Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti görünmüyor. Cesaretsizsiniz. Bu kadarlık bir heyecanla yetinmek zorunda kalacaksınız. Oysa karşı taraf buna çok hazırlıklıydı.

Büyük bir efor gösterip işi vaktinden önce bitirmeye çalışıyorsunuz. Çünkü elinizdeki işle kendi kendinizi de sınamış olacaksınız. Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olabilir.

Birikim sağlayamıyor, günübirlik yaşıyorsunuz. Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Sizi çok ilgilendiriyor. Ama ciddi bir şekilde iz sürüp işi takip etmeniz gerekecek.

Kefil olacağınız yakınınız kötü niyetli olmasa bile bu işte biraz başınızı ağrıtacak. Karar sizin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile meselelerine her zamankinden fazla eğilmeniz herkesi mutlu ediyor. Bugün keyfiniz pek yerinde değil, hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremediniz. Daha başka hazırlıklarınız, daha başka beklentileriniz vardı. Pek haz almadığınız biriyle, isteğiniz dışında bir arada olmak zorunda kalmanız keyfinizi yeterince kaçırıyor. İlişkilerinizde biraz daha cesaretli olmalısınız.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftamıza,   saat 07:13 itibariyle Boğa burcunda doğacak Yeniay etkisi altında adım atıyoruz. Bu Yeniay,ortaklarımız, çalışma hayatımız, hedeflerimiz, ofis ortamı çalışmalar, maddi ve manevi güven arzumuz, üretme ve ürettiklerimizle geleceğe dönük bir şeyler yapma ihtiyaç ve istekliliğimizin işaretçisidir. Ancak,  Merkür gölgeli günleri ve yakında başlayacak geri hareket dönemine denk geldiği için, şu anki mevcut duruma bakmakta yarar var. Acele bir karar verip, uygulamak daha sonra çabuk sıkılıp vazgeçmeye neden olabilir. Onun içindir ki, aklımız başımızda olmalı. Yüzeyde olanla yetinemeyiz. Tabii ki derinlikli olarak gözden geçirmeliyiz. Ancak şunu söylemeliyim ki, bu Yeniayın görünümleri, özgür çalışma arzumuzu, farklı ortamlara girerek, sosyal ilişkilerimizi güçlendirme ihtiyacımızı vurguluyor. Şimdi birlikte bu Yeniayın detaylarına bir göz atalım ve etkilerini daha iyi anlayalım. Saat 12:28 İkizler burcunda seyrine başlayacak Ay, bu Yeniayda aşk hayatımız ve çocuk meselelerinin önümüzdeki 16 Haziran tarihine kadar dikkatli, akıllıca ele alınması ve eksiklerin, yanlış gidenin, henüz olgunlaşmamış olanın mercek altına alınması gerektiğini işaret ediyor. Bu konularda asıl yenilikler bu tarih sonrası başlayacağı için, önümüzdeki bir aylık süreçte acele kararlardan kaçınalım. Her şeyi ölçüp tartalım. Oldu bittiye getirmeyelim. Saat 15:50 Ay-Satürn karşıtlığı, bu Yeniayda ilerisi adına düşünmek ve sorumluluklarımızın farkında olarak aşk hayatımızı ve toplumsal ilişkilerimizi gözden geçirmemiz lazım. Plan ve projelerimizin alt yapısını sağlamlaştırmamız, seçeneklerimizi artı ve eksi yönleri hesaba katarak ele almamız faydalıdır. Hayalci olmamak lazım. Farkındalık önemli. Sorunlar, engeller, bazı kişilerle görüş farklılıkları yaşanabilir. Bu durumlarda dinlemeyi bilmek, konuştuğumuza dikkat etmek gerekir.Saat 20:26 Ay-Mars kavuşumu, bu Yeniayda aceleci değil bilakis akıllıca hareket etmenin kıymetli olduğunu işaret ediyor. Tartışmalardan, farkında olmadan açık vermekten, karamsarlıktan, gerginlikten kaçınalım. 16 Haziran tarihinde burcunuzla uyumlu görünüm yapacak bir Yeniay doğacak. O güne kadar geçmişte yaşananları bugünle karşılaştırıp, ileriye bakmak lazım. Seçeneklerimizi iyi analiz edelim. Plan ve projelerimizin eksikleri var mı, toplumsal ilişkilerimiz ne durumda, hedefimiz nedir? Bütün bunları gözden geçirelim. 16 Haziran sonrası işlerimiz yoluna girecektir. Bu Yeniayın hepimiz için, doğru olan bilgiye, hedefe ulaşma yolunda bizlere farkındalık kazandırması dileğimle,

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sabit düşünceler içinde tutucu tavırlar sergiliyorsunuz. Size sunulan tekliflere kapalısınız. Sabırlı davranmalı ve direncinizi kuvvetlendirmelisiniz. Olaylara pozitif yaklaşarak, yaşamınızı kolaylaştırmak adına sağlam adımlar atmak istiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere bu düşüncelerle yaklaşın.

17 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi, ailenizi ya da birlikte yaşadığınız kişileri ilgilendiren konularda yeni başlangıçlara ve yeniliklere açık iki haftalık süreçtesiniz. Ancak, yarın başlayacak Merkür gerilemesini düşünürsek yeni başlangıçların yaratabileceği aksiliklere karşı tedbirli olmak gerekeceğini de unutmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa. Pazar günü yazımda yeni ay'ın etkilerini daha detaylı ele almıştım. İletişim problemlerinin, yanlış mesajlaşma ve ileti trafiğinin, sistemlerde çöküşlerin ve yanlış anlaşılmaların artacağı günlerdeyiz. Detayları atlamayalım derim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak istediğiniz zamanlar var. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Keşfetme ve özgürleşmek için yeni yolculuklara çıkmak için plan yapmaya başlayabilirsiniz. Gün içinde güven arayışı içinde olacağınız durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Para konusunda istikrarlı girişimlerde bulunabilirsiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Affetme... İnsanlarla bazı konularda ters düşebiliyorsunuz. Bugün görselliğe çok önem vererek aklınızı karıştırmaya başladınız.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinize dair konularla uğraşabilir, eşya alımı, tadilat, dekorasyon gibi olaylara kalkışabilirsiniz. Ailevi konulara odaklanmanız ve sorunlar varsa bunların üzerine gitmeniz uygun olacak.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugünhayatınızın oldukça yoğun ve tempolu geçeceğine işaret etmekte. Hesapta olmayan işleriniz birikmiş bir halde karşınıza çıkabilir. Hızlı düşünmeli fakat mümkün olduğunca acele davranarak hata yapmamaya özen gösterin. Zamanı ne kadar doğru kullanırsanız o kadar kazançlı çıkacaksınız. Bugün hayalini kurduğunuz bir teklif hiç beklemediğiniz bir insanın aracılığı ile karşınıza çıkabilir tereddüt etmeden kabul edin ve yeni oluşumların içinde yer almaktan mutluluk duyun. Özel yaşamınızda ise eşinize olan ilgi ve sevginizi söz ve davranışlarınızla ifade etmeniz ve onun zor günlerinde yanında olmanız size olan aşkını saygısını daha da güçlendirecek… Beraberliği olmayan Kova’lar iki insanın arasında kalmanın zorluğunu deneyimleyebilirsiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sizi yeni ve özel bir arkadaşlık bekliyor. Bu arkadaşlık önceden hiç olmadığı kadar iyi olacak. Fakat karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin. Kafanızda birtakım yatırım planları var. Bunlardan olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 49" R
Ay
Oğlak
06° 53' 46"
Merkür
Koç
16° 26' 56"
Venüs
Koç
29° 18' 52"
Mars
Balık
28° 40' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 18"
Satürn
Balık
16° 27' 14"
Uranüs
Boğa
22° 16' 09"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 53"
Lilith
Başak
23° 11' 10"
True Node
Koç
15° 24' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>