Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir süre daha kimselere bağlanmak istemiyorsunuz. İçinizdeki aşk yarasının henüz kapanmadığını düşünüyorsunuz. Adına aşk diyemeseniz de birtakım yakınlaşmalar, sizi tedavi edecektir. İnsanlardan kaçmamalısınız.

Zor günlerden geçici olarak kurtuluyorsunuz. Tam bir ferahlama için çabalarınız yeterli olmuyor. Koşullar, birçok insan gibi sizin da umutlarınızı sınırlıyor.

Tahsilattaki sürünmelerinizi, siz de ödemelerinizi geciktirerek dengeliyorsunuz. Aile içinde uyguladığınız sıkı ekonomi politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda değilsiniz.

İş yaşamınızdaki bir bağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz. Buna dikkat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akrabalarınızın, yakınlarınızın veya çalışma arkadaşlarınızın sizden istedikleri veya bekledikleriyle, sizin onlara verebilecekleriniz ya da sunabilecekleriniz birbirinden tamamen farklı olabilir. Bu durumun ortamı germemesi için elinizden geleni yapmalısınız.

10 Ekim 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık aksına geçecek. Bu dönemde, endişeli, takıntılı, sürekli bir şeyleri kafamıza takar şekilde düşünmeyeceğiz. Fiziksel ve ruhsal sağlığımızla ilgili konularda bilgi edineceğiz, uygulamada bulunacağız, bu alanda kendimizi eğiteceğiz, geliştireceğiz. Hayata katılacağız, geri çekilip vesveseli insan haline gelmeyeceğiz. Bir şeyi kurcalayıp, deşeleyip, hayatı kendimize zehir etmeyeceğiz. Zararlı alışkanlıklarımız varsa (sigara, alkol, ilaç v.b) bunlardan kurtulmaya çalışacağız. Kendimize iyi davranacağız. Başkalarına yardımcı olacak şekilde çalışmalara önem vereceğiz. Hayatın her zaman kontrol edilemeyeceğini, hiçbir şeyin insanın ruh ve beden sağlığı kadar önemli olmadığını bileceğiz.

10 Ekim 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akrabalarınızın, yakınlarınızın veya çalışma arkadaşlarınızın sizden istedikleri veya bekledikleriyle, sizin onlara verebilecekleriniz ya da sunabilecekleriniz birbirinden tamamen farklı olabilir. Bu durumun ortamı germemesi için elinizden geleni yapmalısınız.

10 Ekim 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rutinin bir parçası olduğu için ya da sadece bir alışkanlıktan dolayı hoşunuza gitmeyen veya sizi enerji olarak ya da ruhen tüketen iş, düzenleme, plan veya olayların içerisinde yer alabilirsiniz. Ancak, buna zorunlu değilseniz, yerine daha verimli veya zevkli işlere zaman ayırmanız gerekmez mi? Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Üç haftadır yaşanan yanlış anlaşılmalar, bir ileri bir geri giden durumlar veya durma noktasına gelen işler yarından itibaren hız kazanmaya başlayabilir, ama yeni başlangıçlar yapmak için birkaç gün beklemek daha doğru olacaktır. Zira yarın akşam saatlerinden itibaren durağanlaşmaya başlayacak olan Merkür, bugün ve yarın son birkaç sevimsiz marifetini göstermeye de kalkabilir. Dolayısıyla, her şeyin yoluna girmesi birkaç gün alabilir. Gün içerisinde, sosyal ilişkilerimiz olumlu. Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir. Gece saatlerinde ise, ilişkilerimizde daha dikkatli cümleler kurmaya bakalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal alanda ya ailevi işler içinde hassasiyetler var. Bugünlerde kafanız daha karışık olabilir.

10 Ekim 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Değişim... Her akşam uykusuz kalıyorsunuz. Bedeniniz çökebilir. Bu kadar yorulmanız anlamsız. Alkol tüketimine dikkat.

10 Ekim 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işleriniz ön plana çıkarken, yaşamınızda değer verdiğiniz insanlara kıskançlık, şüphe ve takıntılı duygularla yaklaşmadan varolan sorunların üzerine gitmemeniz gereken bir gündesiniz. Doktor kontrolleri ve evde dinlenmek için ideal zamanda bulunmaktasınız.

10 Ekim 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üşengeç tavırlarınızla, ayağınıza kadar gelen şansları önemsemeyebilirsiniz. Soyut ve ruhani konulara odaklı olmanız güzel ama sizi yorabilir. Bu yüzden gerçek hayattan kopmamaya çalışın.

10 Ekim 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

10 Ekim 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 58' 57" R
Ay
Koç
17° 01' 03" R
Merkür
Koç
20° 11' 00"
Venüs
Boğa
08° 03' 28"
Mars
Koç
04° 08' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 55"
Satürn
Balık
17° 03' 44"
Uranüs
Boğa
22° 40' 35"
Neptün
Balık
29° 04' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 39"
Lilith
Başak
23° 58' 23"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>