Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz bugün sizinle dertleşmek isteyebilir. Kendisini ailesiyle sizin aranıza sıkışmış hissetmesine neden siz değilsiniz, ama yine de sizin anlayışınıza ihtiyacı var.

Akşama doğru biraz yorulacaksınız ama bütün işlerin altından kolayca kalkmış olacaksınız. Bugün en çok zamansızlıktan yakınabilir, aynı anda pek çok işle birden meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz.

Aklınızdan çıkartamadığınız ve çok satın almak istediğiniz şeylerin henüz sırası olmayabilir. Gecikmiş olan ödemenize geçici de olsa bir çözüm bulacaksınız. Para durumunuzdaki düzelmeler bugünlerde iyice belirginleşecek.

Çevrenizde problemin keşfini de size bırakarak sizden anlayış bekleyenler var. Bunu aşırı olarak görmeniz, sonradan üzüleceğiniz bir tavır olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yoğun bir haberleşme trafiği içinde bulabilir, çevrenizdekilerin işlerini kolaylaştıracak şekilde enerji harcamak zorunda kalabilirsiniz. Çok merak ettiğiniz bir konu, bugün aydınlığa kavuşacak gibi. Ama öğreneceğiniz bazı şeyler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Birçok zamanki gibi, hayal kırıklığınızı fazla uzatmadan günlük yaşamınıza dalıp gidebilirsiniz.

23 Haziran 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:59 Merkür-Jüpiter ve saat 06:20 Merkür-Kuzey düğüm görünümleri, aşk hayatımızdan finansal konulara kadar geniş bir alanda ve de çocuğumuz varsa onunla ilgili meseleler üzerinde aceleci düşünmemek gerektiğini gösteriyor. Mevcut şartlarımız bizi zorluyor olabilir. Plan ve projelerimizin yürürlüğe koyulması zamana bağlı olabilir. Biz umutsuz düşünmeyelim. Ancak artı ve eksileriyle kararlarımızı gözden geçirelim. Araştırmak, doğru bilgilenmek gerekir. Biraz kendinize zaman tanıyınız. Dereyi görmeden paçaları sıvamayınız. Saat 20:28 Ay-Satürn görünümü, mesafeli ancak dostane, kendinizde ödün vermeden ilerlemek ve insanlarla temasta bulunmaktan yanasınız. İşiniz veya hedefiniz ne ise, ona göre paylaşımda bulunmak taraflısı olacaksınız. Ne fazla sıcak ne de çok soğuk. Gerektiği kadar iyidir diye düşünüyorsunuz. Aklımız başımızda kararlarımızı gözden geçirmemiz dileğimle,

23 Haziran 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Romantizm oldukça öne çıkmaya başlar. Partnerinize odaklanır, onun sizin için yaptığı fedakarlıkları hatırlar sevgi ve merhametle ile dolar taşarsınız. Sizi kısıtlayan, sınırlandıran olaylardan ve kişilerden kurtularak çok uzun yıllar boyunca biriktirdiğiniz olumsuz duygulardan da kurtulursunuz.

23 Haziran 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarınızı uygularken gizliliğe önem vermeniz işlerinize karışılmasını ve işlerinizin bozulmasını engelleyebilir. Duygularınızı kendinize saklamanız herkesin pozisyonunu daha iyi görmenizi sağlayabilir. Hassas konularda güven en önemli başlık. Verilen bazı sözlerden dönülebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün olduğu gibi bugün de aşırılıklardan ve abartıdan kaçınmamız, düşüncelerimizi dile getirirken mantıklı ve sakin kalmaya özen göstermemiz gerekiyor. Tutulamayacak sözler vermek veya bu tür sözler veren kişilere inanmak sorun yaratabilir; yanıltıcı etkiler devrede. Yine gerçekçi düşünmek için gayret şart! Öğle sonrası saatlerde ise, yaratıcılığımız yüksek ve aklımız iyi çalışıyor. Kendimizi iyi hissedebilir, yaşça bizden büyük, tecrübeli veya işinde uzman kişilerle bir araya gelebilir veya tavsiyelerine başvurabiliriz. Ekip çalışmaları veya grupsal faaliyetler, alışverişler, ekonomi başlıklı işler ve girişimler için uygun günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Haziran 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Deneyiminizi ve birikiminizi kullanmanız durumunda irtibatınız ve kazancınız artabilir. Fakat tavsiyeleriniz ve yorumlarınız daha net ve özgün olmalı. Yoksa karşınızdaki kişi sizi anlamakta güçlük çekebilir. Olaylara akılcı yaklaşmalısınız.

23 Haziran 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı şeylere olduğundan fazla değer vermiş olduğunuzu düşünebilirsiniz. Sizi destekleyenleri küçümsemeyin. Duygularınız karışık. Sorunları büyütmekten kaçının.

23 Haziran 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

23 Haziran 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birtakım parasal konuşmalar ve sanatsal işleriniz devreye girebilir. Değişik tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte tutabileceğiniz sözler vermeye özen göstermelisiniz.

23 Haziran 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişimi yoğun yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla, sosyal gruplarınızla bağlantıda olarak ilerlerken herhangi bir akit veya sözleşme yapmadan önce şartları iyi incelemeniz gerekebilir.Yapacağınız başlangıçlarda ikilem oluşabilir. Yahut zemin gevşek olabileceğinden iki kere ölçmeniz gerekebilir. Çocuklarınız veya eşinizle ilgili maddi bir külfetle karşılaşma riskine sahipsiniz. Dolayısıyla sorun neredeyse doğru bilgilerle ortaya çıkartılmalı ve ivedi şekilde üzerine gidip çözülmelidir.

23 Haziran 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

23 Haziran 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 37' 09" R
Ay
Koç
11° 30' 15"
Merkür
Koç
19° 54' 12"
Venüs
Boğa
07° 35' 45"
Mars
Koç
03° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 38"
Satürn
Balık
17° 01' 54"
Uranüs
Boğa
22° 39' 17"
Neptün
Balık
29° 03' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 25"
Lilith
Başak
23° 55' 54"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>