 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğinizi ilgilendiren işlerinizde, eğitim ve seyahatle ilgili konularda önemli anlaşmalar yapabilirsiniz. Giderek hızlanan ve artan iletişim gücünüz de size kapılar açabilir.

14 Ekim 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcu geçişi devam ederken, akşamüzerine kadar sürecek boşluk etkisi nedeniyle ağır enerjiler deneyimleyeceksiniz.Maddi ve manevi kaynaklarınızı, değerlerinizi ve potansiyellerinizi sezgisel bir tutumla organize etme durumuna yönelebilirsiniz. Maddi yardım konuları daha ön plana çıkabilir. Akşamüstünden itibaren aktif, dinamik ve sosyal ortamlara karışabileceğiniz bir cuma akşamı planlayacaksınız. Kardeşleriniz veya komşularınızla da keyifli saatler geçirme potansiyeline sahipsiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

14 Ekim 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 46' 41" R
Ay
Boğa
14° 11' 19" R
Merkür
Koç
21° 41' 16"
Venüs
Boğa
10° 20' 28"
Mars
Koç
05° 33' 33"
Jüpiter
Boğa
25° 44' 04"
Satürn
Balık
17° 12' 42"
Uranüs
Boğa
22° 47' 01"
Neptün
Balık
29° 07' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 43"
Lilith
Başak
24° 10' 43"
True Node
Koç
15° 21' 55"
Son Güncelleme : 08/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>