Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizden uzaklaştığınızı hissedebilirisiniz. Yeni bir ilişkinin sizin için gerekliliği üzerinde düşünebilir, dostlarınızla bunu paylaşarak fikirlerini almaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışabilirsiniz.

Bugün, ideallerinizi gerçekleştirebileceğiniz çalışmalarınız için olumlu etkiler alacaksınız. Yatırımlarınızın sonuçlarını uzun vadede görebilirsiniz.

Kafanızı kurcalayan sorunlar ve özellikle İlişkiniz konusunda gündeme gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hobilerinizle ilgilenmek ve alışveriş yapmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Kendi mekanınızda bulunma isteğiniz güvenlik ihtiyacınızdan da kaynaklanıyor. Bugün dostlarınızla evinizde buluşmak isteyebilir ve hoş saatler geçirebilirsiniz. Duygusal karmaşa hissedebilir, sevgiden bunaldığınız anlar yaşayabilirsiniz.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 11:25 Ay-Uranüs görünümüyle yeni haftayı selamlayacağız. Bu saatlerde mecburiyetler bizi bir hayli rahatsız edebilir. Bir yandan sorumluluklar, diğer taraftan özgür olmak arzumuz ön planda olacaktır. Saat 12:25 itibariyle son görünümünü Pluto ile yapacak olan Ay, 20 Ocak saat 15:00 olana dek boşlukta ilerleyecek. Bu uzun süre içinde,  kişi iç derinliklerinde kendine olan saygısını, inancını mutlaka ayakta tutmalı. Durumlar umduğumuz gibi gitmiyor diye karamsarlığa kapılmayınız. Bazen insan duygularını bastırabilir veya elinde olmayan durumlar onu yalnızlığa itebilir. Ancak kendine güvenli bir insan yaşanabilecek her türlü gelişme karşısında öz değer duygusunu yitirmeden mücadelesini sürdürebilir. Saat 13:07 Ay-Kuzey düğüm arasındaki görünüm ilişkimizi, hedeflerimizi ve bizzat kendimizi tarafsız bir şekilde geçirmenin önemini vurguluyor. Saat 15:44 Venüs-Jüpiter karşıtlığı, yeni bir ilişkinin ilk kıvılcımı olabilir veya birkaç ay önceki durumları tekrar hatırlatabilir. Bizim arzumuz yenilik, değişim veya eski problemlerin düzelmesi. Bizim isteğimiz ilişkide kıymetimizin bilinmesi, paylaşımların artması ve ileri adımların atılması. Ancak şu var ki, abartıya kaçmamak lazım. Mevcut durumumuzu, sosyal ilişkilerimizi, partnerimizle ilgili meseleleri veya karşımıza çıkacak yenilikleri dikkatli şekilde gözden geçirmeliyiz. O zaman bu görünümü aklımız başımızda değerlendirmiş oluruz. Canı gönülden sevgilerimle, mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

19 Ocak 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir.Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz.. Bugün, duygusal konularda yaratıcılığınız artıyor ve paylaşımlarınızda olumlu davranacaksınız. Karşı cinsin ilgisini üzerinize çekecek ortamlarda bulunacaksınız.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlı olmanız ve hedef belirlemeniz durumunda istediklerinizi yapabilirsiniz. Yaratıcı ve zeki fikirleriniz gayretli çalışmalarla birleşirse olumlu geri dönüşler elde edebilirsiniz. Romantik planlar veya enstantaneler günü güzelleştirebilir.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz ve şansınız yardımıyla bir zorluğun üstesinden geleceksiniz. Kötü anlarınızda yanınızda bulunan insanları da asla unutmayın.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde sizden uzakta yaşayan sevdiklerinizle haberleşebilir, güzel haberler alabilir, eşiniz, partneriniz ve dostlarınızla haberleşebilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Eğitimler ve seyahatler açısından faydalı olan bugün, akşam saatlerinde iletişimde ani tepkilerden kaçınmanız faydalı olacaktır.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence ve rahatlama isteğiniz ile yaratıcılığınızın artması, dikkatinizi toplamak konusunda zorlanmanıza neden olabilir. Sevdiğiniz insanı sosyal çevreniz içine sokmaya çalışırken zorlanmanız, kafanızı iyice karıştırabilir.

19 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 49' 06" R
Ay
Başak
15° 52' 46"
Merkür
Boğa
01° 56' 32"
Venüs
Boğa
21° 51' 43"
Mars
Koç
12° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 31"
Satürn
Balık
17° 54' 04"
Uranüs
Boğa
23° 19' 38"
Neptün
Balık
29° 22' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 10"
Lilith
Başak
25° 13' 01"
True Node
Koç
14° 54' 01"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>