Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Monotonluğu kabullenmiş görünüyorsunuz. Aşk ilişkiniz yolunda ağır, aksak gidiyor. Onu hareketlendirmek için bir şeyler yapma niyeti taşımıyorsunuz. Bu niyeti partneriniz de taşımıyor

Bugünlerde çalışmanız sizi pek tatmin etmeyecek ölçüde ödüllendirilecek. Bundan hoşlanmayacak veilişkinizi ciddi bir şekilde sorgulayacaksınız. Bağlı bulunduğunuz birimde önemli birisiniz. Yokluğunuz çok hissediliyor.

Küçük yan gelirleriniz birkaç yamayı kapatıyor. Para sorunu yaşamıyorsunuz denilebilir. Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız.

Davranışınız arkadaşınıza olan yakınlığınızla doğru orantılı değil. Onun yasak aşk macerasını uzaktan kızgınlıkla izliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayacaksınız. Bu akşam partnerinizle, kolay, kolay unutamayacağınız bir davette bulunacaksınız. Sonradan çok zor telafi edebileceğiniz hatalar yapıyorsunuz. Bu özellikle arkadaş ilişkilerinizde çok göze çarpıyor. Çünkü kendinizi kurma beceriniz olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açıyor.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Çarşamba günümüzün iki enerjisi hakikaten gayet önem arzediyor. Bunların ilki, saat 01:58 itibariyle gerçekleşecek olan Merkür-Satürn görünümüdür. Sizin bizzat kendinizi ilgilendiren konular üzerinde bir daha düşünmenizi gerektiriyor. İş hayatınızdan özel yaşamınıza kadar geniş alanda, sizi rahatsız eden ve bir türlü yerli yerine koyamadığınız durumları, iletişim sorunlarını, yakın çevrenizle alakalı konuları yeniden ve gerçekçi şekilde ele almanız yararlı olur. Evet, bir çok mesele içten içe sizi birilerinden, bir şeylerden uzaklaştırıyor olabilir. Ancak, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Aslında her şerde bir hayır var deriz ya, aynen öyle. Önümüzdeki 13 Ekim tarihinde burcunuzda bir Yeniay doğacak. Bu görünüm tekrarlanacak. Ancak geri hareket bittiği için, fikirlerinizi güçlü bir şekilde ifade etmeniz mümkün olacak. Çevre değişikliği, yakın akraba,ve eğitimle ilgili konularda olumlu adımlar atmak kolaylaşacak. Onun için, şimdi sakin ve bilinçli şekilde duruma bakalım, fiziksel ve ruhsal anlamda sağlığımızı önemseyelim. Saat 05:53 Mars-Neptün karşıtlık etkisi altında, yaşanan en ufak bir olayın dahi sizi rahatsız etmesi, hayal kırıklığı yaratması, bazen her şeyin anlamsız hale geldiğini düşünmenize neden olabilir. İş hayatı, sağlık, bir türlü yoluna girmeyen işleri ve her şeyi kafanıza takabilirsiniz. Her işi halledeceğim, her durumu kontrol edeceğim diye kendinizi lütfen hırpalamayınız. Sağlığınıza özel önem veriniz. Ne kimsenin kulusunuz ne de kölesi. Biz kendimizin efendisi olmayı bilmeliyiz. Yoksa çok yorarız kendimizi. Gün boyunca dikkatli gözlemde bulunmamız, işlerimizi aceleye getirmememiz dileğimle,

7 Ekim 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığınızı, işinizi, üzerinde yoğunlaştığınız işleri veya özel planlarınızı ilgilendiren başlıklarda kafanız karışıksa veya endişeleriniz varsa, iç sesinize kulak vermenizde fayda var. Belli anlaşmaları, düzenlemeleri, harekete geçilecek başlıkları ya da verilecek sözleri birkaç gün ertelemeyi tercih edebilirsiniz.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğer elle tutulur planlar yapmak istiyorsanız bugünlerde zorlanabilirsiniz. Zira bazı veriler, öneriler veya tavsiyeler gerçekten çok olumlu ve önemli olsa da, bazıları gerçekten umutsuz olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde kararsızlıklar, belirsizlikler, unutkanlıklar ya da yanılgılar söz konusu olabilir. Öğle saatlerinde işler netleşmeye ya da biz daha kararlı olmaya başlıyoruz. Ancak, genelde yanıltıcı etkiler, yanıltıcı durumlar veya manipülatif kişiler daha dikkatli olmamız ve detaylara odaklanmamız gereken bir günde olduğumuza işaret ediyor. Öğle sonrası saatlerde kendimize güveniyoruz, üzerinde yoğunlaşacağımız işleri tamamlayabilir ve başarı sağlayabiliriz. Akşam saatlerinde değişik hoşluklar, ufak tefek sürprizler ya da hoşumuza gidebilecek farklı denebilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek planlarınızla ilgili yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde üstlerinizle birlikte çalışmanız gereken durumlar oluşabilir. İlişkide olduğunuz kişiler ön planda olacaktır. Başkalarından alacağınız destekler işlerinizi toparlamanıza yardımcı olacaktır. Arkadaşlarınızla plan yapmak size iyi gelecektir.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmanızla karşı cinsi çabuk etkileyeceksiniz. İçinizde olağanüstü bir güç var ve bunu dışa yansıtacaksınız. Başkalarına da yardıma hazırsınız.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sizin için önem teşkil edebilecek görüşmelerde yer alabilir, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Haberleşme, görüşmeler ve yakın çevre ilişkilerinde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, akşam saatlerinde iletişim alanında geçmiş düşüncelere yer vermemeye ve bugüne odaklanarak sevdiklerinizle iletişim kurmaya yönelmeniz faydalı olacaktır.

7 Ekim 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlığınıza dikkat edin. Enerjiniz düşük çalışabilir ve bu yüzden kolay hastalanabilirsiniz. Ani ateşlenmeler planlarınızı bozabilir. Özellikle enfeksiyonel hastalıklara karşı zayıf bir gündesiniz.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle sağlığımıza dikkat edelim, özellikle ruh sağlığımıza! Uyku düzeninde problemler oluşabilir, deride dökülmeler, tahrişler, kızarıklıklar, ciltle ilgili problemler söz konusu olabilir. Sizi hayal kırıklığına uğratacak arkanızdançevirecek kişilere rast gelebilirsiniz.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

7 Ekim 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 19' 56" R
Ay
Koç
22° 19' 42" R
Merkür
Koç
20° 27' 39"
Venüs
Boğa
08° 30' 09"
Mars
Koç
04° 24' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 01"
Satürn
Balık
17° 05' 30"
Uranüs
Boğa
22° 41' 50"
Neptün
Balık
29° 05' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 50"
Lilith
Başak
24° 00' 47"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>