Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Şubat 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman, zaman tedirginlik duymanıza rağmen kısa vadede hiç bir sorun yaşamayacaksınız gibi görünüyor. Sizi uzun zaman meşgul eden geçmiş ilişkinizin izleri artık yok olmuş gibi.

Risk almaktan çekinmiyorsunuz, ama acele davranmak sizi bazı risklerle karşı karşıya bırakabilir. İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza rağmen aklınızdan yeni atılımlar geçiyor.

Kendinizi sorumlu hissettiğiniz yakınlarınıza verdiğiniz destek, bütçenizi biraz sarsabilir. Geleceğiniz parlak görünüyor, ama bugünlerde idare etmekte biraz zorlanıyorsunuz.

Para konularında biraz fazla açılmış gibisiniz. Günlük, ufak harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle ilgili konularda çeşitli sorunlar yaşayacağınız ve dikkatinizi evinize yönlendirmenizin gerekeceği bir gündesiniz. Küçük sorunlar size olduğundan büyük görünebilir. Psikolojik olarak içsel kaygılar ve nedensiz endişeler taşımaya yatkın olacaksınız. İç dünyanızdaki çelişkili duygular sağlıklı kararlar vermenize engel olacaktır. Aceleci davranmaktan ve ani çıkışlar yapmaktan kaçınmalı ve girişimlerinizi bir süre daha ertelemelisiniz..

27 Şubat 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Cuma günümüz, saat 14:49 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Bir mesele üzerinde düşünmek, neler eksik veya tamam diye tespitlerde bulunmak anlamında yararlıdır. Ancak ciddiyet içeren bir karar verilmesi gerekiyorsa bu süre içinde yanıtlamak, uygulamak yanlış olur. Aşk evinizde etkili olacak boşluk hali, ilk kez buluşacak olan çiftler açısından etkili zaman dilimi değildir. Saat 12:05 Merkür-Kuzey düğümle olan görünümü, kendi görüşlerimize uygun kişilerle  iletişime önem vermemizi sağlıyor. Toplumsal anlamda da durum bu yönde gelişebilir. Dış dünya ile yaşadığımız ülke veya bilindik çevremiz ile yabancı kişiler arasındaki farkların bir hayli belirginleşmesi söz konusudur. Hani kısaca şunu diyebiliriz ki, yeni insanlara açığız, alışkın olduğumuz çevremize pek tolerans göstermeyebiliriz. Saat 14:49 Ay-Yengeç burcu seyir etkinliğinde duygularınızı, çevrenizden gizleyebilirsiniz. Çok hassas ve oldukça alıngan bir haliniz vardır. Bütün bunların nedeni, içinizdeki bazı hesaplaşmaların bitmemiş olmasıdır. İnsanlar sizin ne kadar yürekli ve ne kadar cömert biri olduğunuzu görmüyor gibidirler. İşte bu sizi çok üzmektedir. Eviniz veya ailenizi ilgilendiren konularla yakından ilgilenebilirsiniz. Sağlık, bakım, düzenleme, güvenlik gibi meseleler bir hayli etkili olur.

27 Şubat 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinizle ilgili gelişmeleri sessiz bir şekilde takip ediyorsunuz. . Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirmelisiniz.. Bugün, egolarınız çok yüksek ve duygusal ilişkileriniz de, bencilce davranabilirsiniz. Kardeşlerle ilgili sorunların gündem kazanması sonucunda, onlara destek vermek isteyeceksiniz. Sevimli yönlerinizi dikkat çekiyor.

27 Şubat 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli hedeflerinizi ilgilendiren veya işinizle ilgili konularda harekete geçmeli veya aktif rol almalısınız. İletişim ağınızı doğru kullanmanız durumunda, önemli ya da etkili kişilerle ilişkilerinizi ya da ilgi alanlarınızı geliştirebilirsiniz. Büyük düşünebilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında belirsizlikler veya dalgınlıklar var. Öğle sonrası saatlerde Yengeç burcuna geçecek olan Ay'ın her zaman olduğu gibi, ev, aile ve vatan konularının başlığı altında ele alınması gerekiyor. İlişkilerimize, milli değerlerimize ve ailemize ait duygularımız canlanıyor. Sevdiklerimizle vakit geçirmek istiyoruz ve duygusallaşıyoruz. Haftanın ilk günlerinde yazdığım gerilimi ve beklenmedik gelişmeleri akla getiren etkiler de önümüzdeki iki ay boyunca olduğu gibi, bugün ve yarın da devrede. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Şubat 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

27 Şubat 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DışarIda çok vakit geçirmek yerine ailenizle vakit geçirin. Para harcamanız belki sizi mutlu ediyor fakat bu ara abartabilirsiniz dikkatli olun.

27 Şubat 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularla ilgili fırsatlar elde edebilir, alım satım işlerinizin hızlandığı ile ilgili haberler alabilirsiniz. İlişkilerde değişime açık, pozitif bir gün geçirseniz de akşam saatlerinde herhangi bir konuda kendinizi suçlama eğilimi ve hatayı kendinizde aramaktan uzak durmalısınız.

27 Şubat 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kariyerinizin, ilgili görevler ve sorumluluklar nedeniyle önceliği alacağı bir gündesiniz. Kararlılığınız ve çalışkanlığınız, üstlerinizin sizi sadece övmesine değil, açık açık desteklemelerine ve somut yardımlarda bulunmalarına da yarayacaktır.

27 Şubat 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 49' 41"
Ay
Kova
15° 11' 19"
Merkür
Koç
17° 30' 48"
Venüs
Boğa
02° 46' 47"
Mars
Koç
00° 50' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 40"
Satürn
Balık
16° 42' 06"
Uranüs
Boğa
22° 25' 47"
Neptün
Balık
28° 57' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 24"
Lilith
Başak
23° 29' 53"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>