Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok seviyorsunuz ve bu gerekçeyle de onun özgürlüklerini kısıtlıyorsunuz. O değil, ortam güvenilmez diye de bir savunmanız var. Sevgiliniz bu aşk anlayışına bir yere kadar tahammül edip sonunda gidecek gibi görünüyor.

İşinizde titizsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlar, sizin çalışma kurallarınıza güç ayak uyduruyorlar. Güvendiğiniz bir arkadaşınızın sekteye uğrayan işlerine, gücünüz oranında destek vermeniz gerekecek.

Belli bir yaşam standardınız var. Fırsat yakaladığınızda bile bunun üzerine çıkmaya yeltenmiyorsunuz. Ama bu standardı korumak için de yapamayacağınız şey yok gibi görünüyor.

Son zamanlarda ortaya çıkan bir söylentiye göre bir, iki ilişkinize yeniden şekil vermek istiyor, yanlış yapıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok canlı, hareketli bir kişiliğiniz var. Bu özelliklerinizle dostlar arasında aranılan birisiniz. Yapmayı planladığınız bir şey de mutlaka sonuca ulaşıyor, bu da aynı zamanda kararlı biri olduğunuzu gösteriyor. Ama yakın bir zamanda almış olduğunuz bir karar, pek düşünülerek alınmış bir karara benzemiyor. Uygulamaya geçmeden önce yeniden düşünseniz iyi olacak.

8 Ekim 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Perşembe günümüz, saat 00:10-22:50 olana dek etkili Ay-Boşluk ilerleyişiyle başlıyor. Bu süre içinde, eğer canımızı sıkan bir şeyler varsa,  müdahalede bulunmak yerine akışta kalınız. Bu zayıf olduğunuz anlamına gelmez. Sadece zamanı olumlu değerlendirmek için yapılması gereken budur. Kişisel bakımınız, rutin kontrolleriniz, yarım kalan işleriniz, çocuklarınızla alakalı konular, sanatsal anlamdaki çalışmalar bu saatler arasında faydalı olacaktır. 8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında etkili Venüs-Başak burcu geçişi, ilişkide sağlam bir temel yoksa, kişiler birbirlerinin hayatlarındaki önemin farkında değilse, bir taraf sürekli alttan alıyor ve idare etmeye çalışıyorsa problem yaşanmaması mümkün değildir. Onun için dengeli bir ilişki mi değil mi diye bir bakmamız lazım. Bunlar üzerinde düşünmek için uygun bir zaman. Venüs-Başak burcu süresince, sağlığımız,hayatımız veya farklı bir konuda olabilir. Biz ne yapmak istiyoruz ve hayatımızı nasıl yönlendirmekten yanayız. Eksiklerimiz nedir? Tatmin oluyor muyuz? Beklenmedik durumlar karşısında başkalarını mı suçluyoruz yoksa bu durumun bize yaşattığı artı ve eksilere bakarak ders mi çıkarıyoruz? Eğer ders çıkarıyorsak, bundan sonra gereksiz kişilere ve işlere boş yere zaman harcamayız.Saat 23:01 Ay-Venüs kavuşumu, sessizce etrafınızdaki gelişmeleri izlemeyi tercih ettiğinizi gösteriyor.  Bazen kendinizi bazen de bir başkasını gözden geçirdiğinizde acımasızca eleştirirsiniz. Oysaki hiç kimsenin ve hayatın mükemmel olamayacağını biliyoruz.  Mantığınızı ön planda tutarak, sıcak ve samimi duygularınızla hareket ederseniz hem rahat edersiniz hem de gereksiz yere kendinizi yormamış olursunuz. Kıymet bilen gönüllerle karşılaşmamız dileğimle,

8 Ekim 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi başarıya odaklamalısınız. Üzerinde yoğunlaştığınız konu her neyse, liderlik rolüne soyunmanız gerekebilir. Anlayışlı, uzlaşmacı ve araştırmacı olmanız hayatınızda istediğiniz değişiklikleri yapmanız ve istediğiniz olayların gerçekleşmesi için size yardımcı olacaktır. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz açısından güzel günler.

8 Ekim 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rutinin bir parçası olduğu için ya da sadece bir alışkanlıktan dolayı hoşunuza gitmeyen veya sizi enerji olarak ya da ruhen tüketen iş, düzenleme, plan veya olayların içerisinde yer alabilirsiniz. Ancak, buna zorunlu değilseniz, yerine daha verimli veya zevkli işlere zaman ayırmanız gerekmez mi? Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Üç haftadır yaşanan yanlış anlaşılmalar, bir ileri bir geri giden durumlar veya durma noktasına gelen işler yarından itibaren hız kazanmaya başlayabilir, ama yeni başlangıçlar yapmak için birkaç gün beklemek daha doğru olacaktır. Zira yarın akşam saatlerinden itibaren durağanlaşmaya başlayacak olan Merkür, bugün ve yarın son birkaç sevimsiz marifetini göstermeye de kalkabilir. Dolayısıyla, her şeyin yoluna girmesi birkaç gün alabilir. Gün içerisinde, sosyal ilişkilerimiz olumlu. Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir. Gece saatlerinde ise, ilişkilerimizde daha dikkatli cümleler kurmaya bakalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizin üzerinde zaman harcayacağınız bir gündesiniz. Planladığınız işlerinizde bitişler yaşanabilir. Üzerinde çalıştığınız konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Gün içinde duygularınızın sizi yönlendirdiğini düşüneceğiniz zamanlar olabilir.

8 Ekim 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ölüm... Hayatınızla ilgili radikal kararlar almak için kendinizi zorluyorsunuz. Geçmişi silip yeni sayfa açmanız mükemmel.

8 Ekim 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

8 Ekim 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler, fedakârlıklar görülebilir. Bu 3 haftalık dönemde soğuk ve duygusuz hareket edebilir, ilişkilerinizde ve sosyalliğinizde biraz geri çekilebilirsiniz.

8 Ekim 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinize kapanabilir, kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. İlişkisi olanlar gereksiz kıskançlıklar yüzünden kendilerini hırpalayabilirler, ilişkisi olmayanlar ise platonik aşklara yelken açabilirler. Sağlığınıza yine ekstra dikkat etmeniz gereken bir süreçtir bu özellikle bel bölgesi, bağırsaklar, mide bu dönemde hassas olabilir.

8 Ekim 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

8 Ekim 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 59' 21" R
Ay
Koç
17° 07' 11" R
Merkür
Koç
20° 11' 19"
Venüs
Boğa
08° 03' 58"
Mars
Koç
04° 08' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 01"
Satürn
Balık
17° 03' 46"
Uranüs
Boğa
22° 40' 37"
Neptün
Balık
29° 04' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 41"
Lilith
Başak
23° 58' 26"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>