Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz çalkantılı. Fakat partneriniz umulu görünüyor. Siz ise daha içe kapanık ve biraz da küskün görünüyorsunuz. Daha dışa açık, sorunu paylaşmadan yana bir tavır sergilemenizde fayda var.

Bazen dikkatiniz dağılıyor, işten kopuyorsunuz. İşyerinizde belli bir probleminiz yok. Dışarının sorunlarıyla işe geliyor olmalısınız. Bu, sizin veriminizi ciddi biçimde düşürüyor.

Daha sınırlı, daha ekonomik yaşama kararınız, yaşamınızı biraz çekilmez hale getirdi. Zihninizi topladığınızda elinizdenkurtulmuyor. Önümüzdeki günlerde çok ilgileneceğiniz bir teklif alacaksınız.

Bel ağrılarınıza kendi kendinize teşhis koymaktan vazgeçmelisiniz. Zaman ayıramamaktan söz edip kendinizi kandırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi bakış açınızla değerlendirdiğiniz bir olayı olumluyorsunuz. Olayla ilgili çok değişik bakışlar da var. Konudan en haberli kişi siz olduğunuzdan, değerlendirmenizde ısrar edeceksiniz. Bunun dışında daha özel başka bir konuda önünüzde birkaç seçenek görünüyor. Seçeneklerden bir tanesi sizin için küçük bir felaket olabilir, dikkatli bir tercih yapmak durumundasınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Perşembe günümüz,  Boğa burcunda ilerleyen güçlü Ay etkisi altında başlıyor. Özellikle ilişkimizle alakalı konularda güven arzumuz son derece önemli hale geliyor. Kariyer hayatımız, maddi ve manevi anlamdaki durumumuz, yapmayı düşündüğümüz yenilikler veya kalıcı olmasını istediğimiz her meseleyi gayet dikkatli bir şekilde ele alabiliriz. Saat 03:42 Ay- Chiron görünümü,  sizi yakından ilgilendiren, uzun süredir aklınızı meşgul eden konular üzerinde moralinizi yükselticidir. Hedefiniz büyük bunu biliyoruz. Yorulmamak için gücünüzü en iyi şekilde toplamalısınız. Saat 13:44-23:04 arasında etkili Ay-Boşluk etkisi altında insan,  güvenliğini, geleceğini sorgulama gereği duyabilir. Ancak bu saatlerde verilecek bir karar daha sonra pişmanlık uyandırabilir. Sakin ve kendi akışı içinde durumları ele almak yararlıdır. Saat 23.04 Ay-İkizler burcu etkinliği, istediklerimizi  elde etmek arzumuz  fazlasıyla ön planda olacaktır. Bize kimsenin, hiç bir olayın duvar örmesini istemiyoruz. Meraklılığımız her türlü konuda bilgi sahibi olmak için bizi itekliyor gibi. Yurtdışı ve  yurtiçi haberleşme, internet üzerinden bilgilenmek, yazışmalarda bulunmak, kısa bir yürüyüş, dostlarla bir araya gelmek sizi keyiflendirir. Güzelliklerle buluşacağınız bir gün  geçirmeniz dileğimle,

1 Ekim 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlerlemek istediğiniz konularda ya da üzerinde anlaşılması veya pazarlık yapılması gereken başlıklarda, karşı tarafı kendi görüşlerinize onay vermesi için ikna etmeniz zor olabilir. Fikir çatışmalarının önüne geçebilmek için politik yönlerinize ihtiyaç duyabilirsiniz, ama neyse ki, huzursuzluğu sevmezsiniz ve uzlaşmak için her zaman elinizden gelenin en iyisini yaparsınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı alanlarda şu an için başarılı olamadıysanız dahi, yılmamalısınız, tekrar tekrar deneyerek istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Plan, proje ya da programlarınızın istediğiniz şekilde ilerleyebilmesi için elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, harcamalar, konfor, huzur ve zevkler ön planda. Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir. Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir. Gerçekçilikten uzak saatlerde ya da dalgın ve kararsız olabiliriz. Karşı fikirlerin arttığı ve herkesin eline geçen veya karşı tarafın verdiği mesajlara göre bazı şeyleri yeniden şekillendirdiği günlerdeyiz. Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sizi krize sokan olaylara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Finansal konulara ilgili bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi bitirmeniz için uygun zamanlar olacaktır. Gün içinde eşinizle ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

1 Ekim 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sizinle ilgisi olmayan konularda yorum yaparken bulabilirsiniz. Buna gerek yok. Savunduğunuz şeyin zamanla haksız olduğunu görebilirsiniz.

1 Ekim 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün belirli bir zaman dilimini kendinize vakit ayırıp, dinlenmek, enerjinizi dengelemek, dua, meditasyon ve rahatlatıcı etkinliklere yönelmek için harika bir gündesiniz. Her zamankinden daha şefkatli, merhametli ve insanlarla son derece paylaşımcı, sevgi dolu bir enerjidesiniz. Beklediğiniz bir haberin size hızla ulaşabileceği gün içinde, özel yaşamınızdaki görüşmeleriniz size iyi hissettirecek.

1 Ekim 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, eskiden kalma konu ve olayları dile getirme arzunuz yüksek olabilir. Kendiniz için yapacağınız işlerde mantıktan uzaklaşmamaya özen gösterin. Para harcamalarınız sizi şevklendirebilir.

1 Ekim 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda kafa karışıklığı, hayal kırklığı, dalgınlık, alınganlık, kapris, unutkanlık gibi durumlar söz konusu olabilir. Geleceğe yönelik önemli kararlar almadan önce bir nefes alıp dikkatlice düşünmek gerekebilir.

1 Ekim 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

1 Ekim 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>