Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürekliliği vadeden bir beraberlik ile gidebileceği yere kadar gitmesine razı olacağınız bir ilişki arasında sıkışmış gibisiniz. Duygularınızın geldiği nokta, ilk başlarda düşünmediğiniz şeyleri düşünmenize neden oluyor.

Eskisinden daha başarılı olduğunuzu biliyorsunuz ve bu kişisel endişelerinizi biraz olsun gideriyor. İş arkadaşlarınız genel durumla ilgili umutlarını sizinle paylaşmak isteyebilirler.

Elinize nakit olarak geçmese de sağlam teminatları olan bir paranın, sizi kapsamlı planlara sevk etmesi söz konusu. Bugünlerde, küçük pay sahibi olduğunuz bir yatırımda bazı düş kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda dikkatli adımlar gerekiyor. Bunalım gibi yaşadığınız duyguları birileriyle paylaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru alacağınız bir öneri, yaptığınız bir programı değiştirmenize neden olabilir. Size küçük bir sürpriz var. Uzlaşmaya açık bir gününüzdesiniz. Bu yüzden de sabahtan itibaren yoğun ama gerilimsiz ve huzurlu bir gün geçireceksiniz. Uzlaşmaya açık olmanız kararsız olmanız anlamına gelmiyor, son noktada kendi kararlarınızı uygulayacaksınız.

6 Temmuz 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftamız, saat 09:30 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında başlıyor. Çevrenizle olan irtibatımız ılımlı hale geliyor. Manevi zenginliğimiz yükseliyor. Saat 17:05 Ay-Güneş görünümü, mevcut işiniz veya uğraşılarınızın sizi mali yönden destekleyici olmasını bekliyorsunuz. Huzurlu bir yaşama, dengeli paylaşımlara, gerçek anlamda sizi destekleyecek insanlara ihtiyacınız var. Bu görünüm, yeteneklerinizi değerlendirme anlamında size yardımcıdır. Ayrıca sağlıklı yaşam sürmek, verimli çalışmak, işinizden ve hayatınızdan zevk almak adına verilen kararların göstergesidir. Saat 18:38 Güneş-Pluto karşıtlık etkisi altında, bir yandan kendi arzularınız, diğer yandan sorumluluklarınız arasında kalırsınız.  Hassasiyet özellikle ailevi ve duygusal meselelerde bir hayli yoğundur.  Geri planda ruhunuzu güçlendirici, kendinizle buluşmanızda yardımcı psikolojik telkinler, tedaviler, ritüeller gayet iyi gelebilir. Böylece psikolojik ve ruhsal yönden rahatlayabilirsiniz. Yeni haftanın sizler için şanslı, güçlendirici, keyiflendirici gelişmelerle dolu geçmesi dileğimle,

6 Temmuz 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Talepleriniz doğrultusunda yaptığınız görüşmede; beklediğiniz konularda bazı gecikmeler olabilir. İşinizle ilgili sizin isteğinizin dışında gelişen durumlardan hoşlanmıyorsunuz. Bugün, organizasyon çalışmalarına ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Fakat yaklaşımlarınızın detay üzerine kurulu olması, istenmeyen pürüzleri de beraberinde getiriyor.

6 Temmuz 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çözüme kavuşmamış bazı konular sizin lehinize bir seyir izleyebilir. Bu durumu en iyi şekilde kullanmalı ve hatta, zor zamanlar için maddi manevi yatırım yapmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Hafta sonu boyunca derdimizi anlatabilmek veya kendimizi ifade edebilmek türünde sıkıntılar yaşamamız zor görünüyor. İlham veren konuşmalar, motive edici cümleler veya proje çalışmaları, anlaşmaların hazırlanması veya imzalanması ya da okullarla bağlantılı işler anlamında olumlu gelişmelere açığız. Dil eğitimleri, yabancılarla yapılacak görüşmeler, sınavlarla ilgili akıcı değerlendirmeler için de uygun hafta sonu. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzu özellikle okumalısınız. Hepinize keyifli sohbetler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Ruhsal gelişiminizi etkileyecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bilemediğiniz konular sizi hayallere sürükleyebilir. Olaylardan kaynaklı kabullenme içine girebilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlerleyen zamanlarda iç uyumunuzu dengeleyebileceksiniz.

6 Temmuz 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hislerinize rahatlıkla güvenebilirsiniz. Partnerinizle geçireceğiniz bazı deneyimler olacak.

6 Temmuz 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde seyahatler ve eğitimler aracılığı ile yeni insanlarla tanışabileceğiniz, devam eden ilişkilerinizde son derece keyifli görüşmeler, kısa seyahatler düzenleyebileceğiniz, yeni bilgiler edinip, kendinizi geliştirebileceğiniz, pozitif haberler almaya müsait bir zamandasınız.

6 Temmuz 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda aradığınız mutluluğu, coşkuyu, iyimserliği yakalayacaksınız. Kalbi boş olanlar fırsatların karşılarına geldiğini görecekler. Sevdiğiniz insanla konuşmalarınız ve iletişiminiz artıyor.

6 Temmuz 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişimi bol ve hareketli bir gün. Sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla, sosyal gruplarınızla bağlantıda olarak, sohbet ederek, entelektüel, kültürel ve zihinsel ilgi alanlarınıza yönelik bir gün geçirebilirsiniz. Sağlık olarak ise tansiyonunuza dikkat etmeli, tansiyon dengenizi bozacak gıdalardan uzak durmalısınız.

6 Temmuz 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor. Küçük sürprizler ve hediyeler var.

6 Temmuz 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 32' 27" R
Ay
Koç
25° 29' 34" R
Merkür
Koç
20° 37' 48"
Venüs
Boğa
08° 46' 03"
Mars
Koç
04° 34' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 03"
Satürn
Balık
17° 06' 33"
Uranüs
Boğa
22° 42' 35"
Neptün
Balık
29° 05' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 33"
Lilith
Başak
24° 02' 13"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>