Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden sistemli bir biçimde uzaklaşan partnerinizi, hala bir şeylere ikna etmeye çalışıyorsunuz. Sürekli arayarak sizden daha da uzaklaşmasına neden olabilirsiniz. O, sizinle sürdürdüğü ilişkiyi kafasında bitirmiş gibi görünüyor.

İş yaşantınızda beğeniliyor, ciddiye alınıyorsunuz. Bugünün ilerleyen saatlerinde sizden bir görüşme istenecek. Bu görüşmede işyerinizin insan ilişkilerindeki problemleriyle ilgili fikriniz alınacak.

Büyük bir ödeme yavaş, yavaş kapınıza dayanıyor. Parayı bir araya getirmeye uğraşıyorsunuz. İşyerinizden bugünlerde avans alamayacağınızı biliyorsunuz. Yakında sevindirici bir para haberiniz olabilir.

Onun gönlünü alma niyetinizi bir an önce harekete geçirmeniz gerekiyor. O her zaman, size hep özenli davranan, kırılmayı hak etmeyen bir dost oldu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam sofranızda kalabalık konuklarınız olabilir. Akşam olmadan hazırlıklara girişmeniz gerekiyor. Neşeli bir hafta sonunun arkasından, haftaya biraz yüzünüz asık girdiniz. Çünkü incir çekirdeğini doldurmayacak bir konuda fazla hassas davrandınız. Bazen gereksiz yere alınganlık gösteriyor, insanların sizle şakalaşma isteğini yok ediyorsunuz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 06:34 Ay-Jüpiter karşıtlığı, fikirlerimizi cesaretle dile getirmemizi sağlıyor. Dışa açılmak, insanlarla ortaklaşa hareket etmek, canlanmak, keyiflenmek arzumuz sabah saatlerinde yükselir. Saat 13:43 Güneş-Uranüs karşıtlığında hayatın acımasız yanlarının farkındayız. Zaten bu nedenle değişimde bulunmak isteyeceğiz. Artık işlemeyen ne varsa onu geride bırakmaktan yanayız. Yeniliklere açığız ve bu yöndeki her kıpırtı bizi kendisine delice çekebilir. Çevremizle olan ilişkimizden, hayatımızda olmasını istediğimiz her ne varsa ona doğru yönelebiliriz. Ben buradayım deme cesaretine sahip olacağız. Bir sürpriz gelişme, bir heyecan kapımızı çaldığında onu buyur edebiliriz. Eğitim, iş, çevre, uzmanlık, seyahatler, ilişkilerde yeniye, yeniden merhaba demeye varız. Saat 13:55 Ay-Mars görünümü, iletişim anlamında gücünüz dorukta bir güne adım atmak niyetindesiniz. Her işinizi başarılı ve aktif bir şekilde yerine getirmek arzusundasınız. Ancak bazı görüşmeleriniz ertelenebilir veya aksilikler çıkabilir. Bu nedenle  canınız sıkılabilir. Saat 14:47 Ay-Satürn görünümü, özgürce kendimizi ifade etmek, aktif olmak, gezmek, yaşamak, canlanmak arzumuzun işaretçisidir. Hedeflerimizi, sosyal yaşantımızı,ve özel durumumuzu gözden geçirerek tespitlerde bulunmaya çalışabiliriz. Saat 16:54 Ay-Merkür karşıtlık etkisinde, üstünüze gelmesinden hoşlanmazsınız. Bunu kendi kişisel sınırlarınızın ihlali olarak görebilirsiniz.  Ancak enerjiniz yüksektir.  Kendinizi en iyi şekilde hatta gereğinden daha da yüksek bir güven duygusuyla ifade etmeyi bilirsiniz. Saat 18:20 Ay-Pluto görünümü, özel hayatımızla ilgili sırları, yaşadıklarımızı kimsenin bilmesini istemediğimizi işaret ediyor. Her ne kadar dışarıyla haşır neşir olsak da, nasıl konuşmamız gerektiğini iyi biliriz. Baskı kurmaya çalışanlara pek pabuç bırakmayız. Mutlu, keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

15 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, iletişim evinizde ilerliyor. Kişisel enerjinizin oldukça yoğun olması sizi huzursuz ve takıntılı yapabilir. Aklınıza gelen her şeyi paylaşma ve yaşama geçirme konusunda acele etmemelisiniz. İsteklerinizde ısrarcı davranmak, istenmeyen riskleri de beraberinde getirebilir. Bugün, duygusal karmaşalardan uzak kalmalısınız. İsteklerinizde belirleyici olmamalısınız..

15 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerledikçe daha çok öğreneceğiniz zamanlar. Maddi durumunuzu ilgilendiren değişiklikler yapmadan veya bazı fırsatları değerlendirmeden önce, size özgün katkıları olabilecek kişilere danışmanızda fayda var. İkili ilişkilerinizde imajınızı korumaya özel önem göstermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sözlerinizle, düşüncelerinizle başkalarını harekete geçirebilirsiniz. Ancak bir yandan da aldığınız risklerin farkında olmalısınız.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışarıdan destek bekleyerek çıktığınız yollar sizi zorlayabilir. Hiçbir desteği garanti olarak görmemelisiniz. Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı olabilir.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizde oluşan beklenmedik olaylar, uzak çevrenizde bazı işlerinizin bozulmasına ve sorunların oluşmasına neden olabilir. Birseyahati ya da eğitim ertelenebilir. İç dengenizi iyi korumalısınız.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizi geliştirmek adına yeni müşteri ağları oluşturabilir, çarpıcı tanıtım materyalleri bastırabilirsiniz. Yeni organizasyonlara katılmak için ideal bir zamandasınız.Akıl ve zihin olarak çok aktif ve canlı bir durumdasınız. Eğitim hayatındaysanız teknik konulara eğiliminiz artabilecektir. Kısa doğa yürüyüşlerinizle bu yoğun enerjiyi akıtmanız mümkündür. Akşam saatlerine göre sıra dışı fikirlerinizle girdiğinizgruplarında veya bağlantılarında takdir toplayabilir ve bu ilginç fikirlerinizi savunarak işlerlik kazandırabilirsiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız eşyayı alma şansı doğacak.

15 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 36' 36" R
Ay
Boğa
11° 39' 43" R
Merkür
Koç
21° 32' 19"
Venüs
Boğa
10° 07' 38"
Mars
Koç
05° 25' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 37"
Satürn
Balık
17° 11' 52"
Uranüs
Boğa
22° 46' 25"
Neptün
Balık
29° 07' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 09"
Lilith
Başak
24° 09' 34"
True Node
Koç
15° 22' 25"
Son Güncelleme : 07/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>