Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Saman alevi gibi söner gider sanmıştınız. İlişkinin buralara geleceğini hiç tahmin etmemiştiniz. Yeni duygularınıza teslim olmaktan başka çareniz yok. Bu sizin kaderiniz, bunu yaşayacaksınız.

İş yaşantınızda şanslılardansınız. Fırsatın biri giderken biri geliyor. Bugün yapacağınız küçük bir toplantı sizi yeniden umutlandıracak, önünüzü yeniden görmenizi sağlayacak.

Önümüzdeki günlerde masrafa gireceksiniz gibi görünüyor. Ama bu kaçabileceğiniz türden bir masrafa benzemiyor. Aile içindeki parasal dayanışmanız büyük para sorunları yaşamanızı engelliyor.

Bu akşam sevdiğiniz bir arkadaşınızla baş başa yemeğe çıkmayı düşünüyordunuz. Küçük bir gurup halinde konuklarınız olabilir. Muhtemelen kalabalık bir akşam geçireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünleri size aratabilecek bir hatanın ilk adımını atmak üzeresiniz. Bu konuda dikkatli olmanız gerekiyor. Bu yanlıştan sadece kendi sağduyunuzla kurtulabileceksiniz. Sizi istemeden, bilmeden hataya yöneltenleri görmeniz gerekiyor. Yakında içinizde biriken bir özlemi boşaltacaksınız. İçinizin derinliğindeki sevincin nedeni bu olabilir.

18 Eylül 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 00:54 Ay-Satürn görünümü, özgürce kendimizi ifade etmek, aktif olmak, gezmek, yaşamak, canlanmak arzumuzun işaretçisidir. Hedeflerimizi, sosyal yaşantımızı,ve özel durumumuzu gözden geçirerek tespitlerde bulunmaya çalışabiliriz. Saat 07:39 Ay-Pluto görünümü, özel hayatımızla ilgili sırları, yaşadıklarımızı kimsenin bilmesini istemediğimizi işaret ediyor. Her ne kadar dışarıyla haşır neşir olsak da, nasıl konuşmamız gerektiğini iyi bilelim. Saat 11:06 Venüs-Uranüs karşıtlığı,  çevre değişimi, farklı bir yere yerleşme, eğitim hayatımızla ilgili konularda yenilikte bulunma arzumuzu işaret ediyor. Ancak burada dikkat edeceğimiz husus, ne yapmak istediğimizi bilmek. Çünkü bunu bilmiyorsak, karşımıza çıkan fırsatları yanlış yönde değerlendirebiliriz. Fikirlerimizi ve isteklerimizi kabul ettirme arzumuz bir hayli yükselecektir. Ancak gerekiyorsa,birliğinde bulunmayı da bileceğiz. Sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bir teklif, değişim, ilişki veya bir yenilik söz konusu olabilir. Böyle durumlarda artı ve eksi yöndeki olasılıkları gözden geçirmeliyiz. Saat 22:30 Ay-Venüs karşıtlığı, aktif bir öne çıkma arzusunun, bildiklerinizi dışa yansıtmada hevesliliğinin işaretçisi. Bu heveslilik eğitim-iş-yakın çevre ilişkilerinde de bir hayli ön planda olacaktır. Ruhunuz gayet ateşli, arzularını gerçekleştirmek için coşkulu, hayır yanıtını duymaya tahammülsüz olabilir. Başkalarının farklı görüşlerine karşı adil, nazik olmanız halinde size bir çok alanda yenilikler yaşatabilir. Saat 23:11-19 Eylül saat 07:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Cesaretle ilerlemek istesek de, durup düşünmemiz, olan bitene bir daha bakmamız gerektiğini bilelim. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

18 Eylül 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerinizi gizleme gereği duyabilir ve hırslı yönlerinizi fazla bileyebilirsiniz. Size karşıt düşünce içinde olanlara aldırmaz bir tavır sergilemeniz, bilginizden ve kendinizden emin olduğunuzu gösteriyor. Bilinçaltınızda amaçladığınız bir takım planlarınız var. Fakat, çevresel faktörler önemli bir engel teşkil edebilir.

18 Eylül 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizin peşinden gitmeli, maddi, manevi ilerlemenizi sağlayacak değişiklikler yapmalısınız. Bazı konularda ısrarcı olmak istediğinizi almanızı sağlayabilir. Saygı duyduğunuz veya sevdiğiniz kişilerin dikkatini çekmenin yollarını arayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve hareket için değişik imkanlar sunuyor. Sessiz kalmayacak ve başkaları ile yeni şeyler paylaşacaksınız.

18 Eylül 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yolculuk... Bugün sık sık yön değiştirebilir ve kısa geziler yapabilirsiniz. Ailenizle birlikte olmak için doğru bir zamanlama.

18 Eylül 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayatınızda yapmak istediklerinize odaklanarak, kararlı bir tavır geliştirebilir,hayatınız ve özel hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde sevgi ve aile hayatınızda iyileşme enerjisi olan bugün, sevdiklerinizle ev ortamında keyifli vakit geçirebilirsiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün fikirsel olarak ilişkilerinizde çabuk sıkılmalar, davranış değişiklikleri ve anlık verilecek kararlar sizi zorlayabilir. Düşüncelerinizdeki gelgitlerin ve sıkılganlıklarınızın yakın çevre ilişkilerinizi etkilemesine izin vermeyin.

18 Eylül 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizi geliştirmek adına yeni müşteri ağları oluşturabilir, çarpıcı tanıtım materyalleri bastırabilirsiniz. Yeni organizasyonlara katılmak için ideal bir zamandasınız.Akıl ve zihin olarak çok aktif ve canlı bir durumdasınız. Eğitim hayatındaysanız teknik konulara eğiliminiz artabilecektir. Kısa doğa yürüyüşlerinizle bu yoğun enerjiyi akıtmanız mümkündür. Akşam saatlerine göre sıra dışı fikirlerinizle girdiğinizgruplarında veya bağlantılarında takdir toplayabilir ve bu ilginç fikirlerinizi savunarak işlerlik kazandırabilirsiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

18 Eylül 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 07" R
Ay
Başak
29° 09' 36"
Merkür
Boğa
03° 26' 17"
Venüs
Boğa
23° 14' 45"
Mars
Koç
13° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 27"
Satürn
Balık
17° 58' 34"
Uranüs
Boğa
23° 23' 33"
Neptün
Balık
29° 23' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 33"
Lilith
Başak
25° 20' 30"
True Node
Koç
14° 55' 44"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>