Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizde her gün bir yenisi başlayan sorunlar ikinizi de endişelendiriyor. Karşılıklı suçlamalarınız hiç bir şeyi çözmüyor. İki tarafında suçlamaları biraz kendilerine yöneltmeleri gerekecek.

Busizi yeniledi. Bunun farkındasınız. Bir sürü konuda ufkunuz genişledi. Harika insanlar tanıdınız. Mesleki ve sosyal açıdan bir define sandığı açmış gibisiniz. Bu ortamdan yararlanmayı bileceksiniz.

Parasızlık çekmiyor sayılırsınız. İşyerinizde bir problem yaratmayacak şekilde, ilave ikinci birteklifi alacaksınız. Bu teklifi iyi değerlendirebilirseniz çalışma hayatındaki becerilerinizle kazancınızı ikiye katlayacaksınız.

Çevrenizde bir sağlık sorunu ortaya çıkabilir. Soğukkanlılığınız bir yakınınızı çok rahatlatacak. Ama sorun üzüntü vermeye devam edecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ve kariyerinizde kendinizi gösterebileceğiniz, ortaya çıkarabileceğiniz bir gün olabilir. Sunumlar yapabilirsiniz. Duygusal yönlerinizi, hislerinizi daha çok gösterebilirsiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:09 Ay-Merkür görünümü, nezaketen ilişki kurduğumuzu gösteriyor. Aslında pek de niyetli değiliz ama elimizden geldiğince birilerini idare edeceğiz. Saat 16:51 Ay-Pluto görünümü, size güç veriyor. Bu gücün özünde başarı hırsı yatmakta. Birilerinin kontrolü ele geçirmemesi için, siz onlardan önce davranarak ipi göğüsleyen taraf olmak istersiniz. Performansınız diğer günlere göre gayet yüksektir. Bu sayede başarılı girişimlerde bulunmanız gayet mümkün. Fikirlerinizi kendinizden emin bir şekilde ifade ederken, dikkatleri üzerinize kolaylıkla toplayabilirsiniz. Saat 23:22 Ay-Güneş görünümü, nazik ve ölçülü davranmamızı sağlıyor. Gerektiğinde çıkarlarımızı düşüneceğiz. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Potansiyelinin farkında olduğun, kendini keşfettiğin bir gün. Aklın hızlı çalışıyor ve çok aktif bir şekilde üretkensin. Sürekli düşünceler içindesin uyku bile uyumayacak kadar bir şeyler üretme peşindesin. İş ortamında rekabet söz konusu ve senin mücadeleci kişiliğin meydana çıkıyor. İlişkisinde yahut evliliğinde sorunlar yaşayan bir Oğlak burcuysan, her konuyu açıkça konuşmak isteyebilirsin. Aile içerisinde süregelen maddi sıkıntıların son bulması adına, hep birlikte çözüm üretmeye çalışabilirsiniz. Yaşam alanında yapmak istediğin değişiklikleri ani gelişen durumlardan dolayı ertelemek zorunda kalabilirsin. Akşamüzeri uzun zamandır görüşmediğin arkadaşın bir anda aklına gelebilir. Ertelemeden onu arayarak ilginç gelişmelerden haberdar olacaksın.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki bazı değişimler veya kariyeriniz ile ilgili sizin için düşünülen teklifler düşündüğünüzün daha da iyisi olabilir. Şartlar bu kadar lehinize işliyorken herhangi bir risk almaktan kaçınmamalısınız.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda yeni fikirlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmanız gerekebilir. İş akışı planlarınızın dışına çıksa da mantıklı kararlarınızla sorunları çözmeniz mümkün. Net kararlarla her şey olması gerektiği gibi olur. Kararsız kalmamaya özen göstermelisiniz. Ailenize ve evinize daha çok zaman ayırmalısınız.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GELECEĞİNİZİ ilgilendiren güzel işlerde bulunmaktan haz duyuyorsunuz. Özel işlerinizi aksatmamalısınız. Sağlığınızla yakından ilgilenin. Artan iştah şişmanlık sorunu yaratabilir

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İsteklerinizin yarattığı gerilim devam ediyor. Ancak, daha serinkanlı ve sabırlı olmayı başarabilirsiniz. Karmaşık ve kararsız duygulardan uzaklaşmaya çalışın. Yeni kararlar almak için pek uygun bir dönemde değilsiniz. Yeni yatırımlarda bulunmayı isteyebilir, bunun için harekete geçebilirsiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün göz önünde olacağınız yerlerde, kendinizi ortaya koymak isteyeceksiniz. Toplum içinde oluşan bir kavga veya sürtüşmeyi çok büyütmeyin, dengeli yapınızı koruyarak çözmeye çalışın. İlişkinizde bazı şeyleri zorlamayın.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evdeki ilişkilerde gergin ortamlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızdaki, uyuma odaklanmalısınız. Yeniprojeleri önünüze çıkar. Kabul etmeden önce size getireceği faydayı iyi değerlendirin. Yeni ortaklıklar gündeme gelebilir. Eski ortaklarınızla ayrılık kararı almak ve kopukluk yaşamak süreci etkiler.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

15 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 58' 49" R
Ay
Balık
01° 57' 55"
Merkür
Koç
18° 07' 59"
Venüs
Boğa
04° 14' 34"
Mars
Koç
01° 45' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 21"
Satürn
Balık
16° 48' 14"
Uranüs
Boğa
22° 29' 53"
Neptün
Balık
28° 59' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 23"
Lilith
Başak
23° 37' 47"
True Node
Koç
15° 21' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>