Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski göz ağrınız sizinle yeniden bir araya gelmeye kararlı görünüyor. Ama dostluktan başka bir ilişki değil düşündüğü. Siz ise bundan emin olamadığınız için, hiçbir tepki vermemeye çalışıyorsunuz.

İşlerinizdeki durgunluk kendi kendine yok olacağa benzemiyor. Biraz harekete geçmeli, işleri kovalamalısınız. Üzerinize bir rehavet çökmüş görünüyor. Ama silkinip kendinize geleceksiniz.

Sıkıntılısınız. İşler yolunda gitmeyince, para sıkıntısı da peşinden geliyor. Tedbirli biri oluşunuz böyle durumlarda vaziyeti kurtarıyor. Bugünlerde bir ziyaretçiniz var. Size yine kötü para haberleri getirebilir.

Başınızı ağrıtan bir mesele bir iki gün içinde hallolup kapanacak. Fakat külünden uzun süre duman tütecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok beğenen birini farkında olmadan yanlış yönlendiriyorsunuz. Hayat karşısındaki acemiliği ile attığı yanlış adımları düzeltemiyorsunuz. Size duyduğu güven kendi varlığını yok etmiş görünüyor. Ona destek olduğunuzu düşünüp yanılıyorsunuz. Sıcaklar gitmeden sayfiyede yaşayan arkadaşlarınızdan davet alacaksınız. Bu size şu günlerde ilaç gibi gelecek.

2 Ekim 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:53 Ay-Satürn karşıtlığı, Cuma günümüzün ilk etkin görünümüdür. İlerisi adına düşünmek ve sorumluluklarımızın farkında olarak aşk hayatımızı ve toplumsal ilişkilerimizi gözden geçirmemiz lazım. Plan ve projelerimizin alt yapısını sağlamlaştırmamız, seçeneklerimizi artı ve eksi yönleri hesaba katarak ele almamız faydalıdır. Hayalci olmamak lazım. Farkındalık önemli. Sorunlar, engeller, bazı kişilerle görüş farklılıkları yaşanabilir. Bu durumlarda dinlemeyi bilmek, konuştuğumuza dikkat etmek gerekir. Saat 06:30 Ay-Mars görünümü, ilişkiler, finansal konular, halledilmesi gereken meselelerin bizi yorduğunu işaret ediyor.  Gönül su misali akmak istese de, her şeyin takibini yapmak, hesaplarımızı kontrol etmek, aksaklıkları düzeltmek için zaman ayırmak zorundayız. Saat 08:08  Ay-Merkür görünümü, etrafımızdaki insanlarla iletişimde bulunmak tabii ki rahatlatıcıdır. Ancak geçmişe ait çözümlenmemiş, canımızı sıkan meseleler varsa, Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, bunları tarafsız bir şekilde artı ve eksileriyle gözden geçirmek yararlı olur. Saat 11:58  Ay-Neptün görünümü, aşkta ve parasal konularda tabii ki dikkatli olmamızı gerektiriyor. Bu enerji bize, yüreğinin götürdüğü yere git dercesine ışık yakıyor, maddi dünyanın tasası, zorluğu, karmaşası yerine, hayatın keyifli eğlenceli yanlarına bizi çağırıyor. Sorumluluklar mı? Ah onlar nasıl da yoruyor bizi değil mi? Ayarlamayı iyi yaparsak her işi hallederiz hiç kafanıza takmayın dostlarım. Saat 14:16 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm sayesinde, aşk hayatınızla ilgili mevzularda iki yönlü düşünebilme gücüne sahipsiniz. Ancak bu savunduğunuz değerlere ihanet edeceğiniz anlamına gelmesin. Bilakis bu enerji altında, duygularınız ile dışa yansıttığınız tepkileriniz arasında hiçbir çelişki yoktur. Saat 18:06 Ay-Jüpiter görünümü, düşündüğünüz bazı işlerin mutlaka yeniden ve etraflıca ele alınmasını gerektiriyor. Hesabı bilirseniz, sıkışmazsınız. Genel olarak bu görünüm aslında akşam saatlerini hoşça geçirmenizi sağlayıcıdır. Tabii ki, siz olumlu düşünmeye gayret ederseniz. Gün, güzellikleriyle bizi kucaklasın. Her adımınız hayırlı olana kapılar açsın. Kalben sevgilerimle,

2 Ekim 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarına güvenerek hareket etmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz veya planlarda aksamalar olabilir. İşlerin istediğiniz gibi hallolmasını bekliyorsanız, bizzat sizin ele almanız gerekiyor olabilir. Başkalarının yaptıklarına değil, gelecekte size başarı veya güvence getirecek işlere yatırım yapma zamanı.

2 Ekim 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aslında karşı tarafa vermek istediğiniz bir mesaj varken, anlamsız tartışmaların içerisine girerek asıl yapmak istediğiniz şeyi unutabilirsiniz. Bu hafta herkes, ortaya çıkan bilgiler veya haberler ya da ikili ilişkilerde karşı tarafın gönderdiği mesajlarla ilgili kendisini geliştirmekle meşgul. Dolayısıyla, siz de, asıl aktarmak istediğiniz şeylere odaklanmalı, tartışmalara girmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, harcamalar, konfor, huzur ve zevkler ön planda. Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir. Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir. Gerçekçilikten uzak saatlerde ya da dalgın ve kararsız olabiliriz. Karşı fikirlerin arttığı ve herkesin eline geçen veya karşı tarafın verdiği mesajlara göre bazı şeyleri yeniden şekillendirdiği günlerdeyiz. Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kendi fikirlerinizi yaymak ve bu konuda destek görmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Başkaları ile paylaşım içinde olmaktan keyif alacaksınız. Sevdikleriniz için harcamalar yapabilirsiniz. İş hayatınızda risk alacağınız durumlar oluşabilir.

2 Ekim 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırlı davranmanız, istediğinizi elde etmenize sebep olacak. Gününüzü iyimser ve sağlıklı bir şekilde geçireceksiniz. Aşk fırsatlarıyla karşılaşmanız, pozitif yönde etkilenmenize yol açacak.

2 Ekim 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğitim, kurs, seminer fırsatlarınızın ön planda olacağı; tamamlanmamış işlerinizin gündeme geleceği bir ay başlıyor. Alacak verecek dengenizde önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız.

2 Ekim 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı bağlantılı işlerde, uluslararası işlerde, yabancılarla yaptığınız işlerde, vize-pasaport işlemleri kısacası tamamen Türkiye dışı tüm işlerde şansınız açık olacaktır. Keza satış, reklam, pazarlama, halkla ilişkiler..vb alanlarda da başarı şansı yakalama oranınız yüksek. Elinizden çıkarmayı planladığınız bir ürünü rahatlıkla satabilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

2 Ekim 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 46' 18" R
Ay
Oğlak
16° 09' 43"
Merkür
Koç
16° 39' 25"
Venüs
Boğa
00° 10' 13"
Mars
Balık
29° 12' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 01"
Satürn
Balık
16° 30' 57"
Uranüs
Boğa
22° 18' 31"
Neptün
Balık
28° 53' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 15"
Lilith
Başak
23° 15' 47"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>