Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi çok yüksekte görmenize rağmen, için için bir güvensizliğiniz var. Farkında bilr olmadığınız bu özelliğinizi ilişkinize yansıtıyor, olumsuz tepkiler alıyorsunuz.

Ticaret konularında Boğaları oldukça parlak bir gün bekliyor. Analiz etme gücünüzün yerinde olması sayesinde doğru kararlar vereceksiniz. Şansınız da size yardım edecek.

Yapmış olduğunuz yatırımlarda mucize beklemeyin. Yatırımın olgunlaşmak için zamana ihtiyacı olacak. Bu arada gündelik para sıkıntıları çekmeyeceksiniz.

İhmal ettiğiniz resmi işler ayağınıza dolanabilir. Hafta son ermeden resmi bir daireyi ziyaret etmeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eski defterleri karıştıracak, özel hayatınızda hiç yoktan sorunlar çıkaracaksınız. İnsanların değişmeyeceğini düşündüğünüz için, onlara şans tanımakta da zorlanıyorsunuz. Herkesin arkanızdançevirdiği paranoyasından kurtulmanız lazım. Aileye çok değer veriyorsunuz; hatta aile ötesindeki herşey boş sizin için.

15 Temmuz 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Salı  günümüz, saat 05:40 Ay-Balık burcu geçişiyle başlıyor.  Huzur ve güven duygusunun, insanın kendi derinliklerinde oluşmasını sağlayan bu enerji, kişinin inancı ve yaşam stiline göre farklı şekillerde yorumlansa da, dinginleştirici bir etki olduğu şüphesizdir. İnsan her konuda huzur bulmaktan yanadır. Ay-Balık burcunda seyrine başladığında, içsel anlamda kendinizi,  sırlarınızı, duygularınızı şöyle bir gözden geçirebilirsiniz. Hayatın sınırlar içinde çerçevelenmesinden hoşlanmazsınız. Hayat size göre anlamlı bir bütündür. Siyahıyla beyazıyla her türlü rengiyle  güzeldir. Evet pürüzler vardır. Ancak bunlar da hayata dairdir. Saat 09:08 Ay-Merkür olumlu görünümü, parasal vehayatımızla ilgili konularda hesabı bilmenin önemini vurgulasa da, eğer yaptığınız işten zevk alıyorsanız, bunun getiri ve götürü hesabını yapmazsınız. Ulaştığınız insanlar, hizmet duygunuz, ılımlı düşünceleriniz daha fazla ön planda olabilir. Saat 17:25 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Birilerinin bize dışarıdan mutlu-mutsuz-hatalı-eksik-güzel-çirkin diye nitelendirmesi  yerine,  bizim kendimiz için düşündüklerimizi önemsememiz gerekir. Gün boyu işlerinizde başarılar diliyorum. Sevgi, şefkat ve güzelliklerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Temmuz 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın konumundan dolayı ortaya çıkan kuşkucu tavırlarınızda, kendinizi haklı çıkarmak adına bir çok neden buluyorsunuz. Bugün, çevrenizden çok çabuk etkilenecek ve onların fikirlerini benimseyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle oluşturduğunuz güç birliği ileri vadede başarınızın içinde önemli bir adım oluşturacak.

15 Temmuz 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Demode düşünmemeli ve ortaya çıkan gerçekler bazı konuların nedenlerini anlamanızı sağlamış olabilir veya yüzleşilmesi gereken durumlar söz konusu olabilir. Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken günler. Yorgunluğu hafife almamalı. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde bazı kişiler bazı olaylara yaklaşımımız veya planlarımız hakkında eleştiri ya da yorumlarını dile getirebilirler. Kritikleri duymazdan gelmek yerine yapıcı birer eleştiri olarak görmek ve belli düzenlemeleri ya da düzeltmeleri yapmak faydalı olabilir.

15 Temmuz 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gerekgerekse kişisel olarak gelirlerinize odaklı olabilirsiniz. Paraya dair alanlarda hareketlilik var. Gelirlerinizi arttıracak planlar yapabilirsiniz. Ancak bu planları hayata geçirmek için bazı harcamalar yapmanız gerekebilir. Başkalarının desteğini almak için görüşmeler yapabilir ve sizi umutlandıran sonuçlar alabilirsiniz.

15 Temmuz 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLE içindeki maddi sorunlar sizi bunaltabilir. Tartışmak yerine nasıl çözüm bulacağınıza dair yeni fikirler üretmek daha makul.

15 Temmuz 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

15 Temmuz 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 22" R
Ay
Terazi
02° 41' 28"
Merkür
Boğa
03° 50' 38"
Venüs
Boğa
23° 36' 47"
Mars
Koç
13° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 40"
Satürn
Balık
17° 59' 45"
Uranüs
Boğa
23° 24' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 00"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 27"
Lilith
Başak
25° 22' 29"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>