Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Fazla Fedakârsın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmayı tam olarak başaramayacaksınız. Biraz sabırlı olmanız gerekmekte.

Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Karmaşık durumların üstesinden gelmeniz gereken bir süreçtesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için kendinize zaman tanımanız gerekmekte. Kontrollü olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklentileriniz karşılığını bulmaya başlayacaktır. Kariyerinizde yenilikler yapmanız ve potansiyelinizi göstermeniz gerekebilir. Motivasyonunuzu kaybetmemeli ve kayıpları başka bir surette gelecek kazanç olarak görmelisiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Kova burcunu etkileyen enerjiler, sosyal ilişkilerinizi güçlendirmek ve grup aktivitelerine katılmak için pozitif bir zaman olduğunu işaret ediyor. Fikir alışverişinde bulunmak, toplumsal konularda aktif olmak ve insanlarla dayanışma içinde olmak sana keyif verebilir. Ekip çalışmalarına katılarak yeni insanlarla tanışabilir ve farklı bakış açıları kazanabilirsin. Aynı zamanda dijital platformlarda etkili iletişimler kurmak da bugün senin için önemli olabilir. Bugün kendini ifade etmekte zorlanabilirsin ama azimli ve olumlu tutumunla her türlü zorluğun üstesinden gelebilirsin. Ayakları yere sağlam basan kararlar almak için iç sesini dinlemeyi unutma. Umarım bugün senin için harika bir gün olur!

24 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerine para harcamaktan hiç çekinmiyorsun. Bu kadar fedakâr olman ileride başına dert açabilir. Kimseyi kendini kullandırmak istemeyeceksin. Yediğin fazla baharatlı yiyeceklerden dolayı mide ağrıları yaşayabilirsin. Yaşın ilerledikçe yediklerine daha fazla dikkat etmen gerektiğini fark ediyorsun.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Girişimleriniz ön planda olabilir. Çeşitli sebeplerle ihmal ettiğiniz, geride kaldığınız işler konusunda çevrenizden destek almanız gerekebilir. Yavaşlamanızı, tökezlemeniz için bir zemin olarak gören insanlarla karşılaştığınızda yanlış yolda değil yanlış ilişkide olduğunuzu fark etmelisiniz. 

24 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınız sizi biraz yorabilir. Gün içinde geleceğinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için başkalarından yardım alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Duygusal olarak zorlanacağınız olaylar olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. İşlerinizin ilerlememesi sizi sıkıntıya sokabilir.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki sizinle etkileşim içerisinde olan kişilere karşı dikkatli olmalısınız. İnsanlar çevrenizi ya da sosyal statünüzü kıskanarak size negatif enerji gönderebilirler.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için önemli bir gün olabilir. Özellikle duygu ve düşüncelerini ifade etmek, senin için önem kazanabilir. İnsanlarla arandaki iletişime dikkat etmeli ve insanların seni yanlış anlamalarına fırsat vermemelisin bugün. Birden fazla konuda güzel bir çözüme ulaşabilirsin.

24 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gelecekte nereye gitmek istediğinize dair daha net bir vizyon oluşuyor. Odaklanmayı gerektiren bir sorumluluk veya projeyle ilgilenmeniz veya liderliği üstlenmeniz gerekebilir. Başkaları sizi yetenekleriniz veya deneyiminizle tanıyabilir. Birfırsatı, ödül ya da genel olarak yaşamınızı güzelleştiren bir an olabilir. İster yeni bir bilgi olsun, ister bir konu hakkındaki gerçek duygularınızı keşfetmek olsun, şimdi öğrendikleriniz daha iyi seçimler ve planlar yapmanıza yardımcı olacaktır. Hırslarınızı görmezden geliyorsanız veya bir kenara itiyorsanız, şimdi bununla yüzleşmek zorunda kalacaksınız.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ekonomik konular vehayatınız gündemde sevgili kovalar. Hümanist tavırlarınızın çok da değer görmediğini fark ediyorsunuz. Değerinizi anlamayan insanlara karşı biraz mesafeli olmalısınız. Bakış açınız çok değerli fakat bunu herkes anlamak zorunda değil.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya işinizle ilgili beklenmedik gelişmeler ve krizsel süreçler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilgisizliğinden şikayet ediyorsunuz ama bu sorun tek taraflı yaşanmıyor gibi. Cesaretli davranıp konuşma fırsatı yaratabilirseniz, onun da sizden yakınmaları olduğunu göreceksiniz. İşyerinde duyacağınız bazı haberler sizi şaşırtabilir. Siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalmanız mümkün. Bu aralar, oldukça gereksiz masraflar yaptınız. Harcamalar konusunda kendinize hakim olun!

24 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 52' 00" R
Ay
İkizler
00° 23' 38" R
Merkür
Koç
22° 41' 38"
Venüs
Boğa
11° 43' 34"
Mars
Koç
06° 25' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 58"
Satürn
Balık
17° 18' 01"
Uranüs
Boğa
22° 50' 56"
Neptün
Balık
29° 09' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 22"
Lilith
Başak
24° 18' 13"
True Node
Koç
15° 17' 35"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>