Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı atışmalar, sataşmalarla hoş bir oyunun içindesiniz. Dostlarınız bu tavırlarla başlayan yakınlığın aşk olamayacağı görüşündeler. Sizin onlara vereceğiniz bir yanıtınız yok. Çünkü siz içinizde yeşeren duyguları biliyorsunuz.

İş hayatınızda hiç kimseyle bir yarış içine girmeye niyetiniz yok. Fakat size böyle yaklaşanlarla da her yöntemle mücadele etmeye hazırsınız. Bu kararlılığınızı çok belli ediyorsunuz. Bu nedenle de kimse bir yarışa yeltenmiyor.

Bu konuda katı bir disiplininiz var. Para işlerinde gevşekliğe tahammül edemiyorsunuz. Bu işlere daha ciddi bakılmasını istiyorsunuz. Çünkü sizi katılaştıracak çok şeyler yaşadınız.

Son günlerde kelimenin tam anlamıyla bir paranoya yaşıyorsunuz. İnsan hatalarının arkasında hep bir plan arıyorsunuz. Bilmeden, farkında olmadan yapılmış hatalar olabileceğini kabul edemiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sert ve ödünsüzsünüz. İnsanlara kolay kredi açmıyorsunuz. Oysa bunun tersi yapıldığında çok kazançlı çıkılabiliyor, bunu da bu konuda edindiğiniz deneyimlerinizle biliyorsunuz. Bugün aranızın açık olduğu eski bir dostunuzun yaş günü. Bugünün geçmişteki unutulmaz anıları bir bir aklınızda. Ama onu yine de aramak istemeyeceksiniz.

4 Ekim 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Pazar gününe saat 03:22 Ay-Yengeç burcu seyriyle adım atmaktasınız. Bugün partnerinizin  ilgi ve sevgisiyle sizi sarmalaması ve onun için ne kadar değerli olduğunuzu hissettirmesi lazımdır. Ancak o zaman kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Günlük enerjiler bazılarınızın aşk konusunda değişkenlikler göstermesine, geriye çekilmesine neden olabilir. Bunun nedeni, partnerinizin  tepkisini görebilmek içindir. Saat 09:27 Ay-Merkür görünümünde, güven unsurunu bir hayli önemsersiniz. Dışa karşı nazik ve sevecen davranırsınız. Aynı ilgiyi de görmek istersiniz. Sizin için huzur bu saatlerde bir hayli önemlidir. Saat 14:00 Ay-Mars görünümü, belirlediğiniz hedef üzerinde ilerlemeniz için öncelikle sizi rahatsız eden meseleleri mutlaka çözüme kavuşturmanız gerektiğini işaret eder. Çünkü bunların elenmesi halinde önünüzü görmeniz kolaylaşacaktır. Saat 17:08 sonrası etkili olacak Ay-Neptün görünümü, aile hayatınız, çocuklar, güvenceniz, parasal konular üzerinde bir hayli hassas düşünebilirsiniz.  Kurallara boyun eğmek ve istenilenleri yapmaktan ziyade bildiğiniz gibi hareket etmekten yanasınızdır. Keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,  

4 Ekim 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı kişilerin düşündüğünüz kadar açık sözlü olmadığını ya da gerçek düşünce veya duygularını paylaşmadığını fark edebilirsiniz. Olan bitene daha dikkatli bakmanız gereken günler.

4 Ekim 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı göstermeniz ve mesajlarınızı karşı tarafa iletebilmeniz için öncelikli bir gündesiniz. Ancak, hiç alışık olmadığınız kadar açık ve net konuşmanız ve de söylenen her şeyi dinlemeye hazır bulunmanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda yoğun etkileşimlere açık bir gündeyiz. Arkadaşlarla bir araya gelebilir, sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebiliriz. Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir. Farklılıklara, rutinin dışında olaylara veya farklı şeyler denemeye açık bir sabah. Öğle sonrası saatlerde ve akşam ise, özel ilişkilerimizde sevgi alışverişlerine ya da aşk hayatımızı ilgilendiren olumlu gelişmelere açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular ve sorumluluklar olabilir. Bugün ev ve aile hayatında daha hassas davranabilirsiniz.

4 Ekim 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sık sık tartışma çıkarıyorsunuz. Ağır başlı ve iyimser havanızdan bugün eser yok. Özel ilehayatınızı karıştırmanız hayatınızda bomba etkisi yaratabilir.

4 Ekim 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşmelerinizde, arkadaş çevrenizle ilgili konularda, sosyal etkinliklerde ve aşk hayatınızda beklentilerinizi yüzdeyüz karşılamayan etkiler sözkonusu olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ani tekliflere ve ilişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşamaya açık bir enerjiden geçmektesiniz.

4 Ekim 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınız ve mantığınız arasında gidip gelmeler, toplum önünde vealanlarınızda zorlanmalara neden olabilir. Güzel fırsatları çevrenizdekilerle paylaşın.

4 Ekim 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızda ve kariyerinizi sürdürdüğünüz alanlarda yardımlaşma, anlayış ve uzlaşma için kendinizi olumlu enerjilerle yüklü hissedeceksiniz. Hayır işleri gibi organizasyonlar düzenlemeniz için uygun etkiler mevcuttur

4 Ekim 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

4 Ekim 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 05' 32" R
Ay
Boğa
03° 50' 57" R
Merkür
Koç
21° 05' 24"
Venüs
Boğa
09° 28' 08"
Mars
Koç
05° 00' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 34' 05"
Satürn
Balık
17° 09' 18"
Uranüs
Boğa
22° 44' 34"
Neptün
Balık
29° 06' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 24"
Lilith
Başak
24° 06' 01"
True Node
Koç
15° 23' 40"
Son Güncelleme : 07/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>