Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz her zamankinden daha iyi. Birlikte geçirdiğiniz son günün tadı ikinizin de damağında kaldı. Sabah saatlerinde ondan alacağınız bir haber sizi çok mutlu edebilir. Akşam saatlerinden ona küçük bir sürpriz yapabilirsiniz.

Birikmiş sorunlar, yeni bir tartışmayla yeniden karşınıza çıkabilir. Üstesinden ancak soğukkanlılığınızla ve çalışkanlığınızla gelebilirsiniz. Yeni desteklere ve arkadaşlıklara ihtiyacınız var.

Tedbirli davranmanızın karşılığını göreceksiniz. Bugün ani bir ihtiyaçla karşılaşabilirsiniz. Birikiminiz bu ihtiyacınızı karşılamaya yeter de artar bile. Bir ek gelir müjdesi alabilirsiniz.

Her zamankinden daha fazla soğukkanlı olmanız gerekebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yardım tekliflerine açık olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşle ilgili sorunlarınız sabah saatlerinden itibaren gündeminize oturacak. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar bugün yine karşınıza çıkacak. Yorgunluğunuzun yanı sıra yaşadığınız sorunlar motivasyonunuzu etkileyebilir. Bütün bunların etkisiyle bir yakınınızla bir problem yaşayabilirsiniz. Bütün bu hoşnutsuzların yanında neyse ki, duygusal yaşamınız yolunda.

2 Ekim 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 00:53 Ay-Satürn karşıtlık etkisinde Cuma günümüz başlayacak. Bu enerji, çevremizde bulunan kişiler, yakınlarımız, dış dünya ile olan her türlü girişim, kısa-uzun seyirli geziler, eğitim,gibi konularda karşımıza çıkabilecek zorlukları işaret ediyor. Bizi anlamakta, biz de birilerini anlamakta zorlanabiliriz. Mecburen sorumluluk yüklenebiliriz. Bütün bunlar doğaldır. Sabırlı olmamız gerekiyor. Saat 06:30 Ay-Mars görünümü, iletişimde biraz sıkıntı yaratabilir. Bizi anlamayan, duygularımızı hafife alan insanlar canımızı sıkabilir. Bir çok meseleyi çözümlemek isterken, aslında dağıldığımızı fark edebiliriz. Sinirlerimiz son derece hassas olabilir. Saat 08:08  Ay-Merkür görünümü, hem başkalarıyla iletişimde toleranslı olunmalı  hem de planlarımızı yeniden gözden geçirmeliyiz. Tam olarak emin değilsek, acil kararlardan kaçınmalıyız. Merkür geri hareket dönemindeyiz. geçmişe ait meseleler kendini hatırlatabilir. Duruma yeniden bir bakmakta yarar var. Saat 11:58  Ay-Neptün görünümü gün içinde özellikle kişisel gelişimimiz, psikolojik sağlığımız anlamında bizi rahatlatacak ve sakıntılarımızı azaltacak aktivitelere önem vermemiz gerektiğini işaret ediyor. Saat 14:16 Ay-Güneş olumlu görünümü, kimliğinizi, isteklerinizi, inandıklarınızı dış ortamlarda güçlü bir şekilde ifade etmenizde yardımcıdır. Bilginizi, deneyimlerinizi başkaları gayet saygıyla izler ve sizi takdir edebilirler. Eğitimdenhayatına kadar her alanda entelektüel becerikliliğiniz kabul görür. Saat 18:06 Ay-Jüpiter görünümünde, her ne kadar iletişime ve paylaşıma açık olsanız da, genelde içinize kapanma, kendinizle başbaşa kalma hali görülebilir. Dışa belli etmezsiniz. Ancak yakınınızda bulunan kişiler bir şeylere sıkıldığınızı anlarlar. Konuşurak, yazışarak hislerinizi biraz da eleştirel tarzda dile getirirsiniz. Gün, güzellikleriyle bizi kucaklasın. Her adımınız hayırlı olana kapılar açsın. Kalben sevgilerimle,    

2 Ekim 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öneri ve tavsiyelere kulak vermeniz belli bir problemin çözümünü sağlayabilir. Daha cazip teklif, davet veya öneriler verdiğiniz sözleri tutmanızı zorlaştırabilir. Kaçınılması zor olan değişiklikler gündemde. Değişimi kabul etmeniz gerekiyor.

2 Ekim 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı alanlarda şu an için başarılı olamadıysanız dahi, yılmamalısınız, tekrar tekrar deneyerek istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Plan, proje ya da programlarınızın istediğiniz şekilde ilerleyebilmesi için elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, harcamalar, konfor, huzur ve zevkler ön planda. Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir. Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir. Gerçekçilikten uzak saatlerde ya da dalgın ve kararsız olabiliriz. Karşı fikirlerin arttığı ve herkesin eline geçen veya karşı tarafın verdiği mesajlara göre bazı şeyleri yeniden şekillendirdiği günlerdeyiz. Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde hayatınıza yeni anlamlar katmak için başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızı sorgulayacağınız bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi ruhsal olarak etkileyecek olaylar yaşayabilirsiniz. Bazı konuların netleşmesi sizi rahatlatacaktır. Duygusal olarak dalgalanmalar yaşayabilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıcak ilişkilere her zaman kalbiniz açık. İnsanları doğal yönleri ile kabullenmeye başladınız. Bu halinizden dolayı dost ve arkadaş çevrenizde artış olacak. Bir yakınınıza yardım edeceksiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

2 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel hayatınıza odaklanacaksınız. Bu ay, girişimleriniz önem kazanırken Merkür'ün sizin burcunuzda gerilediğini unutmayın. Bugün ortaklaşa parasal konularla ilgileneceksiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz, teklifler gelebilir amma velakin tepkilerinizi abartmadan verin, gelen tekliflerin ne kadar gerçekçi olduğunu sorgulayın. Bu aralaryerinde fazla mesai, fazla çalışma gibi durumlarda söz konusu. Bugün özellikle sağlık anlamında baş ağrılarınız canınızı sıkabilir.

2 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

2 Ekim 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 21' 48" R
Ay
Terazi
04° 49' 45"
Merkür
Boğa
04° 05' 27"
Venüs
Boğa
23° 50' 06"
Mars
Koç
13° 56' 11"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 13"
Satürn
Balık
18° 00' 28"
Uranüs
Boğa
23° 25' 13"
Neptün
Balık
29° 24' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 38' 60"
Lilith
Başak
25° 23' 41"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>