Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinizde pek güvenilmez bir imajınız var. Geçmişte herkesin mutlu son beklediği ilişkinizi kimsenin kavrayamadığı nedenlerle bırakmış olmanız, şimdi insanların size güvensiz yaklaşmasına neden oluyor.

Özel bir gününüzde olduğunuzun farkında mısınız ? Sıradan gibi görünse de, bir anda sizin en önemli günlerinizden biri olabilir, hazırlıklı olun. Gündemde olmayan bir toplantının bugün en karlı kişisi olacaksınız.

Sahte dostlarınız dışında herkes tarafından uyarılıyorsunuz. Bunları dikkate almalısınız. Çılgın gibi para harcamanıza göz yumanların sizin gerçek dostlarınız olmadığını anlamak zorundasınız.

Bugünkü önemli görüşmenizi biliyorsunuz. Hemen parlayan kişiliğiniz bugün size çok şey kaybettirebilir. Bugün sağduyuya fazlasıyla ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu hafta koç terazi aksında oluşacak ay tutulması nedeni ile yoğun açılar altında olacaksınız. Sağlığınızda dahil olmak üzere tüm hayati konularda zorlanabilirsiniz. Aslında zorlukları yaratan sizsiniz. Bunun farkına varabilirseniz problemleriniz de kısa sürede ortada kalkacaktır. Burcunuzda oluşacak tutulma etkileri ile hiçbir konuda doğru kararlar veremeyeceksiniz. Kaprisli ve alıngan davranışlarınızla etrafınızdaki birçok kişiyi de kıracak ve hatalarınızı kabul etmek konusunda gereksiz inat edeceksiniz. Siz aslında karıncayı dahi incitmeyen nazik yaradılışlı, ince ruhlu biri olmanıza rağmen son haftalarda kendinizi tanımakta güçlük çekiyorsunuz. Siz kendi dengesiz davranışlarınızı anlamakta ve uyum sağlamakta zorlanırken başkalarının size sonsuz anlayış göstermesini beklemeyin. Kendinize çeki, düzen vermeye çalışın. Hiç kimse sonsuza dek hatalı davranışlarınıza katlanmayacaktır. Mümkünse kısa bir süreliğine tatile çıkmayı deneyin, kafanızı dağıtmak için hobilerinizle ilgilenin.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Cumartesi günümüz keyiflenmenizi  sağlayan Ay-İkizler seyir etkinliği altında başlıyor. Samimiyetin işaretçisi olan bu enerji, arkadaşlarınızla bir araya gelmenin, sohbet etmenin, aktif bir şekilde günü geçirmenin işaretçisidir. Saat 07:31 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle etrafınızla temasa geçmek, bilgilenmek, bildiklerinizi  başkalarıyla paylaşmak size hem zevk verir hem de etrafınızdaki insanlara örnek olmanızı sağlar. Saat 20:18-4 Ekim saat 03:22 arasında  Ay-boşluk etkisi altındayız.  Akşam saatlerinde enerjimizi toplamak  için rahatlatıcı olan her şeyi öneriyorum. Yürüyüş, kitap okumak, kısa bir geziye çıkmak, muhabbet etmek gibi. Yüreğimizin sesini dinlemek işe yarayabilir veya kendinizle başbaşa kalmak, dinlenmek de. Önemli olan biraz rahatlamaktır. Yeteri kadar kafamız bir çok meseleye takılı. Biraz olsun rahatlamak sizin  hakkınız. Cumartesi gününüzü keyifli geçirmeniz dileğimle,

3 Ekim 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu hafta sonu karşı tarafa ne dediğinizi daha net şekilde anlatabilir veya vermek istediğiniz mesajları iletebilirsiniz. Ancak, çok tercih etmeseniz de, fazla açık ve net konuşmak durumunda kalabilirsiniz. Karşı tarafı da dinlemeniz gerekecek.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı göstermeniz ve mesajlarınızı karşı tarafa iletebilmeniz için öncelikli bir gündesiniz. Ancak, hiç alışık olmadığınız kadar açık ve net konuşmanız ve de söylenen her şeyi dinlemeye hazır bulunmanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda yoğun etkileşimlere açık bir gündeyiz. Arkadaşlarla bir araya gelebilir, sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebiliriz. Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir. Farklılıklara, rutinin dışında olaylara veya farklı şeyler denemeye açık bir sabah. Öğle sonrası saatlerde ve akşam ise, özel ilişkilerimizde sevgi alışverişlerine ya da aşk hayatımızı ilgilendiren olumlu gelişmelere açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz koşullar var. Sevdiklerinizle bir arada olmak iyi fikir.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylardan etkilenerek, kendinizi huzursuz ediyorsunuz. Bu kadar alınganlık yeter. Bir an önce kendi işlerinize ve günlük yaşamınıza dönmelisiniz.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

2 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak çevrelerde ve az tanıdığınız ortamlarda kendinizi rahat ve iyi hissedebilirsiniz. Hayatın bir şekilde sizi desteklediğini hissetmek size mutluluk verecek. Bugünlerde yakın ve uzak çevrenizde çok konuşuluyorsunuz.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz, teklifler gelebilir amma velakin tepkilerinizi abartmadan verin, gelen tekliflerin ne kadar gerçekçi olduğunu sorgulayın. Bu aralaryerinde fazla mesai, fazla çalışma gibi durumlarda söz konusu. Bugün özellikle sağlık anlamında baş ağrılarınız canınızı sıkabilir.

2 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

3 Ekim 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 25' 60" R
Ay
Koç
23° 51' 35" R
Merkür
Koç
20° 32' 32"
Venüs
Boğa
08° 37' 50"
Mars
Koç
04° 29' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 29"
Satürn
Balık
17° 06' 01"
Uranüs
Boğa
22° 42' 12"
Neptün
Balık
29° 05' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 11"
Lilith
Başak
24° 01' 29"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>